Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 256 255
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 45
Сбъдваща,да  е здрава майка ти!Колието е толкова красиво и нежно!Най-хубавия подарък за нея сте го направили-напълнили сте и къщата!/Как е татко ти,възстановява ли се,как се държи?/
Тути,нека е здрава и твоята майка,дълги години да се радвате заедно!
Мери,да излизаш от таз дупка-ей го,ще пекне слънце, лятото е тук вече!
Жаки,милата,дано преминат вече тези пристъпи!

# 46
Благодаря,  дами!

Анджи, възстановява се, макар и бавно. Психически е по-спокоен и стабилен. Има и кофти моменти, в които ни тревожи много, но минава.

# 47
  • Euskal Herria
Юлската тема я пропуснах, записвам се в тази. Ваканцията ни винаги е през юли, доста места обиколихме. Бяхме с любими хора, хубаво изкарахме.
Август го харесвам, защото градът е почти празен. Някак по-спокойно е, усеща се, че е отпускарски сезон.

# 48
Сбъдваща, страхотни подаръци! Още много години така да празнувате!

# 49
Коте, той пак си е добър и умен, но го налегма мързел як, а и баща му там яко играе и сега са двамата срещу мен, но е по-скоро срещу детето.

Ще си намери пътя той, но ще е по трудния начин. Още има шанс де, ама ако не се стегне, няма да стане. Като не стане, да реди плочки. Да направи малко мазоли и да види как точно става тази работа с пълния хладилник, колата и  всичко останало.

Той не е лишаван от нищо и явно това му пречи да види реалността.

Мдокова, няма да плащам за уроци, защото той не учи просто. Ако прекара два часа в учене ще е с 6:00 резултат. Тъй като баща му непрекъснато стимулира мързелът му, да плаща той ако иска. Ако не, да се хваща да работи и да си изкара сам пари з каквото иска. До сега съм предоставяла всякакви условия, всичко има на разположение, но сам е избрал да се провали. Толкоз от мен. Знам, че ще се усети, но по-добре по-рано, а не след 5 години.

Купих си ескадата. Дано да дойде бързо Simple Smile.  Смятам да я удържа от джобните на детето.

# 50
  • някъде
Дано август е хубав и спокоен за всички ни! Flowers Four Leaf Clover
Лиляна, благодаря за темата Flowers Hibiscus
Елени, честит празник, да ти е живо и здраво голямото момче! Flowers Four Leaf Clover
Сбъдваща, жива и здрава да е майка ти! Прекрасен подарък! Gift Heart
Тути, честит празник и на твоята майчица, жива и здрава да е! Hug
Миднайт, радвам се за домашния любимец. Даже чукнах в гугъл да видя двата вида, които каза, ама бързо излезнах....брррр Animal Snake
Весела, синът ми хОди преди половин месец  на басейн и изгоря. Имах антисептичен крем на Хималая, мазах два дни и беше ок. Бързо да ти минава.
Кате, честити подаръци, с кеф да си ги носиш!:dress:

# 51
  • София
Леле, как съм забравила, че е нов месец и време за нова тема! Като влязох и видях само 4 отговора, щях да падна, викам си ех, всички са вече на морето и никой не пише Joy
Не си падам по августовските жеги - то пък добре, че сега ги няма чак така.
Честито на празнуващите! Моят голям син и той е лъв, но досега не мога да кажа, че сме имали сериозни сблъсъци. Другата седмица става на 18, леле-майко!

# 52
  • ту тук, ту там
Алина, мъжът ми. Peace
Zwarte, успях да го изненадам, да! 😊

Благодаря на всички, които ни поздравиха! "Ни", защото за мен денят също е празник! 🤗

# 53
  • Germany
Елени, честит ти рожденик! Да е здрав и щастлив!
Сбъдваща, честито и на майка ти! Да е много здрава и често да се виждате!
Мен и днес ме боли корема, но не е нетърпимо и мисля да изчакам до утре с ходенето на лекар. Чакам големият да се прибере от ортодонтката. Баща му го закара, но не е имал време да го изчака и ще се върне с автобуса. Уж, казали, че нещата са ок и все по добре ще става. Ще видим утре как ще е. Времето е мрачно, но горещо. Дано повали следобяд и да разхлади поне мъничко.

# 54
Коте, той пак си е добър и умен, но го налегма мързел як
Скрит текст:
, а и баща му там яко играе и сега са двамата срещу мен, но е по-скоро срещу детето.

Скрит текст:
Ще си намери пътя той, но ще е по трудния начин. Още има шанс де, ама ако не се стегне, няма да стане. Като не стане, да реди плочки. Да направи малко мазоли и да види как точно става тази работа с пълния хладилник, колата и  всичко останало.

Той не е лишаван от нищо и явно това му пречи да види реалността.

Мдокова, няма да плащам за уроци, защото той не учи просто. Ако прекара два часа в учене ще е с 6:00 резултат. Тъй като баща му непрекъснато стимулира мързелът му, да плаща той ако иска. Ако не, да се хваща да работи и да си изкара сам пари з каквото иска. До сега съм предоставяла всякакви условия, всичко има на разположение, но сам е избрал да се провали. Толкоз от мен. Знам, че ще се усети, но по-добре по-рано, а не след 5 години.

Купих си ескадата. Дано да дойде бързо Simple Smile.  Смятам да я удържа от джобните на детето.
Права си! Имам една роднина - 2 ма сина с три години разлика са - единия учи 2 магистратури има, в чужбина ходи на специализации, не спира да пътува, като сам си финансира разходките, другия грам не иска да учи, обаче прави бизнес - по цял ден оправя коли и той си се издържа, но може би по малко по-трудния начин. Тя естествено си мисли, че първото дете като седи и цъка на компютъра си изкарва лесно парите и жали второто, че цял ден се гърчело в гаража, но това е неговия избор.

Елени, здрав и послушен да е мъжът ти  Laughing

Ох, никаква работа не свърших днес  Blush

# 55
  • някъде ... тук ...
Сбъдваща, прекрасно е колието! Да е здрава и все така обичана майка ти!
Туту, и товята майка да е здрава и щастлива!

Коте, ако вземете и екскурзовод, ще му е още по-интересно. Аз съм ходила преди години, бях и подготвила материали, но на място решихме, че е най-добре човек от музея (такъв екскурзовод си избрахме, не от сергиите горе, а от кабинката с билетите) да им обяснява. Много впечатлени бяха, че и ние. Ходихме миналата година през април. Дано не е много жега сега.

# 56
Благодаря на Лили за темата Flowers Hibiscus.

Елени, да е честито голямото ти момче и все така да се радвате и обичате един друг.

Сбъдваща, и твойто майче да е живо и здраво. Представям си какво удоволствие е да получиш толкова красив подарък изработен от собственото ти дете с мисълта за теб. А и това, че любимите хора са около теб наистина прави празника вълшебен.

Тути, и за твойто майче всичко хубаво.

Емили, браво. Все така успеха да е с теб.

Фонсе, да се подредят нещата при теб без проблеми и както ти искаш.

Алечка, чудя ти се как може да си на почивка и в 7 вече да си пиеш кафето. Отпусни се бе, дете. Сега е времето да се повъргаляш в леглото по до късно.

Стиснати палчета за нуждаещите се.

Август ми е като неделята. Знаеш, че все още имаш цял почивен ден на разположение, но след него идва понеделник. Та и с август така. Мине ли средата на месеца и вече започваш да се настройваш за есен.

# 57
Хубав август и от мен! Още ми е лятно, може би защото отпуската тепърва престои, а пък септември и есента като цяло ми е любима, та не се оплаквам. Лошото е, че идва края на годината, а кога се изтърколи не разбрах.

Весел празник на Елени - здраве и щастие за нейния човек.
Много здраве и за майката на Сбъдваща - пълната къща е най-хубавия подарък за майката, но бижуто е мечтата на всяка жена.

Голямо браво за успеха на Емили.
Хубаво е ,че няма нищо тревожно за домашния любимец на Миднайт.
Палци за всички, на които им трябва положителна енергия.

В края на месеца съм на сватба, а нямам идея нито за модните трендове, нито къде да гледам за размер различен от XS. Някой ако сподели идейка ще съм много благодарна.

# 58
  • София
Честит ви август!  Heart  Sunglasses

Всички с болежки - да минават по-бързо!  Flowers Four Leaf Clover 

Сбъдваща - да ти е жива и здрава майката! Елени, и твоята половинка!

Даун, не можеш да си представиш колко те разбирам ... Същите вълнения ме терзаят, заради внучето ... е, понеже съм баба, а не мама, си трая ... ама вътрешно вря и кипя  Rage  Леле как ми идва да хвана една точилка, па да го повъзпитавам малко!!!
Сигурно съм одъртЕла, ама като че ли предишните 18-годишни бяха по-отговорни и порастнали ... нашият 18 годишен е тотална мърдА!!!!

Аз много не го обичам август, заради навалицата по морето. Затова си седя тук на село, и чакам да дойде моето време за море - обожавам от 1-ви септември ... докогато ми писне!

# 59
Мерси, ЕлиТ, ще го имам впредвид Peace. Права си, то иначе да гледа разкопки и да не разбере нищо, ще си е ходене напразно. Търся хотелче сега.

п.с. Ти добре, че ми обърна внимание, първо ще видя температурите в Синоптик, че аз на слънце не държа, освен под чадър на плажа, но там заради бриза изтърпявам.

Август ми е като неделята. Знаеш, че все още имаш цял почивен ден на разположение, но след него идва понеделник. Та и с август така. Мине ли средата на месеца и вече започваш да се настройваш за есен.
Много ми хареса определението. Точно така, го усещам и аз...

Общи условия

Активация на акаунт