Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 061
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 235
А мен хич не ме забеляза, начи аз за какво се трепах цял ден. Едно малко медалче няма ли поне. newsm45

# 5 236
  • Варна
Тиквени, Весе, да не мислиш, че са нещо друго Simple Smile

# 5 237
Майтап няма, камилата изглежда захилена до уши.

Пък аз наистина си заслужавам медала. Научих се бърканите яйца да ги правя като палачинка на тигана. После докато е гореща слагам вътре разни благинки и завивам. Голяма вкусотия.

Ох бе Хай, това е омлет Simple Smile.

# 5 238
  • Варна
Тъй ли?!? Аз омлет казвам на бъркани яйца с разни примеси вътре. Значи омлет било. Лелеле, човек се учи, докато е жив. Ми значи майстор на омлетите съм станала Simple Smile

# 5 239
Тъй ли?!? Аз омлет казвам на бъркани яйца с разни примеси вътре. Значи омлет било. Лелеле, човек се учи, докато е жив. Ми значи майстор на омлетите съм станала Simple Smile

Ох, хиля се яко Simple Smile. Откри топлата вода и ти Simple Smile. Баш на омлети си станала майстор, без да искащ.

# 5 240
  • София
Включвам се да кажа,че видях прекрасни деца,също и родители! Heart Eyes
Да е здрава именичката на tuty,дано не съм се объркала!
Приятна почивка на всички,на които им предстои!

# 5 241
  • Пловдив
Съболезнования Поли , наистина се надявах и аз заедно с теб.  Кураж момиче! Споделяй тук снимки , спомени каквото се сетиш така по-леко се преминава през този труден период.

Ние бяхме снощи на Shake that хълм . Това е на Младежкия хълм една голяма поляна и 2 сцени на едната пеят на живо разни групи на другата диско ритми. Пълно с хора, кучета ,деца , налягали айляшки по хамаци пуфове одеяла на тревата.Има и за яденье и пиенье по много и всякакво.  Дичо свири по някое време да бая  куфяхме с една приятелка. Три дни е феста през деня е за деца , вечер за възрастни уж но, имаше много деца и вечерта.

# 5 242
Айде сега всеки да си бръкне в торбата и да си извади по един медал. Тиквен, бронзов....какъвто набара! Аз отивам на гости. Инцидентно. Така не ми харесва. У дома се наядох, а и там ще замезя... След 22 дни съм сватбарка....

# 5 243
Две години не пропускахме Хълма, с децата, но таз година май няма да успеем. Дано утре се отвори възможност.

# 5 244
  • на Мелмак
Посъбрах се, освежих се. Да кажа, че видях децата - чудесни са!
Кабели не ми дават да събирам, защото миналата година бях взела на ховърборда, вместо на лаптопа 😂. Италия я изкарахме на телефони, добре, че имат памет 😉

Поли, ако имаш нужда от нещо, както е казала Джената - кажи!

Али, радвам се за твоите добри резултати и за Контесата!

Камилата изобщо не миришеше, този я мажеше с нещо. Но не беше във възторг като я погалих, изгледа ме недоволно 😉.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 19:51 от etty775

# 5 245
Никой не видях, ама си знам, че сте хубавици 🤗
Аз съм се разкиснала нещо, подсмърчам и хич не ми е добре. На децата почти им мина, но явно ми го прехвърлиха.
Хайче, омлет бе душко 😂
Аз му слагам топено сирене преди да го затворя, много ни харесва така.

Дженката къде отива на разходка, м?

# 5 246
  • Варна
Аха. Аз синьо сиренце сложих, имах останало едно парченце Simple Smile

# 5 247
  • Бургас
Ние с моя мъж, има-няма, че като кажем на магарето чуш Simple Smile Ще слагаме тръби в детската за отопление на стаята и утре ще пробиваме стената , мъжа ми ще прави шпакловка на стената, боя. Абе пълна програма.
Та днес ходихме да взимаме материали, боя. Поръчахме тортите за РД на Цвети и се уморихме Simple SmileМалкото и то искаше да си поръчва торта за РД, но за април 2019 не приемаха поръчки 😂

# 5 248
Хай, развесели ме с тия бъркани яйца на палачинка. Първо се почудих, почудих, пък после си викам, мааму, тва си е жив омлет. Laughing
У нас най често се прави с добавка от шунка и кашкавал при затварянето му. Гарниран с домати и краставици и става супер ядене. Често като объркам яйцата слагам и сирене, бяло саламурено. Но, напоследък предпочитаме без.

# 5 249
Ни деца,ни родители,ни камили видях....
Ужили ме оса по малкото пръстче на крака-ма много е гадно!За десетина минути ми изтръпна целия крак.През цялото време се чудих дали ме е жилила друг път,дали имам алергия.Луда работа.
Ох,Лина,разсмя ме-не приемали за април 2019! Grinning
Маре,не ща купи,не ща медали-почивка искам,почивка...Ама нейде вдън гори тилилейски,хора да не виждам,само вълци да ми вият нощем/не че сега не са завили чакалите отсреща/!
Днес щерката ми написала стихотворение....Пък после,говорехме си за странностите у хората,изтърси,че моята странност е....,че съм мързелива!А,де! Joy

Общи условия

Активация на акаунт