НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 878
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
  • София-там нейде в западната част
от ДУ то стана на ДО  Hug
бъгна ми се клавиатурата на компа и само съгласни пишех от сутринта  hahaha
добре дошли на новите мами   bouquet  как да не приемаме приемаме естествено ... ивка а това което сте направили заслужава единствено преклонение пред вас   Grinning
честит празник на бебчовчите днес и на празнуващите мами  Heart Eyes
купихме подарък за едно момченче и утре сме на ден ден ...  а даааа маммм мамммм зовЪт ме  Mr. Green

# 76
  • гр.София
Здравейте по рядко пиша защтото немога да смогна не ми остава време.Аз съм 24г. Малчо едвам го приспах и  сега  драсвам някой ред.И така искам да ви питам Вальо прави 7месеца сега на 22 и ми се иска да минеме на лятна количка защтото тази е много тежка. Нямам време да се ровя в форома и затова ви питам .Дадох му вече месно пюре от пуика и много го хареса все едно го е ял.ЧАО за сега.

# 77
ей ни на Simple Smile
станахме бургазлии.
После ще пиша повече. Деян няма зъби още, но от вчера седи сам в количката, държи се за чадърчето и вятърът му духа в лицето, кефффф Simple Smile
цяла седмица спи. Климатът му действа приспивно - по 4 пъти дневно спи и по цяла нощ после. Засега Simple Smile
Аз съм от  най-дъртите кучета тук - 33 и половина.
а 15тия етаж сме с гледка към солниците и морето. Скитосвам като бясна, до морската градина не мога да стигна пеш, но ще измисля нещо. Иначе е баси кефа да тикам каролинката/лятната ни количка/ покрай голите каки Simple Smile Морската градина в Бургас е мнооого добра.
Още изживявам лек културен шок/по отношение  качеството на услугите предимно/, но пък открих евтини памперси и други разни интересни работи.
Търся педиатър.
ефорина, ако искаш, драсни персонално.
Прочетох интересни неща, докато ме нямало, радвам се за които Simple Smile
айде тук съм вече, надявам се - да не се прецака нетът Simple Smile

# 78
Добре дошла отново, Тити Grinning Ти верно ни залипсва.

# 79
охоооо...
титиии...
Simple Smile

# 80
и аз ви обичам Simple Smile

# 81
ЧЕСТИТ 7-МИ МЕСЕЦ НА БЕБЕТАТА! newsm67

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!  bouquet

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ГОДИШНИНИ, РД НА ПОЛОВИНКИ И ДРУГИ ХУБАВИ НЕЩА!   ura

Аз днес съм по-добре и веднага отидох да си прибера бебето.  newsm68 Сега спи, че я намачках и нацелувах за месеци напред. 3 дни не е била у нас и все едно 3 месеца я е нямало. Голяма мъка беше  newsm45.
И аз за протокола - след 2 месеца ставам на 40. Не знам да се радвам ли, да плача ли newsm78. Ама честно, изобщо не се чувствам на толкова. А и само с млади майчета около мен и с това бебе все още мога да мина за около 30 и няколко.  newsm44

# 82
я се стегни, бре жено. какви години те бият през краката Simple Smile (на грета говоря - другите да не си мислят, че е за тях) супер си. все така бодро напред. и още едно да метнеш скоро. както беше писала.

# 83
Hug О тити!!!!! ribolov  grinning039  sport027
 Дала ли си игнор на дейности като newsm75 newsm79 newsm28 wash hang 1ironing?

# 84
За още едно няма проблеми. Ама и аз като теб нямам още менструация. Ох, majce, нали знаеш, то акъл и М не ти ли дойдат навреме изобщо не ги и чакай. Та да видим докъде ще я докараме. Хайде наесен с песен по още едно бебе. Пък който изпревари newsm47
А , и си представям следната ситуация. Като си родя второто бебе, няма да ме гледат като извънземно и да ми задават въпроса "Ама това първо дете ли ви е?". Ще отговарям "Не, второ! Първото е на година и половина(примерно)!"  smile3532

# 85
Тити здравей добре завърнала се Hug Значи затова Поло спи по много през деня newsm78 - сигурно наистина е от климата./сериозно/.
Добре дошли и на новите мами и на Нуши Hug
чЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ, ГОДИШНИНА И НАЙ-ВЕчЕ НА 5 БЕБОКА НАВЪРШВАЩИ 7 МЕСЕЦА!!!!  bouquet Stuck Out Tongue  ura Tada
Вивита ама и ти с твоите загадъчни отговори сега подбуди лошото ми любопитство какво става в клюкарника Crazy
Тъкмо реших днес поне сутринта да не влизам във форума, че съм станала направо зависима и гледай ти колко неща са се случили. Shocked
=^._.^=, ама наистина си е било екшън у вас #Crazy Ние когато бяхме на гости, се наложи да сменям памперс на Поло на маса повивалник в банята - лелеее масата се клати, Поло се върти във всички посоки да разгледа/нали се е метнал на мен Mr. Green/, пълен кошмар. Добре че послушах свеки такава маса да не купуваме. В банята ни единственият недостатък е, че постоянно се гледа в огледалото и ми е писнало постоянно да се върти за да се зяпа или на мен да ми се хили, пак в огледалото/не че не съм пред него newsm78/. Важното е, че си го уловила и не е тупнал на земята Praynig
Деситка, ти ли обясняваше, че Емата вчера хапнала 300 гр пюре? Благодарение на теб разбрах защо Поло днес се дра след като се наяде, като ни гледа с баща му как обядваме. Ами глааад - поне аз така реших и му дадох още едно кисело мляко, което бе ометено и усмивката грейна на лицето му.  bouquet
Да, обаче не за дълго и сега е в ръцете ми - цял ден е кисел и реве, май ще се оззъбваме.
Ту добре дошла и ти Hug
Мда другото беше, че нашият човек забелязал как честичко си служим с дистанционното, и днес като го взе, и не ни го дава, а когато му го взехме реев #Crazy
А татито нали си ни е малко луд, снощи се къпа в студеният басейн, а ние бяхме единствените зрители, че то други луди намаше Laughing

# 86
  • София
Тъй, тъй, три нови мами, и тити се завърна, иха-а-а!

Ние пък вчера станахме на 7 месеца и честитим на днешните седмомесечници!

И се включвам да кажа най-вече - Юка, и ние днес имаме годишнина!!! Е, не от сватбата, понеже не сме се женили още, но откакто сме гаджета. (Да не казвам под секрет, че на тая дата преди 8 години сключих първия си, не съвсем удачен брак). Като се заженим, живот и здраве, пак ще е на този ден  Laughing

По повода си имаме баба довечера, за да ходим на разходка в центрото и после на вечеря някъде....сами.....не мога да повярвам!

Хайде сега честитете и на мен!

# 87
  • Карлово
Добре дошла и от мен на Териса!
Честито на всички празнуващи малки, големи и още по-големи рожденици! И на празнуващите годишнини!Ей, Тити, ама точно по обед за теб си мислех! Снимах дребната с поредната нова шапка и се сетих за шапешката истерия около теб. Още колетчета искаш ли? Laughing
А да се похваля, като споменавате възрастта на мъжете си-моят е по-млад. Е, уредих се с младо гадже Mr. Greenсамо 6 месеца, дори сме в една година

# 88
  • Sofia
здравейте мами,

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ;-))    bouquet

Да се отчетем и ние на бързо,че пак ще бягам по задачи;-)
На Йоско пак му пробива зъбче,безсънните нощи пак започнаха.Simple SmileИначе с яденето-ядем всичко-пюрета,каши,попра,настърган плод,пие вече и сок е от всичко по малко разбира се:-).Седи почти стабилно в леглото,но явно предпочита да се въргаля легнал.непрекъснато издава звуци,почти не млъква:-))За забавленията на Йоско отговаря кака му.Simple Smile
симка,честита годишнина днес;-)
тити,добре завърнала се:-)И поздрави на морето.Август и ние се занасяме на там;-)Апропо и мен ли ме обичаш?Simple Smile Peace Laughing

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 16:06 от esprit

# 89
  • Карлово
Вижте какво ми пратиха току що по Кю-то
http://mcstrick.livejournal.com/724835.html

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 16:40 от Mickey03

Общи условия

Активация на акаунт