Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 016
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 135

Али, харесва ли му във водата?

Коте, днес вече да. Пляска с ръце и бръмчи с уста като го плисне в лицето 😁 Но трябва да е гушнат, на плиткото го е страх от движещата св вода 😊

# 136
Коте, факт е, че ние ги объркваме, но родителите не са единствено влияещи.
След определена възраст трябва сами да правят избор.
Боже, видях снимки на сняг тук. Това от едно 60 години не се е случвало.
В моя вилает няма, само дъжд и градушка Simple Smile.

# 137
Коте, днес вече да. Пляска с ръце и бръмчи с уста като го плисне в лицето 😁 Но трябва да е гушнат, на плиткото го е страх от движещата св вода 😊

Представих си го този фонтан  Laughing

Случвало ли ви се е от мързел да си избиете зъбите с компютъра. Е на мен ми се случи. В леглото с компа, ама както трябва полегнала. Имам чувството, че ще ми падне зъба  Cry

Така миналата година си изпуснах спинера върху очите, когато го въртях като обезумяла  Crazy

# 138
  • София
Коте бре,спинера изпуснала.Kissing Heart

Да са живи и здрави  всички рожденици.
Наваля ни малко,но приятно.Малккят гол до кръста се съблече,тялото да му поемело ама не можа да ми обЯсни кое точно.

# 139

Мразя насилие, никога не бих ударила, но считам, че ако не си направил нещо, както трябва, трябва да има някакво последствие. Не си научил, няма да играеш днес например.

И от игра съм го спирала, и на коледно парти с класа не го пуснах, въпреки, че бях платила, и джобни няма, и телефон няма само и единствено той, и срам- не срам- ръка съм вдигала...е, няма и няма.

Понася си мъжки наказанието и пак си прави каквото иска. Сам доброволно да седне да учи- почти немислимо. Ето, сега искам да научи поне стихотворенията наизуст за НВО, през годината няма да има време- докато не се върна от работа и да седна с него- не учи нищо. Баба му казва, че щяла да си скъса диплома/Педагогика в СУи 38г. стаж/

С баща му говорим, говорим- примери сочим- ефект- нула. Не само не иска да учи, ами все е забравил какво му е домашното и купища забележки има, че и двойки за без домашно.

Иначе е изключително мило и внимателно дете- помага на възрастните от входа, на мен също- никога не е отказал помощ.От малък- детско ли ще има, игра ли ще има- като кажа да дойде за помощ- зарязва всичко и идва.
Пазарува, готви елементарни неща, пере си банския след плаж и плуване, подреждаме с него шкафове, всичко. Само за ученето - не и не.

По една щастлива случайност мъжът ми е с отлични познания по мат, аз- БЕЛ и езици, така че скалъпваме най-важните предмети. Понякога е толкова ненормална ситуацията, че вместо да се ядосвам, започвам и да се гордея, по руски език, например в класа няма дете с отличен и да не ходи на частни уроци, аз му преподавам руски когато и ако имам време- мн. добър 5- викам си- Мн. добър и 15лв. минимум спестени на седмица- на далавера съм, нищо че не е отличен

Отсега да кажа, че от септември, живот и здраве сигурно ще съм кълбо от нерви, да не ми обръщате внимание , ако кажа някоя дума накриво.

Не зная как ще мине годината, ваканцията се преполови, в София вече пробни правят, нашият- отгоре- отгоре прочете някоя и др. книга , едно стихотворение наизуст и толкова.

# 140
  • някъде ... тук ...
Белинде, да расте здрав полупълнолетникът! По малко да се ядосвате взаимно и да му върви по вода в новото училище.

Аз скоропостижно и до зъболекар ходих след едни шишчета на обяд. Поне не съм счупила зъб, както си мислех. Сега ще правя тест за алергии към упойки и ще вадят това, което почти съм изкъртила - някакво малко зъбче, пораснало на мястото на мъдреца Crazy

Трудна тема сте подкарали. В повечето случаи родителите сме виновни.. От телефона не ми се пише хич.

# 141
Ох, като ви.чета чак ме е срам,  че проблема ми е да отмия турския балсам от косата на детето ми или не.Confused
Желая на всички здрави и сговорчиви деца,   не им е лесно и на децата,  в егати шантавото време живеят, нашето детство беше по -спокойно.
Сега съм изпратила мъжа с детето в парка, сипала съм си студено питие със салата с домашни краставици и домати,  много магданоз,  краката са ми на масата,  като паша съм се настанила.
Grinning
Чудя се само какво да гледам, от хиляда канела, нищо не ми е интересно. Ще гледам новините, най -вероятно.
И да си кажа, че страдам за Гала. Липсва ми сутрин.Blush

# 142
Честит рожден ден на мъжа на Елени, майката на Сбъдваща и сина на Белинда! Да са здрави и щастливи!

Днес една от най-добрите ми дружки има РД. Месец Август е пълен с рождени дни на почти всичките ми приятелки след 20тата ми годишнина. Heart

Аз обичам Август и въобще не ми е тъжен месец. Лятото е в разгара си Heart

Фонсе, при нас днес е хладно (11 градуса сутринта), но следобеда пак ще е 30 градуса.
Ние сме си екстремни тук.  

Даун,

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 00:31 от Анонимен

# 143
Светкавица, аз винаги съм се пазела от обратен ефект. Никога не съм забранявала на сина ми супер крайно каквото и да е, но сякаш не съм и твърда в наказанията си, затова и си измислям лесни и изпълними, колкото да разбере, че не е прав.

Ама на Белинда баткото ли е рожденик? Че аз защо разбрах, че е средния батко? Щом е големия се допълвам и му пожелавам успехи в новото училище bowuu

Все забравям да ви кажа колко съм очарована от доматите на мама, от краставиците и чушките, ароматни, вкусни, истински.

# 144
Светкавица, аз винаги съм се пазела от обратен ефект. Никога не съм забранявала на сина ми супер крайно каквото и да е, но сякаш не съм и твърда в наказанията си, затова и си измислям лесни и изпълними, колкото да разбере, че не е прав.

Като беше малък синът ми съм имала супер комични ситуации. За наказание му вдигах всички играчки нависоко, не помня какво се беше провинил, някъде на 4-5г. беше.Обяснявам, че е наказан защото... и няма да играе. Той ме погледна и взе един химикал и започна "Бръммм"- да го прави на самолетче. Аз се ядосах, грабнах и химикала .Той се огледа, взе една моя гривна и пак Бръммм- взе да я върти като волан. Просто никакъв ефект,

# 145
Светкавица, не знам какво да кажа! Опитвала ли си да говориш с него като с голям човек, да те чуе и разбере какво му казваш, не като родител - дете, ами като приятели newsm78
Не ти ли иска телефон, ако само той няма?

Ама да ти кажа и аз не бих седнала сега да уча стихове наизуст - първо, че е лято, второ че ще ги забравя до зимата Laughing

Наваля ни малко,но приятно.Малккят гол до кръста се съблече,тялото да му поемело ама не можа да ми обЯсни кое точно.

Въздух бе, въздух Laughing. По същата причина МС движи бос, лятото не ми пречи, че и аз така ходя, но зимата да ми шляпа по гранитогреса и да са му на лед краката определено ме дразни. Аз също ходя боса, но с чехли/джапанки.

Моите хора ходили до магазина и мъжа ми взел нектарини. Аз нектарини не обичам и не им давам да купуват, ама сега като е без мен е купил. Не знам защо съм си внушила, че нектарината е ГМО продукт. Хър, ти ли се занимаваше с продукция, знаеш ли нещо по въпроса?

# 146
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Аууу, Светкавица, все едно описваш четиригодишния ми син. Worried
И боси и голи ходят по всяко време и двамата. Много обичат. Two Hearts

# 147
.... и ще вадят това, което почти съм изкъртила - някакво малко зъбче, пораснало на мястото на мъдреца Crazy 
ЕлиТ, Dizzy Face

# 148
  • някъде ... тук ...
Аномалия някаква, която не пречи Simple Smile Видях го на снимката. Ама пък имам само един зародиш на мъдрец. Няма шанс да помъдрея Crazy

# 149
  • Sofia
Светкавица, аз съм от седмокласните майки,които хич не са се разтревожили. От теб чувам,че в Сф ходят на пробни изпити? Върху какъв материал? На предстоящия,който ще учат? Rolling Eyes Моят 2 реда не е прочел,да не говорим да учи нещо наизуст. И не го приемам за нещо ненормално  Thinking. Знам ли...аз смятам,че се преекспонира седмокласното кандидатстване.Може и да се жаля на пролет  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт