Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 256 995
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Сбъдваща, да е жива и здрава майка ти още дълги години да ви посреща!

Елени, честит ви празник!

Белинде, честит ти непълнолетен син! Да е все така отговорен и добър! 

Дам... Много хубаво го каза 2в1, за август и неделята. Баш така ги усещам нещата.
До преди няколко години ненавиждах началото на учебната година, но взе че ми премина (от както големият си намери мястото). Сега и септември ми е ок. Остава да е топъл и с малко дъжд и ще го усетим като продължение на лятото Grinning

Фонсе, като ви чета с Контесата до кое време брахте студ и как от рано ще ви почне пак.....много ви съчувствам за гадния климат и късото лято.

# 91
Toнка, не съм видяла поста ти.
Да се похваля, че и аз за малко събирах тен.

# 92
Аз да попитам,  някой в темата знае ли турски? Ще се сменете,  но купих това за косата на детето и идея нямам как се ползва, с отмиване ли е или без?

Егати турците,  един надпис на английски поне или някакъв друг човешки език да бяха сложили Blush

https://www.boots.com/johnsons-no-more-tangles-conditioner-300ml-10140824

Как да използвам
След измиване на косата, излейте малко количество балсам върху ръката, внимателно изгладете косата и изплакнете обилно.

# 93
  • Sofia
Честит да е най-големият батко на Белинда  smile3525.Да ги разбие в новото училище  Peace

# 94
  • постоянно
Жив и здрав да е Белиндовия син - успешен и щастлив. Hug

Туту , и твоята майчица да е здрава и усмихната. Heart

Това , ковто си написала важи и за моята - винаги и пращам цветя и тя винаги много  ми се кара , че си харча парите. Миналата година вместо цветя и напазарувах продукти онлайн , тя беше потресена как мога да свърша всичко това по интернет. Joy

# 95
Тути, забравих да честитя и на твоята Лъвица! Жива, здрава и щастлива!

# 96
Много благодаря,  Тоня.Heart
Аз точно това направих, проверих в Лили,  руса, руса, ама се сетих:blush: Но там няма такова като моето, само спрей има и.шампоан.
Така че, реших че е балсам,( то е бяло и гъсто ксто крем това турското) така че ще го слагам да действа и ще изплаквам. Много  хубаво мирише поне.
Ся и някаква двулитрова бутилка със зехтин съм домъкнала,  но щото има маслина нарисувана затова си мисля, че е зехтин Joy Иначе де да го знам, какво е, но правих салата с него, но като не знам турски... Cold Sweat
Мари, ,Алина  на вас. също мерси Blue Heart

# 97
По принцип с кеф бих се заяла, че не се купува без да знаеш какво е, ама аз от Балеа в Германия си накупих доста неща, повечето са ясни, но взех и едни ампули с ксилуронова киселина. Има надписи само на немски, ама са толкова ситни, че микроскоп ми трябва да ги прочета и просто се мацотя с тях. Между другото имат ефект.

Ще взема да ги пусна в групата, ако някой от БГ ги е взел и е успял да прочете да каже, дали правилно ги мацам Simple Smile.

# 98
  • София
Сбъдваща, уникално бижу, браво!
Връщам се да чета, не мога да ви догоня, защото имам много работа. Джена да ме уреди в нейния офис, за благодарност ще намеря някой да почеше скрипята.

# 99
  • Sofia
Сбъдваща, уникално бижу, браво!
Връщам се да чета, не мога да ви догоня, защото имам много работа. Джена да ме уреди в нейния офис, за благодарност ще намеря някой да почеше скрипята.
нямаш грижи, една девойка спомена тия дни,че май ще си бЕга... newsm78

# 100
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Даун, удобно ли е да ги пуснеш и тук? Бих искала да ги видя, щом казваш, че има ефект. Flowers Hibiscus

Тук поваля малко. Тъкмо беше станало голям задух и бях пуснала климатика. Обичам да вали така - тихо и кротко, е погърмя малко, но беше нищо в сравнение с предишните пъти. Разхладихме се. Nature Sweat Drops

# 101

Ако минете през Кърджали, обезателно посетете Историческия музей. Казват, че е един от най-добрите в България. Пробвайте да отидете и до стената на язовир Кърджали.
Язовирната стена доколкото ми е известно е затворена от около 2 години и не се преминава през нея.  Peace
В близост до Перперикон, на около 3 км., в с. Мъдрец се намира Къща за гости Мъдрец, където правят страхотна пъстърва на керемида. Peace http://newthraciangold.eu/acomo_details.php?id=88&lng=bg
Иначе за хотели добър вариант са, както са споменали -  Rocca resort, както и Главатарски хан.
В близост, мисля на около 5-6 км. са и Вили "Перперешка река", където е много спокойно и красиво Peace
https://viliperpereshka.alle.bg/

# 102
Дзверте, рядко успявам да пусна снимки тук, но ще пробвам. Ей сега ще ги снимам.

Джена, вземи мен Relaxed, искам да избягам от адаша ти Simple Smile.

# 103
  • София
Джени, аз съм от тези "девойки" дето са на новите 20 год. Smiley
Здрави и щастливи да са всички празнуващи.
Търся си хубава дънкова пола, ей нищо намалено не харесвам, само някакви от 50 лева нагоре, тази година ударих тотална греда с намаленията. И на детето кецове не съм намерила още.

# 104
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ако не става, не е проблем, Даун.
Може да ми напишеш как се казват, а аз ще ги потърся тук.

Общи условия

Активация на акаунт