Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 001
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Джене, да кажеш от по-ранко, да отпразнувам и аз рожденния ден.

Адашът ти днес гледаше тъжно и кимаше с глава. Аз съм сериозна, че ще го опна да порАботи та да види кон боб яде ли.

Днес седях по време на срещата и се държах що годе прилично, но после излетях и  чао не им казах.

Сега готвя и ми е супер студено и гадно. Искам нов парфюм. Ще си взема Ескадата, ако че е сладникава боза.
Ам' кЪ,винаги казвам аз,да не се разочаровам,че някой е забравил  hahaha
Вземай,наградИ се  Hug!
Пфу,миналата седмица,'га си бях дОма нямаше никакво слънце,сега кат'  се затрудих -пИче. Crossing Arms

# 31
ДжеНа, спокойно, при нас не пече. Simple Smile

Имаме нова чистачка и жената се преби от чистене. Офисите толкова бърсане на прах, паяжини и т.н. не са виждали от месеци. Simple Smile Другата малко го кара отгоре, отгоре.

# 32
Много е красиво, Сбъдваща, това сребро ли е? И един малко лаишки въпрос - на подобна плетеница ли казват филигран?
Благодаря! Да, сребро е, по мой дизайн.
Точно това е филигран. https://rechnik.chitanka.info/w/Филигран

# 33
Добро утро, благодаря за темата! Аз все още съм отпуска, но от понеделник съм на пангара отново. Така не ми се ходи на работа, та чак ми се плаче, ама няма как.

# 34
Сбъдваща, красота!
Елени, да ти е живо и здраво момчето!
Харесва ми да е хладно, и без туй не съм на морето Crossing Arms Да пече само там Mr. Green

# 35
Докат се разпъна за шпагат, още мъъъничко ми остава, и те изписали 3 страница:)
За август споделям чувствата ви, идва края на лятото. А аз много обичам да е лято:) И есента е хубава, последната спокойно, догодина по това време ще има жакини вълнения за първи клас.

Елени, да ти е жив и здрав, да се обичате и да сте много щастливи!

Сбъдваща, страхотно бижу! Да ти е здрава майчицата!

Тук пак е едно никво времето, но днес ще се пробвам за плаж, да видим дали и колко ще изкарам. Поне ще потичам, ако не друго.
4 ден ме мъчи мигрената, от това облачно време се активира, лято с толкова много пристъпи не съм имала.

Защо не виждам някои постове? Понякога не хващам нишката на разговора и се връщам да търся.

Мидннайт, невероятно, но се радвам че ви е добре змията🤪😅

# 36
Август го свързвам с отпуски, пътувания, слънце и много рожденици.
Още веднъж благодаря на всички!

Честити да са рождениците на Елени и Сбъдваща! Сбъдваща, колието е много красиво!  Heart Eyes
Фонс, да минава гладко разговора с началството!

# 37
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добро утро.

Хубав, топъл и слънчев август пожелавам на всички. Nature Sun With Face

Лиляна, благодаря за новата тема. Flowers Bouquet

ДС, Мередит, да минава и заминава ... Flowers Four Leaf Clover

Елени, честито да ти е голямото момче. Хубав празник! Birthday
Връчи ли желания парфюм? Потърсих аз още, но го няма.

Да е честита и майката на Сбъдваща, много красив и фин подарък. Gift

Приятна почивка, Хай и честити степенки. Bike С кеф да си ползваш мотора.

Денят се очертава отново много топъл. Дано повали малко, че иначе ще е много задушно. Като цяло съм доволна от времето това лято. Студ и нон-стоп дъждове не е имало при нас. Нито голяма жега. Супер е.

Уж се наспах, а ми е едно такова никакво, отпаднало. Пийвам още малко кафе и ще изведа малките.

Пак да попитам дали някой има в електронен вариант "Всички цветя на Шанхай"?

