НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 862
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
ЗА коламаската и епилатора - аз не мога да се престраша, защото имам някакво среанно усещане при пипане на белега; док каза, че всичко е нормално, но все пак усещането е неприятно

# 196
а по въпроса за старите дъвкани теми - когато родих, бях с килограмите си от преди бременността. сега съм + 5, т.е. все едно съм 6-7ми месец. кеф голям  Joy;
сексът не що неми е приоритет. ама хич;
детето е облечено по-скоро халтаво;
режим вече имаме - храним се 5пъти + вечерно приспивно кърмене. ама то не е ядене, а лигавня. имаме 3 заместени хранения - попара, пюре (всякакво - месо и зеленчук) и каша с плод или к. мляко.
по-изчерпателна и кратка не мога да бъда. това за протокола Simple Smile
до новите мами - не сме такива. днес само сме по-приказливи от обичайното. и, съответно, повече глупости изприказваме.

# 197
момичета,у я кажете пак откъде и за какви пари ги взимате килимите пъзели?

# 198
  • София
Ех Поля,напоследък всеки ме реже...Ти,Еххо...Пхю... Laughing
Майче,ти пък-откъде ти дойде да завихриш пак болните теми... Blush
Вчера викам на мъжа ми"ще кажеш ли лека нощ на мама Меца",и съм в бойна готовност,ако той каже"лека нощ"-веднага засипвам"ооо така ли,значи съм Меца",и готова за скандал Laughing,искрено се надявах той да каже"е ти не си меца",а той отвърна"Лека нощ мамо мецоооо",при което нали разбирате полудях! Joy

Рисунките са невероятни,максимално се изкефих.Даже ги запазих.

А за колата и аз като анелето-мн ми е неприятен на допир/белега/,ама много.

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 16:44 от isaikova

# 199
 Joy

невиа - 4.50 един комплект, който е от 10 парчета. на цар симеон, почти до витошка. до магазина на тсм има магазин за 1 лев - от там. а в магазина до нас са с много по-грозни фасони и по 11 пари.

# 200
стига бе, майче, с какви размери са тези пъзели? Тук с размер на квадрата 30 см е 10 лв за 8 парчета!

# 201
30 сантима е страната на квадрата. от 16 парчета стана килим с размери 115 на 115. другите 14 парчета са ми в повечко за момента
ама аз съм откривател. все разни евтинки нещица ми попадат...

# 202
desitka, ne moga da chatna za koi drug link govorish no tozi koito ti pusna ima zestoki risunki!!!
eto iot men neshto, samo za maniachki Simple Smile http://zoomquilt.tobina.de/zoom.htm

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 17:13 от шошка

# 203
  • София
Здравейте
ееееее много сте бързи, немога да смогна да ви изчета.Днес цял ден нямахме ток, преди малко го пуснаха.
Аз последно неразбрах остава ли срещата за неделя или не? newsm78
Не ми се отварят снимките ви, защо така?
Александра днес мога да кажа, че направо е послушна.
И всяка сутрин е като часовник в 7 часа и си чака млякото Grinning
сега изчезвам да бъркам каша

# 204
Уни, аз лично не бих завела Иво на плаж поне до другото лято.  Не искам да рискувам да изгори от слънцето. До колкото знам е доста вредно за нежните им бебешки кожи, но по принцип аз малко съм се вманиачила в последно време, така че ....
По отношение на дъвканите теми: килограми, колкото след раждането. Има какво да се желае, може би  още 3-4 кг да смъкна,, но скоро и това ще стане. До преди няколко дни кърмех,  но намаля съвсем и сега давам АМ и ще мога да се поогранича в манджата..
За секса-май ми се върна ентусиазма,хо едно време хич го нямаше.
Детето го пренавличам, ама с тези болести се наплаших доста.
Режим на хранене заформихме някакъв, от който и двамата сме доволни засега. За съня не сме се разбрали съвсем.
Ето малко снимчици и от нас. http://snimka.bg/album.php?album_id=42175
Тити, моля. За мен е удоволствие, а и нали си съседка на свекито, все пак  Laughing
а, ние нямаме топла вода. Ужас  #Cussing out

# 205
за морето - ние отиваме след 20 дни! но ако има страшни чудовища ще се върнем  Grinning

# 206
  • Gabrowo->Sofia
ох, надух басейна. ходихме до ХИТ и купихме оня басейн с висулките, ама ми се видя сметката докато го надуя, хем с помпа.....ако някой се пробва с бели дробове, да знае, че ще му е мноооооооооого терсене...сега отивам да го хигиенизирам и пускам Внката вътре...е за сега без вода
за морето - ще ходим, на плаж може да не седим, но климата ще сменим
килограми - имам си още 4 в горница
ааааааааа да и за килим се бях засилила, ама 8,50 за брой и Майчето сега ме разколеба. Ще търся от нейния магазин  Wink

# 207
  • София
шошка,свят ми се зави. Rolling Eyes Laughing

за морето-кво пък толкоз,няма да си оставим децата баш в 12 на обяд под жарките лъчи на слънцето-без шапка,мазило и чадър....

Искам да разбера кога всявам смуттттттттттт???????

# 208
  • София-там нейде в западната част
desitka, ne moga da chatna za koi drug link govorish no tozi koito ti pusna ima zestoki risunki!!!
eto iot men neshto, samo za maniachki Simple Smile http://zoomquilt.tobina.de/zoom.htm
миии  Embarassed не помня коя мама беше пуснала ето този http://mcstrick.livejournal.com/724835.html та за него ми е речта
диди видя ли до кога е прАмоцията че ми е далечко пеш
 Confused ... ако някой ще ходи в хита тия дни да ми вземе един брой и на срещата - ако има  ще му дамммм
амиии море за сега септември ... ама нещо не схванах що темата е НОЕМВРИйчетата
ааа майчето е призната за откривател с главно О

# 209
  • Gabrowo->Sofia
Искам да разбера кога всявам смуттттттттттт???????
еххххххххххххх  Grinning нещо назад беше не помня.... ама ако трябва да се напъна Grinning. то не е точно смут (сори ако съм те засегнала с неправилна формула) ами нещо дето предизвиква повече коментари.
деситка, нищо не ми пречи утре пак да ида и да ти купя, иначе промоцията е до 21

Общи условия

Активация на акаунт