Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (77) - август'2018

• 106 219
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Сливен
Ще ходя с една позната на морско приключение от Кока кола,гледах програмата—звучи обещаващо.Може би, ще се запозная с лицето Мирослав Пенев....

Захарче, направи му снимка Simple Smile

Знаеш ли с колко билета е участвала твоята приятелка?
Аз участвах с 4, а и миналата година за екскурзиите "купувах" всеки път по 2, 3, 4 билета и така и не спечелих ?!?
Няма значение с колко билета си, ако не ти е писано, няма да спечелиш.
Участвам във всяко теглене за код за Озон, с поне 10 билета. Иронията е, че точно когато участвах с точно 10 билета, спечелих, всеки път са повече билетите (миналия път с 25 билета) и нищо. А за екскурзиите и аз участвах за една конкретна с 20+ билета, ама тц.

Бележката за слушалките на Марс е в плика ли? Чак вкъщи ще мога да отворя да видя какво има. На мен само касовата бележка ми поискаха, нищо друго. Но пък ми поискаха данните по телефона, та...

А относно спечеленият билет за код,за Озон.бг,плаща ли се данък,като при другите игри на Кока-Кола,тъй като стойността на наградата е над 30 лева?

# 1 291
Три пъти са ми звъняли от Капи, но не съм си чула телефона. Сега не мога да върна обаждане.
вече са обявени , дано си с късмет.Звънят до 2-3 пъти само.

# 1 292
ами не можеш да блокираш всичките телефони от където ти звънят, те поне имат много Laughing заплахи за непоискано търговско съобщение

Що да не мога? Smile Като не ми се занимава с тях, вдигам им, казвам, че не се интересувам и после блокирам номера. Smiley Правя го и с други нахалници, без да се обяснявам.
Ми те могат да ти звънят от 100 телефона, всичките ли ще успееш да ги блокираш, но щом за теб това е удачен начин, ок.
Аз им казвам на такива /мобилни оператори, банки и т.н/ - "не се интересувам от предложенията ви, моля отбележете номера ми да не ме безпокоите повече, ако продължите ще подам жалба към вас за непоискано търговско съобщение" и на 98% от случайте работи, не е нужно да блокирам никой.

# 1 293
Три пъти са ми звъняли от Капи, но не съм си чула телефона. Сега не мога да върна обаждане.
вече са обявени , дано си с късмет.Звънят до 2-3 пъти само.

Мен даже не искаха да ме повторят. Един път и това беше.

# 1 294
Направо им затварям на подобни натрапници и повече не се хабят да ми звънят. Особено като чуя "бяла карта" и ръката ми сама натиска червената слушалка. Опитах културно, с "не, не се интересувам, благодаря Ви и т.н.", но като видях, че не става, директно затварям.

# 1 295
А относно спечеленият билет за код,за Озон.бг,плаща ли се данък,като при другите игри на Кока-Кола,тъй като стойността на наградата е над 30 лева?

На мен не са ми издавали бележка за стойността на ваучера, така че предполагам не се плаща данък. Преди няколко месеца бях спечелила.

# 1 296
  • София
И на мен не са ми издавали бележка за данък, спечелих преди няколко месеца и аз.

# 1 297
  • при късмета
Спаркса понякога много се бавят с бележките и не ги изпращат с наградите. Дали ще получите бележка зависи от това дали сте предали данните за нея, т.е. дали те са ви ги искали.

# 1 298
  • София
Не са ми искали данните за ваучера за Озон.

# 1 299
Извинявам се, но имам един доста лайшки въпрос за спаркса - въвеждам кодове от различни по цвят капачки, но не виждам реално, колко са въведените ми кодове към момента. Как разбирате, колко кода има в момента? Кога пускат предметни награди, тези в момента не ми харесват.

# 1 300
  • София
В момента няма награди с кодове. Има награди с кредити. За всяка капачка получаваш 100 кредита. Можеш да ги използваш когато и за каквото искаш от дадените награди в секцията "награди".

# 1 301
В момента няма награди с кодове. Има награди с кредити. За всяка капачка получаваш 100 кредита. Можеш да ги използваш когато и за каквото искаш от дадените награди в секцията "награди".
Благодаря, ако не използвам натрупаните към момента кредити и примерно, скоро пуснат игра с кодове, тези кредити "преобразуват ли се" в кодове или просто изчезват.
ПП от доста време съм си харесала сака на кола, Laughing та ако вземат случайно да пуснат награди като сак, да мога да участвам с кодовете които, съм въвела  Laughing

# 1 302
Аз се заемам да сезирам НАП за проверка на платените данъци на КЛАНА от игрите.
Моля, всеки от вас който знае за всяка печалба над 30лв. на КЛАНА да я напише защото им изгубих следите.
Ще подам за миналата година, а другата година ще подам за тази.
Направих консултация и зная как да го направя, само ми трябва списък.
Няма да се притесняваме дали ще натопим невинен защото проверката е първо за конкретното лице с ЕГН при организатора, така че ще се знае дали става въпрос за едно и също лице!!!
Моля за информация на техните печалби и действам!

Ще се надявам да успеете.
За миналата година знам само, че имат екскурзия от Кока-кола, но дали от Спаркса или от малките бутилки нямам спомен.
За този година съм по-подготвена HushedHushed
Еленка, а как ще стане, при положение, че им нямаш ЕГН-тата

# 1 303
  • Сливен
Извинявам се, но имам един доста лайшки въпрос за спаркса - въвеждам кодове от различни по цвят капачки, но не виждам реално, колко са въведените ми кодове към момента. Как разбирате, колко кода има в момента? Кога пускат предметни награди, тези в момента не ми харесват.

Точно под профилната снимка,под нивото.Веднъж въведен кодът,си остава като кредит.Когато има текущо "събитие/игра",получаваш 100 кредита и 1 точка.По принцип,в описанието пише,от кой вид капачки трябва да се регистрират,преди можеше -от сиви,черни,бели,златни.. нямаше значение,но вече са разбрали за "схемата"  Grinning  и направиха всяка капачка,да си отговаря за даденият вид игра. Наскоро се пробвах да видя,дали е така-регистирах черна капачка,от стара промоция и ми даде само 100 кредита.Пробвах и със бяла капачка от "Фанта"-еми,отиде си към наградите ,свързан с играта на "фанта".А както написах по-рано,преди нямаше значение цвета на капачката.

# 1 304
Аз се заемам да сезирам НАП за проверка на платените данъци на КЛАНА от игрите.
Моля, всеки от вас който знае за всяка печалба над 30лв. на КЛАНА да я напише защото им изгубих следите.
Ще подам за миналата година, а другата година ще подам за тази.
Направих консултация и зная как да го направя, само ми трябва списък.
Няма да се притесняваме дали ще натопим невинен защото проверката е първо за конкретното лице с ЕГН при организатора, така че ще се знае дали става въпрос за едно и също лице!!!
Моля за информация на техните печалби и действам!

Ще се надявам да успеете.
За миналата година знам само, че имат екскурзия от Кока-кола, но дали от Спаркса или от малките бутилки нямам спомен.
За този година съм по-подготвена HushedHushed
Еленка, а как ще стане, при положение, че им нямаш ЕГН-тата

Системата е следната; Трябва да цитираме една игра, където със сигурност знаем че е спечелил клана, например от играта за среща с Роналдо, след това изброяваме всички други игри в които се съмняваме че са те.
Проверяващите ще вземат ЕГН-то на печелившия от играта с Роналдо, след което изискват данните за победителите от игрите които ние сме изброили и се прави справка за декларираните и платени данъци.
За миналата година май ще ни е много трудно, но за тази година можем да се постараем.
Чак мен ми е жал какви сумички ще трябва да се изръсят за това което не е декларирано.
Ние лично няма да разполагаме с ЕГН-тата а само компетентния орган.
Направо ме сърбят ръчичките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт