Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 008
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 105
Еми пак ми дава грешка, но пише Balea Beauty Effect, Lifting Kur. Този повдигащ Kur много ме развеселява Simple Smile.

Друго мазило, което ми действа добре е геритамин. Пукам глобулата и се мажа. Една ми е достатъчна за лицето.

# 106
Ужасни гръмотевици има при нас. Някъде вали ли вече?

# 107
  • sofia
За сега ни пропуска дъжда. Но има време до довечера.
Вчера цял следобяд валя.

# 108
Да са честити всички рожденици в темата.
Даун синковеца ще разбере един ден че си била права, дано само не е късно. 🤗

# 109
Веси, днес след конското седи и учи цяла вечер, ама се съмнявам да задържи дълго. Просто няма идея за живота, за което и ние сме виновни. Мисли си, че хладилникът сам се зарежда. Ама спря кранчето. Утре няма да го возя на физиотерапия. Имаше две години да изкара книжка, че и кола има, която седи и го чака. Да е изкарал. Сега с рейса. Казах му да си го плати от неговите пари.

(Според мен физио вече не му трябва, ходих на предишната сесия и не правят нищо, което той не прави в къщи).

# 110
  • югозапад, под "Марков камък"
Благодаря за темата, Лиляна!
Честити да са рождениците, здраве и късмет им желая!
Трети ден на работа след отпуск и вече имам усещането, че не съм почивала. Задачка пристигнала още в първия ден от отпуската ми и с краен срок първия ми работен си ме чакаше чинно въпреки, че могат да я свършат още двама колеги, с които се заместваме и която не е лично моя отговорност, а на целия отдел...Ама насмогнах с всичко де щом и вече се разписвам тук.
Въпреки, че по традиция почивам юли, август ми е все още летен и еуфоричен. Скъпи приятели се прибират от чужбина и всяка вечер е купон с тях. А края на месеца правим и кратка почивка на палатка.

# 111
Офф тия неща и у нас ги повтарям и завтарям дано им влезе нещо в главите. Ама като не може да се поучиш от опита на другите ще си трошиш главата. И ще ги научиш по трудния начин. Понякога това е единственият начин.

# 112
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Това е предполагам:
https://www.dm.de/balea-ampulle-beauty-effect-lifting-kur-7x1ml- … 010355995483.html

След почистване съдържанието на една ампула се нанася на лицето, шията и деколтето и нежно се втрива. Blush

# 113
Лошото е, че когато години наред не е имало нормална корекция, израстват с идеята, че ще им се размине.

Мразя насилие, никога не бих ударила, но считам, че ако не си направил нещо, както трябва, трябва да има някакво последствие. Не си научил, няма да играеш днес например. Това бившия не го разбра и сега всички страдаме, но детето е умно и все в един момент ще издрапа.

Да Зверте, това е. Значи правилно се мацам Simple Smile. Пробвай го, на мен ми допада, а цената му също е ОК.

# 114
  • Варна
...

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 22:19 от HighSpeed

# 115
  • София, Младост
Belinda, честито на младежа! Жив и здрав да е! Много успехи в новото школо!

Честито и на останлите празнуващи днес!
при мен няма много за казване. Сега съм в едно супер досадно web обучение, та успях да поизчета темата Simple Smile. Заоблачи се и ми се доспа ужасно! Толкова монотонно говори този човек Anguished

# 116
  • София
Хайче, на колко е младежа? Има едни такъва възрастови периоди, в които са нетърпими и само Оммммм помага.

# 117

HighSpeed, и аз тъкмо да питам на колко е години.

Но на колкото и да е, ако няма ясни правила от родителите...децата се превръщат в ей такива неконтролируеми индивиди, които са непоносими за околните, че и за себе си в даден момент.
Никога не съм харесвала лигави деца, но те са изцяло продукт на възпитанието, или по-скоро липсата на такава и неясните граници на това кое е нормално, прилично, възпитано и кое не.

# 118
Chestiti vi malki i golemi rovdenici! Zdravi da sa!

# 119
Честит да е белиндения младеж!Лесно да мине през този период и да има много успехи в новото обучение!
Хай,неприятна ситуация.
Аз когато съм ненаспана след нощна съм най—продуктивна.Перат се вторите завеси от спалнята,следват и пердетата,а прозорците са лъснати!Доволна съм от себе си.Само не знам какво ще вечеряме,но в градината е пълно с домати,а и гледам,че и последните картофи са извадени.Ако ли не,заведения бол.И без това скоро не ни се е случвало със скъпия сами да излизаме Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт