Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (77) - август'2018

• 106 208
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Какво разнасят Лео? Освен да са едните слушалки - от Марс предполагам, защото Спаркс ползват Спиди уж...

# 1 246
  • Across the Multiverse
Joy Joy Joy
Тъкмо и аз това си помислих ! Добре, наистина ли няма кой да сезираме, че този и компания са на всяка манжда мерудия ? Комисия по хазарта ? Мутрите ?  Laughing

# 1 247
  • София
Joy Joy Joy
Тъкмо и аз това си помислих ! Добре, наистина ли няма кой да сезираме, че този и компания са на всяка манжда мерудия ? Комисия по хазарта ? Мутрите ?  Laughing
За какво? За това, че има "късмет"? Всичко останало до момента са само догадки. Нямаме никакви доказателства как става номерът всъщност, освен хилядите регистрации с различно изписано име - съкратени фамилии, бащини имена и т.н.

# 1 248
От спаркса наградата морско приключение
Скрит текст:
Стойността на наградата морско приключение е към 2000лв, затова догодина трябва да се декларират 203 лв

# 1 249
  • Across the Multiverse
Ако подавате сигнал за нередност в полицията например ваша работа ли е да събирате доказателства срещу предполагаемия извършител или на институцията, която сте уведомили ? А че не е късмет смятам на всички е ясно.

# 1 250
Коте, техният"късмет"е елементарно "пипане " в системата.Просто човекът администриращ игрите е,  явно, свързан с фамилията.А доказателствата са работа,както писах, на прокуратурата, а не на редовите играчи като нас.След сезиране на прокуратурата, тя възлага на полицията да събере доказателства.Само те имат сила да стреснат тези хора.

# 1 251
  • София
ОК, пуснете сигнал тогава. Най-многото арменския поп да се заинтересува, колкото и да е жалко.

# 1 252
  • при късмета
Ако подавате сигнал за нередност в полицията например ваша работа ли е да събирате доказателства срещу предполагаемия извършител или на институцията, която сте уведомили ? А че не е късмет смятам на всички е ясно.
В полицията може да подадеш сигнал само за криминално престъпление. Т.е. за нещо, което е квалифицирано и записано в НПК. Сигнализираш за конкретно престъпление, а те установяват така ли е или не.
Коте, техният"късмет"е елементарно "пипане " в системата.Просто човекът администриращ игрите е,  явно, свързан с фамилията.А доказателствата са работа,както писах, на прокуратурата, а не на редовите играчи като нас.След сезиране на прокуратурата, тя възлага на полицията да събере доказателства.Само те имат сила да стреснат тези хора.

Така е. Дори жалба в полицията на следващия ден се докладва в прокуратурата и тогава тя решава да се работи по нея или не. Но правилото, че трябва да има налично нарушение на НПК остава и в този случай, дори директно в прокуратурата да го подадеш

# 1 253
И аз имам смс от лео експрес чакам само слушалките от Марс.

# 1 254
  • София
Значи са те. Ще ги чакаме. Дала съм служебен адрес, но те разнасят до 18ч., ако правилно си спомням, пък аз съм до 16.30, дано ги дочакам.

# 1 255
  • in Wonderland
Някой друг все още да си очаква дневника от ГФК за новия период?

аз нямам все още.

# 1 256
Колкото и да е тъпо, засега няма какво толкова да направим. Полицията няма да си мръдне пръста. На сестра ми й откраднаха всичките документи с цялата й заплата, не й обърнаха внимание. Малко след това дадоха по телевизията една потърпевша, която познала крадците, проследила ги, взела изхвърлените от тях портфейли и като влезли в друг трамвай накарала шофьора да не ги пуска. Арестуваха ги и после ги пуснаха. Ей така работи нашата мила полиция.
Засега можем единствено да пишем на самия организатор на игрите, не на фирмата, която тегли печеливши и провежда играта.

# 1 257
  • софия
И аз имам смс от лео експрес чакам само слушалките от Марс.
+1

# 1 258
Факт е, че нашата полиция НЕ РАБОТИ добре, просто се надявайте да не опирате до тях.
Цялата ситуация с тези хора можеше да се разреши просто от организаторите с прилагане на по-строг контрол. Те не искат да се занимават, така че нищо повече не може да се направи за сега.

# 1 259

Общи условия

Активация на акаунт