Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
-
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Обменната карта е важен документ, който съдържа информация за бременността и резултатите от изследванията. Той се изисква при постъпване в болница за раждане, за да се избегне повторното задаване на въпроси относно бременността. Бъдещата майка трябва да се консултира с личния си лекар или болницата относно необходимите документи.
-
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
-
Какви са препоръките за съня на бебето в една и съща стая с родителите?
-
Какви са препоръките за подготовка на дома за пристигането на бебето?

, 

очакват 99 
само радости на всички в новата тема.

Не остана.
Дано наистина да има в нея само хубави вести и събития! Лек ден

Мислех че съм горката в тая болница ама нито приятели и роднини ми липсваха,нито храна
Но ми се струва,че върви мъничка-2кг,въпреки че лекаря ми каза,че е добре и,че сега има да ресте най-много(явно не може да се бременее без притеснения).Другото ,с което ще се похваля ,че най-после свършихме с ремонта и подредихме всичко за бебка,остава ми само да изпера и изгладя дрешките
Вчера като се разчистих(не е кой знае какво,обикновените домакински задължения),явно ми дойде в повече и получих 3-4 болезнени контракции,много се изплаших
Май се поулях в писане....Лек ден и галки по коремчетата

Май и аз усетих какво са подготвителни контракции, дано не прераснат бързо в болезнени такива, но вече каквото сабя покаже, само да са здравички тези наши сладки бон
бони
Попова браво за ремонта и се пази и не се натоварвай, на ме не ми се обяснява какво ни чака тези 2 седмици с ремонта.