НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 879
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте,

Ние бяхме една седмица в Панагюрище.  Там всичко беше чудесно, освен че ме налегна сенна хрема - мъка, мъка.... И нали не исках нищо да пия заради кърменето и си търпях и си викам ще мине. Ама не - слязло надолу и направих бронхит. Тъкмо се бяхме върнали .И ми лошо, отпаднало, та викахме баба за помощ. Вече съм по-добре.
А като пътувахме Калоян се засиня от рев. На един завой падна една играчка на племенницата ми и изтрака.Той се унасяше и се стресна, почна да плаче, изгуби глас и посиня. И това стана за секунди. Вдигнахме го и се оправи. Няма да ви казвам колко се уплашихме, направо всичко ми трепереше часове след това. Случвало ли се е на някой друг?
Това е от нас за сега. Приятна вечер

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 20:06 от Didi79

# 31
оле, че гаднооо.
дано не ми се налага. не мога да си представя да си оставя детенцето, колкото и да ме ядосва и да реве и да не спи, и да ми къса нервите. слава богу, за сега животът не ме е натиснал така, че да се налга правя подобни избори или промени.
ние бяхме на кръчма. наши приятели си купиха апартамент в съседния блок и черпиха по повода. всъщност филков прави сделката, така че наистина имаше защо да черпят. с филков се шегуваме, че можем да наречем нашия квартал 'филков и приятели'. това са 4-тите младежи в района. само дето сега щели да го дават под наем и всъщност няма още да живеят наоколо.
диди - случвало ми се  е. даже от мое покашляне е ставало.

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 20:21 от majceto

# 32
Здравейте Simple Smile
Ние днес цял ден бяхме навън. Сутринта пък като ставам гледам Стоянчо посял из цялото легло барабонки  Laughing Как се измъкнали от памперса незнам.
За неразливащото се шише - най- напред му давам да пийне без предпазната клапа, естествено целия се улива, слагам обратно клапата и той вече знае, че там има вкусно и почва да дърпа . всъщност скоро не съм го прилагала този номер, защото май се научи  Simple Smile

# 33
диди79, точно преди малко ни се случи това, но не за първи път. исках да й взема от ръцете една тубичка и тя като ревна, като се захласна. и друг път е ставало, но минаваше по-бързо. сега си изкарах акъла, взе да посинява, кошмар. грабнах я от татко й и направо ми идеше да я обърна с главата надолу, не знаех какво да правя. нашият док е казал, ако става така, бъркаш в устата и натискаш езика надолу. защото те като се захласнат и езикът им опира в небцето и спира притока на кислород. е, всичко знам на теория, обаче като се захласна и напълно изглупях какво се правеше.  Cry
шошка, какво му даваш да пие. защото кейти като суети вкуса на водата и прави такава отвратена физиономия, и я изплюва веднага.
сердика, ние понеже още сме в началото на захранването с каша- безмлечна оризова на нестле.
отивам да хапна нещо сладко, че още треперя  Sad

# 34
Дааа, причината за нашия рев и киселост в последно време е наистина зъбче Simple Smile Вече и ние си имаме първото зъбче. Другото също вече се вижда, но не е пробило, така че мрънкането и ревът от време на време си остават Simple Smile
Прохождането с моите мами от Южния парк обсъждахме темата за прохождането. Причината за това беше посещението на една от тях при детски ортопед, който е казал, че не е правлно децата да се държат под мишниците когато се учат да ходят. Трябва да се държат за ръчички опънати нагоре. Държането под мишници водело до гръбначни изкривявания. Понеже Ния много се кефи като прави крачки из къщи, а аз все я държах под мишниците вчера реших да пробвам да я хвана за ръчички и да ви кажа доста добре се справя детето, а пък да не говорим, че на мен така ми е по-удобно, защото не се навеждам толкова много. Ей, сега да не вземете да се шашкате, просто споделям какво научих.
Настинка преди няколко дни яко ме наваля дъжд и сега ми тече носът и ме боли гърлото, та се пръскам с Биопарокс и се моля да се пооправя. На Ния също леко й тече носът и я тероризирам със Стеримар. Да, изкарва сополите, ама не съм сигурна дали лекува. Бих била благодарна, ако мамите имащи опит бебешка хрема да споделят какво са правили те в такива случаи. Хремата не е силна и аз даже се чудя дали не се дължи на зъбите, ама все пак има някакъв секрет не е съвсем чисто нослето и похърква.

# 35
Аз съм една от мамите ветеранки на възраст  Mr. Green 34 чукнах преди няколко месеца  Mr. Green
Исайкова как е детенцето? Прояде ли?

# 36
и аз водя петра за ръчички. то не е за хвалене, де. ама като не мога да си озъптя детето иначе - така го карам. а после каквото ще да става. все пак, всяка майка прави това, което мисли, че е най-добро за детето й...
ама стига с тия зъбииииии. почва вече да ме е яд, че още си нямаме. и се притеснявам. само нощем ревем и мрънкаме. да земат да избиват 5 накуп, че да се отметне тая смотана част от израстването. а, и забелязвам у себе си някакво стадно чувство - понеже всички имат по 1-2 зъбчета, и аз искам като другите да сме. а си мислех, че съм индивидуалист. да, ама не...
лека ви нощ

# 37
  • София
а, и забелязвам у себе си някакво стадно чувство - понеже всички имат по 1-2 зъбчета, и аз искам като другите да сме. а си мислех, че съм индивидуалист. да, ама не...
лека ви нощ

Joy hahaha Joy

шошка - добра идея за чашката, ще пробвам, не че водата е най-вкусното нещо, но може и да се излъже детето Wink

на нас ни се развали фурната и сега имам едно наполувина сготвено.....Sad

# 38
Bubo_to моля да ме извиниш, че ти създавам работа, ама погледнах заглавната страница (не ме питай защо  Mr. Green) и видях, че килцата с които се е родила Ния са грешни. Вярното число е 2,950, а датата на раждане е 31.10 (това за датата е за да не ти се налага да четеш целия списък и да търсиш Ния :0) )
Майче е Петра е идивидуалиста в случая  Mr. Green нали знаеш "Крушата не пада по-далече от стъблото"

# 39
  • София
ааа няма проблем ще го оправя...

# 40
Е добре де само ние ли си нямаме зъбчета? Даже никакви признаци - нито си чеше венците, нито е кисела, почвам да се чудя дали изобщо ще и пораснат?! Embarassed Иначе за протокала аз съм на 27 години Rolling Eyes

# 41
  • Карлово
И аз за протокола-в събота навършвам 30 и ... 1 Mr. Green

# 42
  • София-там нейде в западната част
доръррррр вечерррр  Hug
айс (ето ти и темата за ваксините http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99432.0 ние я бием с ДТК-то  демек на три дози и после ПМ
111111111111 еххо аз наща хремя я борих яко сдамо с физ. р-ор или стеримара и яка аспирация и мога да кажа че нямаме вече и тия "съкровища" дето вадех минаха... знам че има и едно дето се бърка Коларгол с йод ама консултирай се с педито за това не съм го ползвала
... днес следобяд изплющяхме близо 300 гр. плодово  Shocked Shocked Shocked в шок съм от "мама инвест" .... нямам думи
 hahaha Joy hahaha

# 43
Привееет  Grinning
Откъде го намирате това свободно време за интернет, аа?? Я бързо издайте тайната, че на мен хич не ми остава  Twisted Evil Докато се усетя и сте почнали нова тема (заглавието и е много готино!), че и 3 страници сте изписали  #Crazy

майчеее, не се кахъри, и ние сме още без зъбче  Mr. Green А няма и никакви индикации скоро да си имаме  ooooh! Но нищо - както обичам да казвам - когато - тогато(демек тогава  Joy )
беба, гадно е без бебе, дааа  Confused На нас ни се наложи да сме без Ади за горе-долу 1 ден и ми беше много притеснено. Звънях през час да разбера какво прави, яла ли е, изкъпана ли е ... Не искам да си оставям детето на никой да ми го гледа. Дано не ми се налага  Praynig

Ейй, това за бабите е много вярно. И аз много обичах да съм при баба си. Понеже откакто съм се родила си имам една единствена баба (другата ми баби и дядовците са починали преди да се родя), която при това живее в чужбина - обожавах да прекарвам по цяло лято при нея. Даже и сега много ми липсва онова безгрижно детство и вниманието на баба ми. И ме става яд на мене си, че не искам да си оставям детето при бабите му. То има време де, ама незнам как ще си пречупя собственическото чувство, ще има да ревнувам много  Blush Tired

За проходилките - и ние си имаме една - наследтво от племенника ни. Вече 2-3 дни слагаме Ади в нея, много и харесва, но не умее да върви напред Обикновено назад се избутва  hahaha Но май е още рано за проходилки, може би след месец ще е по-подходяща възраст  Thinking

И онова хубавото басейнче си имаме  Mr. Green Кръстниците ни ни го купиха от Плевен за 16 лв  Grinning Ади много му се радва, но засега прави тренировки на сухо  Joy Joy

Хайде стига съм писала, цял ферман сътворих  Laughing

# 44
  • София
Дааа и ние днес правихме тренировки на сухо с басейнчето - голяма радост беше, научи се и да излиза от него, да влезе обаче му е трудничко....Simple Smile сега на мода са то и една топка - направо е очарован от нея и я гони из целия хол Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт