Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 256 992
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 60

rire, еее, пълно е с магазини и дрехи нормални размери, защо пък XS само да има.

Август ще е месец за промени при мен, ще видим какво ще излезе.

# 61
  • постоянно
Тъкмо се зарадвах , че само 6 поста имам да чета , а то имало нова тема. . .

Честито да е Майчето ти  Сбъдваща - най-много здраве им желая и на двамата   , другото щастие вече го имат Heart

И на Елени половинката да е честита - много здраве и успехи. Sunglasses

Моите тръгнаха за Лондон и хоп влака отменен . Сега ще висят още един час на гарата вместо в магазина на Лего Stuck Out Tongue Winking Eye

До събота съм сама - започвам да си правя списъка в Нетфликс . Няма кой да ми прави физиономии че гледам романтични комедийки Stuck Out Tongue Winking Eye

Август ми подсказва , че лятото е по-близо до края , отколкото до началото. И ми е едно такова меланхонично от това.

# 62
Здравейте, аз като Бърди и Хър, се зачудих на малкото постове, после стоплих.

Благодаря на всички за милите думи, правя каквото трябва, пък да видим. Това, което е в моите ръце поне, останалото .... Каквото ми е писано.

Елени, Сбъдваща и Тути, да са ви много здрави и щастливи близките!
Сбъдваща, колието е много нежно.
Миднайт, радвам се за кобричката.
Емели, честито! Много обичам чувството, когато си успял сам Simple Smile
Мер, да минава бързо.

Обичам Август, дори са не съм на море, повечето хора са, някак всички са по-лежерни.

# 63
Август винаги ми е бил меланхоличен. Някак си през юни и юли ме обземаше лятната еуфория и като настъпи август, тя започва да спада с усещането на идващата есен. После, ако се случи хубав септември-октомври, пак се качвах на черешата и така до края на ноември, когато ме затискаше предрожденната депресия Simple Smile и Коледата.

Сега август ми е супер неприятен, защото е студен, дъждовен и ветровит, но пък бележи края на зимата.

# 64
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Тути, честита да е и твоята майка. Хубав празник. Birthday

Черно коте, много популярен в този регион е Главатарски хан, намира се на яз. Кърджали. Разгледай и Маказа - голям комплекс с басейн между Кърджали и Момчилград. Преди бяха добри и хотел Берито и комплекс Хижата в Момчилград, но сега не знам какво е положението.

# 65
С три деца в къщи, едното от тях с гипс, трябва да съм много дзен...обаждах се на фрегатата, местата заети...искат на картинг, но аз не давам. Поне се съгласиха на кино да ги водя.

# 66
  • Sofia, Младост 3
Да се мушна в новата тема и аз Simple Smile
Август по принцип е морски за семейството ни, но този път въпреки очакваното море не ми е хич морско. Чак се чудя дали има смисъл да ходим на море. Но съм запазила с ранни резервации и сме предплатили, няма къде да ходим.
Трябва да купя слънцезащитна козметика за всички. Препоръчаха ми антиалергичното мазило на Piz Buin, понеже имам алергия и деколтето и краката ми пламват след 2-3 ден на плажа. Все си мислех, че е комбинация от водата, слънцето и песъчинките, но казаха, че си е само от слънцето. Много е досадно и болезнено.
Сутринта ходихме на люлките с малката, нямаше нито едно дете и доста се люшка. Но като видях черните облаци към планината и потеглихме обратно, а сега ме е яд, щото не заваля в крайна сметка 😂
Честити да са рождениците на всички ! Много красив подарък ще има майка ти, Сбъдваща, браво !

# 67
  • София
Най-сетне обхват 😂🤗
Натирила съм ги всичките във водата и мисля да поцъкам.
Почерпете се за здравето на синчо. От днес вече официално не е дете, а човек с правно валидна воля😋 Големата раота, демек 🤣

# 68
Просто за да е  горещо и закачливо в темата, един закачлив любим, много "мой" мъжки attitude, поглед:, абе всичко  heart_eyes:
http://senzacia.net/wp-content/uploads/2013/12/Brad-Pit-005.jpg

# 69
Ева, и аз четох добри отзиви, за препоръчаната ти слънцезащитна козметика. На морето я видях, струваше към 30 + лв и не я пробвах. После видях че тук в Лили и Дм е към 15, така че пазарувай на време.
Поръчах букет с цветя и бонбони за майка ми. Ще и ги доставят с куриер следобяд. Ще я усмихна и ще я притесня едновременно;)
После ще ми се обади да ми благодари и ще ми се скара, че си харча парите.

Белинда, да ти е жив и здрав синчо;)
Приятен плаж, нахилила съм се пак с твоите описания.

# 70
  • На брега на реката
Еха, още един рожденик.
Белинда, здрав, щастлив и късметлия да е. Да успява с лекота, на всички поприща. Весел празник.

# 71
Белинда, да ви е жив и здрав, ама как професионално описа рожденния му ден Simple Smile.

# 72
  • София
Да са честити всички празнуващи днес, живи и здрави да са!  bouquet

Ние вчера се дотътрихме обратно, добре че избрахме път, който не беше засегнат от дъждовете. Не е нормално това време. Досадно ми е, че постоянно мрънкам заради дъждовете, и че не се примирих, че няма лято тази година.

Иначе август е моят месец, т.е. най-любимият от всички.  Heart Eyes

# 73
Цварте, благодаря за препоръките! 🌷 Сега ще ми е още по-лесно 😁
Белинда, честит пораснал човек! Здрав, успешен и щастлив да е!

# 74
белинда, честито на младеж! Жив и здрав и с лекота да постига успехи!

Общи условия

Активация на акаунт