Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (77) - август'2018

• 106 263
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 185
В новото приложение на Кока Кола, пише тава, а снимката е на тенджера....всичко е сбъркано FlushedFlushed

Как разбрахте, че съобщенията от Спиди са за топката
и аз имам съобщение за 30.08, но не можах да открия за какво е.

# 1 186
От четвъртък имаме смс от Спиди за Стисната, уж беше за вчера..и днес никой не я донесе.. 😑

# 1 187
Инсталирах приложението, но на мястото на награди ми пише профил. И сега няма къде да регистрирам каквото и да е. Някой с идеи? С Facebook се логнах.

# 1 188
Инсталирах приложението, но на мястото на награди ми пише профил. И сега няма къде да регистрирам каквото и да е. Някой с идеи? С Facebook се логнах.

И аз имам същия проблем. Мааалко по назад писах.
Утре ще звъня на Кока-Кола.
С iPhone 7 съм. Нямам си на идея защо така се получава.

# 1 189
Явно проблема е в Iphone. Аз съм с Х. Моля те, пиши като получиш някакво инфо.

# 1 190
  • Сандански
Сега чакаме калъфчето от Флорина, да видим ще се съобразят ли с модела на телефон... Simple Smile
В Флорина кейса е за iphone 6...

# 1 191
Аз съм с HUAWEI и се регистрирах с абв поща и нямам никакви проблеми със сайта им.При мен е наред.

# 1 192
  • Стара Загора
Сега чакаме калъфчето от Флорина, да видим ще се съобразят ли с модела на телефон... Simple Smile
В Флорина кейса е за iphone 6...
Grinning Значи да купуваме айфон... 

# 1 193
  • Сандански
За приложението на кола за iphone версия играта я няма...
Сега колите са с черни капачки ще чакаме за новата партида....

# 1 194
  • Сливен
И аз съм с HUAWEI,и нямах проблем с инсталирането.Само че влизам,с профил от Facebook.

# 1 195
  • Русе
Със Самсунг съм, инсталирах си го през фейса...ама на магазина коли с такива капачки не виждам, все са черни и едни такива..обикновенни Simple Smile

# 1 196
  • София
Някой питаше за разликата между репликата и оригиналната топка. Покритие, цветове, релеф, "браздите", усещане - съвсем различни са.
Скрит текст:

Радвам се, че случаят приключи успешно, дано няма повече такива игри с "подменени" награди.

Ще търся и аз "новите" опаковки на Кока Кола от 1.25л, какви капачки трябва да са, сребристи ли?

# 1 197
За приложението на кола за iphone версия играта я няма...
Сега колите са с черни капачки ще чакаме за новата партида....

Ивайло май си прав. Свалих приложението на HTC и играта я има. Ще видим утре какво ще ми отговорят от Кола-та.

# 1 198
  • Под Слънцето
Обиколих 3 махали за "златната" кола.. Няма.  Във Възраждане Варна намерих други игри-
2 пакета солети и търкаш за колонка. Обаче е с формата на тоалетна чиния. Wink Че и бяла.

В К.  стелаж на уискас 2х4 пауча и томболиране за куфар с котка, 10 метални кутии лилави , пак с котка. И некви пакетчета с папкане.
Натъкнах се на  търг. представител на марс инк,  та наградите са за всеки един магазин.

Имаше и некви фафли за некви глупави награди, ма не се зазяпах мноо..

Тва с барбекюто на кола не успях да открия дори в посочените магазини. Не бяха чували ...

Ся сме в надпревара кой ше намери и удуши по-напред представител на кола,че да се сдобие с точки/кодове..

# 1 199
В К.  стелаж на уискас 2х4 пауча и томболиране за куфар с котка, 10 метални кутии лилави , пак с котка. И некви пакетчета с папкане.
Натъкнах се на  търг. представител на марс инк,  та наградите са за всеки един магазин.
Имаш ли повече информация? Например - кога се тегли куфара и десетте кутии (във всеки магазин по 11 награди) и касовата бележка за участие в кутията на информация ли се пуска или?

Общи условия

Активация на акаунт