НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 841
  • 279
  •   1
Отговори
# 45
здравейте и от нас, днес се върнахме и аз не се сдържах и веднага надникнак тук, видях че сте писали доста но ще чета явно ден два
само да отбележа че ам не съм купувала още се кърмим и утре други ден ще я пробвам пак да я захранвам дано по успешно, зъби никакви само пищи нощем и резултат никакъв, почна да пие вода но не от бебешки шишета, ни с биберон ни с накрайник искаше и накрая преди да заминем и купих девин бебешка вода с тези накрайниците на малките бутилчици и на нур много и хареса да пие от там, в проходилка я слагам и много и харесва да си пуска музиките но не я слагам да стъпва само на пръсти,
да ви питам наши приятели имаха люлка марка GRACO на нур много и хареса тя е с батерии и сама лушка има ли такива при нас имам предвит тази марка  newsm78
това е снимки после ще кача
приятна вечер

# 46
ей, нали знаете, че няма човек на който да не са му поникнали зъби  Mr. Green така, че споко!
Днес на нас док ни се скара, че дребния не може да сяда, ама какво да направя Confused
Аз в шишето неразливка слагам само сок, иначе няма начин да засмуче. А за водата баба му го тормози да му дава с лъжичка и той си пийва/хапва  Grinning, а също така днес му дадх и с едно ново готско шише с картинка и обем и той го хареса и покрай интереса си към него и зацока водата вътре.
Еххо, нашите 2 зъбчета избиха едно след друго и той имаше силна хрема в този период. Аз обаче го тъпчех с вит.С и осцилококцинум, да не прерастне. В носа впръсквах стеримар и с аспиратора на чико вадех, давах му и лайка...е детето се оправи като избиха зъчетата. Ти прецени как да процедираш.
А като говоря за аспиратори за нос, тогава търсех най-ефикасното средство за махане на сополи, че се бях побъркала и попаднах на един уред, който единия край пъхаш с ноздрата на бебето, а другия в тръбата на прахосмукачка и я пускаш  #Shocked #Shocked прядставяте ли си за какво иде на реч ??

# 47
ду
в духа на предните въпроси да попитам и аз "абе къде е исайкова, бе?" Laughing
клара, хайде тия дни на среща, а? но мобилният ми не работи, че петра го метна няколко пъти и аз още не съм се наканила да си купя.

# 48
ДУ  Grinning
Днес се разписвам рано рано  Laughing
шошка, брейййй, това с прахосмукачката направо ме шокира  #Crazy #Crazy
Клара, чакаме снимки с нетърпение  Simple Smile

Аз пък досега сок на Ади не съм давала  Rolling Eyes

# 49
ДУ  Grinning да се обадя и аз.
тези дни дребната ме направи както казва еххо на луда калинка. първо, че и тя е хремава, със сополи и хъркащо носленце, имаше запек, май зъби по малко я мъчат, а и изглежда, че някаква кръвожадна гадина се е заселила в стаята защото току я хапе (а и мен също, само кирил го подминава, като пътен знак Mr. Green ) резултата е едно супер изнервено бебе тези дни и най-вече вчера. иска само на ръчички, понечиш ли да я оставиш дори и за миг, започва истерично пищене, даже в столчето си до мен не иска да седи. а вчера следобеда вдигна и малко температура та се прежалих и дадох дозичка панадол, иначе досега само физ разтвор в нослето. по този повод вчера отидохме с една седмица по-рано на консултация, все пак да се види дали е само хрема - казаха, че малко е зачервено гърлото, иначе нищо и няма Grinning и отложихме хепатитната внаксина за другата седмица. за сметка на това пак ми се накараха, че си държа гладно детето, наддала била само 120 гр. за 3 седмици, кърмата явно не стигала и т.н., но аз това го слушам вече от 3 месеца. каза ми да давам месни пюрета, но като напомних, че се захранваме от има-няма 3 седмици се съгласи да ги поотложим, но пък да почваме каша. аз и без това мислех кашата да видя как ще се приема и купих една на фризокрем - ориз и царевица, та сигурно тези дни ще дам. но пък след като я взех се загледах по-внимателно в етикета и видях че съдържа захар и още разни други гадости, та ме хвана малко яд, че купих нея, а не тази на нестле с ориж и рожкови, но нищо, следващият път от нея. а да - пробвах онзи ден да дам плод - пюре от круши - с такова отвращение го изплю, че просто нямам думи. а аз после като го изядох - то едно сладичко, вкусно, та не знам защо така го отсвири newsm78 може би защото през цедката не се претри добре и имаше конци вътре, или има някаква специална технология за приготвяне на плодови пюрета в домашни условия за която да не знам.
тези дни ще пробвам с череши.
за протокола преди месец навърших 29 г., а днес кирил има РД та ви черпя  party023
малко дълго стана, ама докато си кажа всичко Grinning
Р.S. онази скрипя много гадно животно бе Sick

# 50
Аз не съм умела с аспиратора за нос. Имам друг трик - оставям Мини по корем да попълзи 5-10 минути и после съдържанието на нослето е на лице (направо на лицето и Simple Smile).
Ето затова не пиша, често, не смогвам да отреагирам на изписаното. А напоследък най-често влизам в текущата тема на раждащите за месеца майчета. Голямо удоволствие ми доставя да чета за раждания и трепети... Grinning Май ми се ще второ???

Първородната още е беззъба, но напира един зъб на долната и челюст от 2  седмици. Рожбата не плачка, само бясно пъха всичко в уста. Че си яде краката - хубу, ама иска и моито да яде. Имам едни шарени чорапи и като си мърдам пръстите Мини напира да ги лови и хапе. Ще ги направя тия чорапи на кукли и ще и изнасям представления, щом са и такъв фаворит Grinning.
Вчера Мини се изяви като фотомодел, утре пак ще сме звезди. Става дума за една инициатива в "Кърмаческия" - правене на художетсвени снимки, с цел популяризиране на кърменето. Мисля, че и двете се забавлявахме. Пък и Мини е кротко ягънце, ангелче направо.
Друго-в неделя женим вуйчо и ших на малката шаферка рокля, шапо, връхна дрешка, дълги гащи и розово, с "тантели". Да и бях ушила палто като гледам какви са температурите! Нямам ставаща и по-плътна дрешка Sad Сега ще тичам да купя нещо с п-дълги крачоли, че на наш'та кака дългокрака първо там и умаляват дрешкуните.
Сега пълзим! Много и е забавна техниката. Забива лице надолу и върва отвесно дупе. Не знам напред или назад повече се придвижва. Laughing
Папка безмлечна оризова каша с голям апетит, обожава пюре от круши. Май аз съм последната захранила ноемврийка и ще имам нужда от вашите съвети!

# 51
two съветете ще ги ползваме значи и двете защото моя опит за захранване преди месец беше пълен провал и аз го отложих до сега и бебка все още е само на кърма така че съм много невежа в това отношение  Rolling Eyes
majceto за среща когато кажеш ако искаш още днес може  Grinning

# 52
  • Карлово
ДУ!
Two, чета аз за твоите изяви и на Мини като фотомодели-снимката в подписа ти ти ли си? Много е хубава!
Нищо ново при нас тази вечер.
Лек ден!
Честито на Кирил!

# 53
аз да кажа вместо ту - тя е, тя е Simple Smile и едни други имаше като бреманна, пак много артистични. нещо таткото май беше художник newsm78 но може и да се бъркам. аз да я похваля, де. не, че обучам да се бъркам в чужди работи.

# 54
  • Там където е семейството ми
Здравейте момичета.Аз съм майка на един красив момък на 3.4год. и една принцеса на 6 месеца.
Бих искала да се включа в отбора на ноемврийките.Ще ми бъде много приятно.

# 55
уелкъм, 'дет съ вика.
кажи нещо повече - кога ти беше термина, кога роди, как се казва дететнце, колко кг. тежеше и колко беше високо. това е за статистиката от първа странчика. когато дойде тази-седмичният (Wink) модератор, ще нанесе всичко това.
и да пишеш, ей. че много мами има, дето си стоят на първа страница, пък не ни харесват и не пишат.
а, видях как се казват децата - то си има лентички за такива като мен Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 09:59 от majceto

# 56
  • Там където е семейството ми
Надявам се това да не е проблем но и двете ми дечица са осиновени. Simple Smile
Съвсем прясна мама съм на малката Преслава,която както казах е на 6 месеца и която си взехме миналата седимца.
Иначе за протокола,родена е на 23 ноември 2,400 кг.48 см. Simple Smile
Обещавам,че честичко ще се включвам във темата защото ще ми е полезно и приятно да се запозная със мами,които имат дечица на възрастта на дъщеря ми. Simple Smile
Поздрави от нас.

# 57
Ивка, в такъв случай честито!  bouquet Много да те радва, да те расте здрава, умна и добричка!!!! Сигурно е невероятна емоция - първата седмица с бебо вкъщи Simple Smile
Забравих за протокола: миналата седмица станах на 29. Но изглеждам на 18! (лъжа ви, де Mr. Green)

# 58
аууууу, какъв проблем, бре жена.
да са живи и здрави хора като тебе. и повече такива да има. а децата ти и те да са живи и здрави. и много, много да те радват. и нашите, де Simple Smile
bouquet

# 59
привет  Wink
след вчерашната забава в клюкавника не ми остана време да пиша тук. извинявайте, но такава забава рядко се среща и рещих да не изпускам  Joy
еххо - за пътуването направо ми домъчня, че няма да идеш. а и на половинката обясних за такова пътуване и той каза че и на него му е интересно. та може догодина заедно натам  Wink?   за сополите - пръскаме със спрей за носле и сле малко на чешмата мием муцунка (саши много обича да се мокри) и едновременно духаме носле - всичко излиза.  Ния е много напредничава - дори ходене упражнявате. ела да видиш моето дунде мързеливо - не ще да помръдне  Sad
исайкова - в предната тема ти писах за храненето. сега и едно мое ново откритие - пюретата не ги ще топлени. направо не ги ще. аз си мислих, че не ги обича ... но като излязохме 2 пъти навън и му ги дадох студени омете всичко и искаше още. по този повод четох че не е хубаво да се претоплят спанак и гъби, отделяли се токсини, та добре ми дошло, че го яде студени
ту а как мина раждането?
ивка - добре дошла. да са здрави дечицата. да сте щастливи всички  Wink
за протокола аз съм на 48 ( вервайте ми  Joy)

Общи условия

Активация на акаунт