Китен 2018 - 2019 г.

• 51 530
  • 609
  •   1
Отговори
# 315
За да са близо до стола...значи са близо и до кръчмата При шопите с жива музика. Не знам тази година работи ли заведението...но миналата до 23ч.си е як джангър наоколо. Пълно щастие няма ☺
Тета не с лошото към Саранди и Маца от "При шопите " ,че ние станахме приятели от миналото лято  smile3534

# 316
Оф...ма не го споменавай тоя бреее...таман бях го забравила....
No Mouth
Начи втори път ако ида там, ще му пратя данъчните....

# 317
Здравейте, може ли мнение за вилно селище Жасмин

# 318
  • Буркина Фасо
Здравейте, може ли мнение за вилно селище Жасмин
назад из темата е коментирано за Жасмин.

за цените на чадърите - http://www.tourism.government.bg/bg/beaches

# 319
  • София
Сещате ли се да има в Китен заведение с детска площадка, в което може да се обядва и вечеря? Или поне с някаква площ, на която детето може да играе без да пречи на никого и без да е опасно за самото дете? Малката не може да си стои мирно на дупето и е много трудно с нея да се чака сервирането на храната. Голям плюс би било цените да са "народни" , но да не прекалявам с изисквания все пак. Simple Smile

# 320
  • Буркина Фасо
с тези изисквания май само стола на БНТ е подходящ. Laughing
цените са народни, сервирането е на самообслужване, масите са от едната страна на сградата, а детската площадка от противоположната. там детето няма да пречи на хранещите се.

# 321
  • София
Супер! За него не бях се сещала, защото за последно го посетих преди изобщо щерката да е била в проект. А там всеки ден ли може да се хранят външни лица? Нямаше ли някакво ограничение?

# 322
  • Буркина Фасо
Супер! За него не бях се сещала, защото за последно го посетих преди изобщо щерката да е била в проект. А там всеки ден ли може да се хранят външни лица? Нямаше ли някакво ограничение?
може.
ограниченията са да си с гащи  hahaha  сиреч пооблечена, а не по бански.

# 323
И сме обядвали там. И сме е вечеряли. Свободен е достъпа на външни лица.

В Радис също има обедно меню. Няма площадка.

# 324
  • Буркина Фасо
в Патая също има всякакви менюта, а площадката е по диагонал - цял Лунапарк.  Laughing

# 325
И кой ще тича подир детето из лунапарка....не и този, който е седнал да яде май...

# 326
  • Буркина Фасо
в условието на задачата не се споменава за тичане след дете.

# 327
СамО ли ще го пуснеш....нали трябва поне да го виждаш.
Те да седнат при Пацо, пък детето да играе на площадката до южните стълби....тъй става ли?

# 328
Здравейте! Може ли да ми препоръчате хотел/къща за гости до 50-60лв нощувката в близост до плаж Атлиман? Хотелите за които се сещам в близост до плажа са на високи цени, пък ми се ще да е близо, защото сме с дете на 1 година.

# 329
  • Велико Търново
От понеделник сме в Китен, хотел Ариана. В градчето сме били, но в този хотел не. Избрахме ОИ, за да си спестим ходенето по заведения с бебе и палав батко. Малко ме притеснява прогнозата за времето, но дано се размине. Ще дам отзиви за хотела.

Общи условия

Активация на акаунт