Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (77) - август'2018

• 106 763
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Кърджали
Печеля топка с две бележки играх. Моето момче е щастливо.

# 1 141
Исках раница ама тцццц няма.

# 1 142
  • Монтана
Най-после успях да счупя каръка и спечелих раница от Кармела ☺️ бях с една бележка ☺️

# 1 143
  • София
Толкова чаках този списък на Кармела и нищо.

# 1 144
И мен ме няма, но според правилата на Кармела един човек може да печели с всяка бележка. Така и в предната игра имаше повтарящи се печеливши, а за мен и други - нищо.
Днес още три кода към регистрирани 4 на Морени - пак нищо. Тази парашутка няма печелене.

# 1 145
  • in Wonderland
Дойдоха и моите стекчета на Ариана с охладителя.
Той така ли трябва да изглежда или моя е  нещо дефектен??? Ще ми охлажда половината бира явно 😂😂

Скрит текст:

# 1 146
  • София
Дойдоха и моите стекчета на Ариана с охладителя.
Той така ли трябва да изглежда или моя е  нещо дефектен??? Ще ми охлажда половината бира явно 😂😂

Скрит текст:
Така изглежда. Но той не охлажда, а по скоро предпазва да не затопляш бирата с ръка.

# 1 147
С раница съм от играта на Кармела Simple Smile

# 1 148
  • Пловдив
Има ли някой от темата в Приморско?Днес пристигнахме..

# 1 149
  • София
Има ли някой , който не си е получил бирите от Ариана от първата седмица?
Аз спечелих бири от първото теглене, днес получих съобщение по вайбър за доставка на 29.08.

# 1 150
Приятно изкарване! Ще ходя нататък след 2-3 седмици може би.

# 1 151
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Само при мен нито вест,нито кост от Ариана.........Да не говорим за Спаркса...........

# 1 152
Аз, обаче утре ще си тръгваме...

# 1 153
  • София
Днес получих мешката от Спаркс (спечелена на 10.07). За дюшека от Фанта нищо не се чува, а лятото свърши.

# 1 154
Днес получих мешката от Спаркс (спечелена на 10.07). За дюшека от Фанта нищо не се чува, а лятото свърши.

Аз днес звънях да питам за наградите от Спрайт. Казах, че са ми звъняли в края на юли, че уж в началото на август ще си получа моята, отговориха ми "имайте малко търпение, отпускарски месец е, подготвят се служебните бележки към наградите", питах я кога да очаквам, отначало ми вика "не мога да ви кажа със сигурност", пък после "ами до седмица може и да си получите". Ще видим тая работа Smile

Общи условия

Активация на акаунт