Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 012
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 120
Белинда, жив и здрав да е набора. Успешна година му пожелавам и да си паснат в новия клас!
Да е жив и здрав рожденика на Елени!

Хайче, колко е голям този племенник. Ама така да не харесвам разглезени деца! А най-много им личи на такива по отношението към по-възрастните членове на фамилията. Много е неприятно.

# 121
  • Варна

Аз пия кафе и джиткам белот на телефона, на хладно на терасата. Тук поваля малко и сега е страхотно. Дъщерята тероризира куклите, чак жал ми става за тях.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 22:31 от HighSpeed

# 122
Тук се разминахме само с гръмотевици. Сега такова слънце е пекнало, че ми се отщява да си направя разходката след вечеря.

# 123
Белинда, честит рожден ден на момчето! Да е много здрав, щастлив и с много късмет!

# 124
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Хай, наистина е бомба със закъснител. Не казвам, че ще стане същото като в моя случай, но ситуацията е много деликатна. Сигурно и самото дете страда, но ми стана много мъчно за родителите ти.

Скрит текст:
...

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 10:25 от zwarte tulp

# 125
  • Бургас
Честит рожден ден на половинката на Елени, майката на Сбъдваща и сина на Белинда! Здрави да са! Да си харесат изненадите!

На шега тръгнахме днес към един парк, 333 стъпала изброихме, горе стигнах с треперещи крака и сърцебиене. Утре с колите.

# 126
Здрав дъжд пери, седим с ММ е колата и няма излизане, лошото е че и въздуха почна да свършва, но пуснахме климатика.

Цварте, записвам и набелязвам, тенкю 🤗👌

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 17:55 от blackcat6

# 127
Мръсна жега е тук. Щом и аз и бебето влизахме в морето без рев, че и с кеф,  смятайте 😂 Задава се нещо черно откъю Бургас, да видим.

Белинда, жив и здрав да е големият ти вече мъж!

# 128
Ренко, няма как да не те похваля!
И Селесте за раздвижването, но да не изземвам функциите на тренерката.

# 129
Мари,междувременно изтърках тапицерията на два стола и половината от единия диван Joy .Бях взела пяна за килими и тапицерии,и сега ӣ дойде ред да я пробвам.Ако има успех с нея,утре продължавам.След седмица ще дойде и новия диван,та утре ще измествам зоната на почистване 😂.(Много канапета вкъщи,много чудо Sunglasses )

# 130
Тъжно ми е когато децата са потърпевши.

Али, харесва ли му във водата?

По канала пуснаха репортаж, че от днес човечеството започва живот на "екологичен кредит", след като за първите седем месеца от началото на 2018 г. е изразходвало природните ресурси, които планетата е способна да възстанови в рамките на една година.
https://www.dnevnik.bg/zelen/2018/08/01/3290253_ot_dnes_choveche … ologichen_kredit/

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 18:07 от blackcat6

# 131
Renko, задължително да дадеш отзиви за пяната за дивани.

# 132
Винаги са потърпевши Коте, но имат избор.
И аз съм била глезена, но исках самостоятелност. На 18 се изнесох и се карах с баща ми да не ми плаща сметките.
Уф, и другата ми кредитна карта хакнаха. Изтегли ли са 1 долар и преди това 90.
От банката ми се обадиха, защото транзакция от 1 долар си е странна.
Поне нямам директни дебити по нея

# 133
Даун, така е, но могат ли да разграничат като малки правилния избор, когато и двамата родители твърдят или си мислят, че са прави.

# 134
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!

Като малки не могат.
Но когато пораснат? Какъв е правилният ход?
Границата е толкова лесна за прекрачване.

Общи условия

Активация на акаунт