# 38
  • На брега на реката
Сбъдваща, да е здрава майка ти и да си носи прекрасното творение с удоволствие. Аз бих.
Алечко, прочетох, че при вас е слънце. Викам си ние нещо не сме видяли, щото сме в Арбанаси и е ноемврийска мъгла. После се сетих, че сте на морето. 😂

# 39
Добро утро и от мен Heart
Минавам само да се запиша в августовската тема, тъй като август ми е любим,  дори искам Август да го напиша.
На никакви печени чушки и подобни не ми мирише. Напротив,  мирише ми на кокос, коктейли,  плажно масло с аромат на манго и папая, бързосъхнещите ми къси панталонки и златните кичури в косата ми.Innocent
А и през август са родени едни от най-любимите ми хора, тук също имам такива, ако не успея се включа защото сме по пътищата, искам да се чувства поздравена Тоня,  Катето,  Мари,  ДжеНа,  много ги харесвам заради тая свежест,  която внасят в темата.
Желая хубав месец, почивайте добре,  зарежете зимнините,  лято е, радвайте му се:strawberry:Flowers Palm Tree

# 40
  • Пловдив
Добрутро и от мен. Айде да се разпиша в новата тема. Даун , дали да не му намериш частен учител или на някакъв курс да го запишеш  -само идея давам, не ви знам образователната система. Нашта в БГ е такава , ако не се справя по нещо - веднага частен учител или курс.
Ланд -не спирайте да пробвате , все ще стане.Един от любимите ми стари филми Контакт с прекрасната Джоди Фостър накрая на филма като  питаше "Как да постигнем голямата мечта" /перефразирам/ отговора беше ... С малки стъпки ....

# 41
Добро утро и от мен в августовската ни тема.
Да е честито момчето на Елени, да я носи на ръце!
Да е честита и здрава и майката на Сбъдваща, и моята е родена днес, голяма работа са това лъвиците:).
След 15-ти Август и аз започвам да тъгувам за лятото, а тази година, даже не му се насладих подобаващо с това дъждовно време.
Мери, да оздравявате. А Жаки да спре да я боли глава.
ДС, стискам палци за разговора днес.
И на Калин, че го пропуснах вчера. Да оздравява и се възстановява бързо!

# 42
Обичам август, като всеки летен месец! Пътуваме. Жаки, Никол ще ни удуши в колата, знаеш с какво😉, не знам дали тя си го усеща 😂. Мери, бързо да се оправяш, Сбъдваща...прекрасно е колието

# 43
Август ми е любим и за мен той е най-летния месец. Със свършването на август обаче знам, че и лятото си отива и ми става мъчно и малко тъжно, както казах за мен годината започва и завършва с началото и края на лятото...

Сбъдваща, прекрасно е бижуто, много, много е нежно! Здрава и щастлива да е майка ти още дълги години да ви събира Wink

Дауни, преди години като пишеше за младежа и някак си съм си изградила много добро мнение за него. Сигурно е, че си му се ядосала нещо, но не това исках да кажа, а по-скоро съм притеснена как се променят децата и то само от една връзка... И не става въпрос за малките, дето си мислят, че всичко, което лети се яде. Ами имам близка, на която синът й е сравнително голямо момче под 30 е, но тя също сподели, че момичето с което е в момента има странно влияние над него и той вече е различен... Поемай въздух, брой до десет и когато ние сме в нужда ни съветвай за същото Hug

Синът ми е чел за Перперикон и иска да го види, а ние сме ходили там, но той беше на 3-4 години и естествено нищо не помни. Планирам да го посетим другата седмица. Приятно съм изненадана от интереса му Sunglasses

Знаете ли, последните дни много размишлявам над приказката - "С прост човек не можеш да се разбереш".
Досега не съм попадала на такъв екземпляр, но ето че за всичко си има първи път. Е, тегаво е Close

# 44
Елени, честит празник, не разбрах кой празнува.
Сбъдваща, фантастично е бижуто!

Общи условия

Активация на акаунт