Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (77) - август'2018

• 106 760
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Боже! Днес в един магазин имаше томбола с покупка на бисквити за 2 лв. Изобщо не се сетих, че има такава игра и пуснах бележката в кутията в магазина. Томболата е за хладилна чанта, която се носи през рамо. Шансът е минимален и беше по-разумно да участвам в играта в интернет.  Sad

Имах смс за днес за бира Ариана. Куриерът ми е донесъл награда от игра във Фейсбук, но не и бирата. Sad Дано не са я изпили. Wink

# 1 156
Както писах мъжът ми имаше смс за вчера от Спиди (стекчето), но така и никой не му се обади. Бяхме до офиса им малко преди да затворят и минахме, казаха, че били в куриера, но имал много работа и нямало да свари. Най-вероятно и при тях забавянето е от отпускарския месец и има по-малко работещи.

От Фанта и аз още чакам да се обадят за дюшека, но ни вест ни кост.

# 1 157
Само при мен нито вест,нито кост от Ариана.........
ааа не е само при теб, и при мен е така Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes
Кармела ме мразят и това си е, предишната игра абсолютно нищо, тази игра искам раницата, еми няма за мен раница и това е.
Слушалките на Билла дали са започнали да ги разнасят, нямам търпение да си ги получа вече.
Освен слушалките, чакам и колонката от Морени и нищо друго от никъде.... голяма суша

# 1 158
Привет от мен!
Днес дали ще теглят печеливши от Капи?
Пожелавам успех на всички ни!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 1 159
  • София
Привет от мен!
Днес дали ще теглят печеливши от Капи?
Пожелавам успех на всички ни!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Явно теглят!Току що ми се обадиха,че печеля уред за закуска.Участвах през първата седмица от играта и даже мислех,че вече е свършила.Изобщо не очаквах да спечеля.Сега остава да открия и бележките... 🤔

# 1 160
Здравейте! Включвам се относно ОРИГИНАЛНИТЕ⚽⚽⚽⚽⚽
В понеделник изпратих имейл,на Sportala...да попитам,в крайна сметка ще си получим ли прослувутите оригинални топки🤔
И,току-що ми писаха,че топките са в офиса (посочения в София)и мога да отида да си я получа.Но тъй като съм от Пловдив,отново изпратих координати за доставка и ще чакам.....
Който също е спечелил,нека им пише....и да си търси ⚽,защото очевидно,те няма отново да уведомяват.

# 1 161
И аз писах на мейла с който ни бяха уведомили за топките. И при мен същият отговор. Дано ги изпратят!

# 1 162
Метро още няма изтеглени за 4-та седмица!

# 1 163
# 1 164
Жалко, ако не трябваше да се инсталира приложение, щях да участвам.

# 1 165
Както и в предишната им игра, не мога да си направя профил. Не ми приема данните и това е. Въвеждам всичко, изпраща ме към вписване и дотам.

# 1 166
Както и в предишната им игра, не мога да си направя профил. Не ми приема данните и това е. Въвеждам всичко, изпраща ме към вписване и дотам.
АЗ ВЛЯЗОХ ПРЕЗ ФЕЙСБУК - ДИРЕКТНО - БЕЗ ДА ВЪВЕЖДАМ НИКАКВИ ДАННИ И ТО МИ ГИ ДРЪПНА ОТ ТАМ

# 1 167
И така не стана, аз пробвах. Благодаря!

# 1 168
Аз го свалих на телефона, регистрирах се, но не намирам опция за регистриране на кодове. Играта е стартирала вчера...

# 1 169
Регистрирах се в Кока Кола без никакъв проблем. Сега остана да намеря участващи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт