Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 256 994
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 75
На язовир Кърджали препоръчвам Рока резорт, от там и ние ходихме до Перперикон.

# 76
Аз да попитам,  някой в темата знае ли турски? Ще се сменете,  но купих това за косата на детето и идея нямам как се ползва, с отмиване ли е или без?

Егати турците,  един надпис на английски поне или някакъв друг човешки език да бяха сложили Blush

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 13:14 от Шару

# 77
  • София
О, Белинда, честит ти пораснал син!! Simple Smile Не знаех, че и той е лъв като моя първороден Simple Smile

# 78
  • София
Шанти, ами що си купила от Турция, да си го беше взела от Бг. От поне 5-6 години ползвам този спрей за косата на Кати. Пръскаш и сресваш, без отмиване. Без този спрей ще го закъсам тотално!

# 79
То не е спрей Тоня, балсам е някакъв ,  не е с полуверизатор..Confused

# 80
  • Germany
Белинда, честит ви пораснал син! Да е здрав, щастлив и успешен!

# 81
Белинда, много здраве и късмет в живота желая на твоя "човек с правно валидна воля" Simple Smile.

Тъкмо навреме ми идвате с коментарите за слънцезащитните продукти.
Ева, и аз като теб съм с алергия към слънцето. Само че, се обривам. Много гадно, защото обичам плажа, слънцето и морето, а вече стоя само под чадър омазана с фактор 50+.

# 82
Най-сетне обхват 😂🤗
Натирила съм ги всичките във водата и мисля да поцъкам.
Почерпете се за здравето на синчо. От днес вече официално не е дете, а човек с правно валидна воля😋 Големата раота, демек 🤣

Честито непълнолетие !
Честито и на останалите рожденици!

Обичам най-много юни, точно както каза Даун ме обзема някаква еуфория за нещо хубаво, което предстои.
Когато бях малка ,имах чудни ваканции, пълни с игри и приключения, като същевременно времето беше някак разпределено и предвкусвах удоволствията/Точно както казва лисицата от "Малкия принц"- "Да приготвиш сърцето си"цитирам по памет.- Първо с майка ми и нейните ученици на "градски лагер", т.е на плаж, после баща ми вземаше отпуска и тримата отивахме на планина за не по-малко от две седмици. Обожавах това време- запознанства с деца от различни краища на България, къде си играехме, къде се драчехме, после пък със сълзи на очи се разделяхме. Походи в планината, вечер- огньове- децата на една страна, възрастните - на друга, печаха се картофи и гъби- на децата се даваха само "пачи крак", като такива без двойници. Забавления, смях, игри. След това- при баба на село за седмица.Там си имах също приятели, край реката с велосипедите, вечер - карти, забавления, някое селско кино.Баниците и мекиците на баба , животинките в двора... Когато се връщахме у дома, обикновено- края на август- отивахме отново за ден- два на плажа и ритуално се сбогувахме с морето/ и до днес ми е останал този навик Simple Smile/

Като бях студентка, пак обичах юни, нищо че сесиите бяха тогава и след тях с  нетърпение се завръщах за лятото у дома.

Когато започнах да работя, умишлено си вземах отпуски през втората половина  на август, да съм по-дълго в очакване и когато ми свърши почивката, да е свършила за всички на работа.

През август започва да ме човърка, че свършва лятото, дните стават по-кратки. Откакто синът ми е ученик, обикновено откарвам и част от септември в отпуска, защото има много организационни неща около него- "елате в 10ч. да вземете учебниците, елате в 17ч. на род. среща, профилактични карти, които не се дават заедно с направления и т.н."

Есента ми е тъжна и депресивна.
Около началото на октомври е малко по- усмихнато заради рождения ден на Дивачето, но в посл. време и там е късане на нерви.Все избирам места на полуоткрито- и сърцето ми се свива каква ще е прогнозата.

# 83
Здрав и щастлив да е синът ти, Белинда!

# 84
  • София
Шанти, отиди в Lilly и виж ако има такъв балсам, или каквото е това, за коса. Спреят, за който ти писах, е почти едно към едно с опаковката, която си показала. В нета не откривам нищо за твоя продукт. Много странно.

# 85
  • Canada
Добро утро и от мен!

Лиляна, благодаря за темата!

Днес с ужас установих, че вече е тъмно сутрин като ставам за работа Cold Sweat

Winter is coming Bowtie

Връщам се да ви чета, ама първо малко ще поработя!

# 86
О, Белинда, да е жив и здрав подрастващия Лъв! Вече не е дете, но за теб винаги ще е такъв, нали си знаеш! Пожелавам му читави учители, съученици и гаджета! Весел празник.

Ша, ако се ориентирам по картинката трябва да е за разресване. Пробвай веднъж да го приложиш като балсам с отмиване и следващия път- като маска за разресване(без отмиване). Според това как се държи на косата(дали я омазнява, кога я разресва по- лесно....) ще разбереш как се ползва.

# 87
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Честит да е синът ти, Белинда. Хубав празник. Tada Birthday Balloon

Черно коте, не знам какви са ви плановете, но спокойно от Перперикон може да се пуснете по новия път/магистрала за Златоград и да преспите там. От Кърджали е някъде един час пътят. А хотели и къщи за гости има много. Много благодатен район сте избрали. Накъдето и да отидете, все има какво да се види.

Ако минете през Кърджали, обезателно посетете Историческия музей. Казват, че е един от най-добрите в България. Пробвайте да отидете и до стената на язовир Кърджали. Бях чела, че не се качва на стената вече, но сега не знам как е. Гледката е страхотна. А язовирни стени с такава форма има само три в Европа.
Татул, Каменната сватба, Дяволският мост, ох, чак и на мен ми се приходи ...

# 88
  • София
Мари, аз й писах. Балсам за коса, който се отмива при къпането.

И като стана дума за къпане - да ни е честита двуседмичната профилактика на топлата вода!  Crazy

# 89
Белинда,да ви е здрав и успешен порасналия младеж!

Общи условия

Активация на акаунт