В корема шава ЮЛСКИят бонбон, наближава и нашият сезон!

• 15 724
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ИМАМЕ СИ БЕБЕ ЙОАННА НА МАМА РАВИЯ - 49см. 2,750кг. ох дано не съм объркала мерките, но току що си говорихме и не съм сигурна, че мога да възприемам правилно от щастие... и тук да й пожелая да е живо и здраво и послушно...нямам търпение да я видя!!!иначе раждането е минало добре - без шевове...беше измореничка, но това е нормално...хора не зная вие как сте, но аз цялата треперя и ми се плаче от радост!!!просто такова чувство никога не бях изпитвала...милички, стягайте се - всички ни очаква...

# 286
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЙОАННА! ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И МНОГО ДА ГИ СЛУША!!![/size]

еЕееееее имаме си вече второ бебе newsm68 newsm44
Малеееее много съм щастлива като получавам такива новини!!!!
Желая бързо възстановяване на мама и скоро да се завръща в редиците и да разказва.

Ketik мерси,че си щъркела днес за хубавите новини Hug Hug Hug

# 287
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm59  bigdance2  bigdance2 family4 bdbaloni newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81

Да е жива и здрава малката Йоанна,да ги радва много с тати и мама!

Честито бебоче на мама Равия!Да е жива и здрава малката Йоанна!  bouquet  bouquet

# 288
Милички, току що говорих с Равия, предава ви много поздрави, каза че благодари на всички момичета за подкрепата. Измореничка е и сега ще си почива

# 289
ЧЕСТИТО НА МАМА РАВИА   bouquet ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЙОАННА,И САМО РАДОСТ ДА НОСИ ВКЪЩИ!!!!!
Момичета,много съм развълнувана,просълзих се от щастие.Вече нямам търпение да дойде и моя ред.

# 290
олелееее, още едно бебе  Laughing да е жива и здрава малката Йоанна, а мама Равия бързо да се възстановява.
Звънче, благодаря ти, че ме записа за лекцията утре   bouquet  ще се видим там. голяма групичка ще сме.
чао за сега!
 Hug

# 291
  • Пловдив
Да е жива и здрава Йоанна на мама Равия!!!! Да порасне голяма и послушна!Късмета да я съпътства цял живот!
Ей, какви хубави новини! Все така да ни върви, момичета!

# 292
Браво, мамо Равия, че си се справила така страхотно!  Честита рожбичка, да сте живи и здрави!  Tada Прекрасно име си избрала за слънчицето си!
А как познах само, че ти ще си следващатааа  newsm44
Да се готви sugar_lady  smile3521

# 293
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА РАВИЯ!  newsm51БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 294
Честито на мама Равия!  smile3525
Да е жива и здрава малката Йоанна! newsm59 Tada
На Равия пожелавам бързо възстановяване и само радостни мигове с малкото съкровище!

# 295
Жива и здрава малка хубава госпожица на мама Равия  bouquet
А,не е ли ред вече да кацне и едно синичко щъркелче;)Поне да ги редуваме момиченце,момченце .Май госпожиците са по-нетърпеливи и не ги свърта вече в тумбаците на мамите.
Кетик,исках да те питам, понеже и аз ще съм най-вероятно със секцио,защо така рано са ти насрочили дата за раждане?Знам,че е добре да е максимално близо до термина,за да не се стресира бебчето  newsm78

# 296
Честито Равия!  ylinfant
Да е жива и здрава малката Йоанна, да расте красива, умна и щастлива! Много радост да донесе на цялото ви семейство!
 newsm51

Ами сега как ще го напиша това име с памперси на латиница?!?  newsm78  Laughing
Отивам да правя новата тема...само кажете заглавието кое да е

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 15:07 от Nadejda

# 297
  • софия
Звънче, благодаря ти, че ме записа за лекцията утре   bouquet  
Не бях аз - кети записваше  Simple Smile

# 298
Честито на Ravia и от мен. До сега само кротко си четях - но вече не мога да се сдържа да не пиша Simple Smile

# 299
Честито на Равиа ! Да е жива и здрава малката Йоанна, много да радва мама и тати и да е много послушна!
На мама Равиа бързо възтановяване !
 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

Иначе гласувам за "Й"

Общи условия

Активация на акаунт