За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 36 402
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Винаги съм се изумявала на определенията на лекарите като "силен " и "слаб" АБ....такова чудо не съществува,има подходящ и неподходящ АБ. Ако едни бактерии са резистентни към даден АБ,колкото и "силен" да е-ефект нулев.
Тео,ако наистина усложненията са били тръгнали към белите дробове и ухото...не съжалявай,че си дала АБ,отит се лекува толкова трудно...

# 166
Някое мамче ползва ли удължител за боди??? И доволна ли е ,че се чудя да не би много да се вдига бодито отстрани..
За първи път срещам това „нещо” Simple Smile) Виж ти, има всякакви трикове.
Моето бебе расте бързо на височина и като започнат да му дърпат бодитата купувам нови, по-голям размер.

# 167
Не съм ползвала удължител. И най-евтините излизат, колкото боди от Джордж.

# 168
Винаги съм се изумявала на определенията на лекарите като "силен " и "слаб" АБ....такова чудо не съществува,има подходящ и неподходящ АБ. Ако едни бактерии са резистентни към даден АБ,колкото и "силен" да е-ефект нулев.
Тео,ако наистина усложненията са били тръгнали към белите дробове и ухото...не съжалявай,че си дала АБ,отит се лекува толкова трудно...
Съвсем не съжалявам, че дадох антибиотика. Важно е, че детето се оправи. В един момент вече исках да му дадат каквото и да е само и само да се излекува и да не се мъчи повече. Понякога е по-добре да изберем по-малката злина. Лошо е залитането и в двете крайности  - много лекарства при всяко кихване или пък поемането на ненужен риск с тъпо упорство за по „био” живот.

# 169
Някое мамче ползва ли удължител за боди??? И доволна ли е ,че се чудя да не би много да се вдига бодито отстрани..
За първи път срещам това „нещо” Simple Smile) Виж ти, има всякакви трикове.
Моето бебе расте бързо на височина и като започнат да му дърпат бодитата купувам нови, по-голям размер.

Удължител за боди 2.50лв
http://www.baldoza.com/index.php?main_page=product_info&products_id=173
Поръчвала съм от сайта, всичко беше точно.

# 170
Той удължителя си е за многократна употреба, и ще мога да си ползвам бодината за по дълго . Някой ги слагам и след 2 седмици са малки.... и не е въпроса за парите то евтини бодита навсякъде.

# 171
И аз бих си купила удължител, понеже имам и такива които изобщо не съм слагала. Понеже има марки които грам не си отговарят и само са изпрани и си седят, с тези удължители ще може да ги ползвам.

# 172
moyata princesa ne obicha nan a i sme bedni preporachaite mi eftino mliako koeto da i haresa

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 20:50 от AnMary

# 173
  • Плевен
Хумана е евтино и доколкото знам е по добре от нан.

# 174
Той удължителя си е за многократна употреба, и ще мога да си ползвам бодината за по дълго . Някой ги слагам и след 2 седмици са малки.... и не е въпроса за парите то евтини бодита навсякъде.

Аз нямам бодита, които да съм сменяла на 2 седмици. Купувам комплект по 7 от всеки размер и ги ползвам по 2 месеца, че и отгоре. После отесняват, не само окъсяват и удължителите не биха ми вършили работа. За теб парите може и да не са важни, но аз предпочитам нов комплект меки бодита вместо удължители за същата сума.

# 175

Нормално ли е някои изхождания (не всички) на кърмено бебе (1.5 месечно) да са една идея по-течни? Не воднисти или пенести, а просто по-редички и без типичната зърнеста структура.
Според лекарката няма място за притеснение, но... все пак чувам разнопосочни мнения.

# 176
moyata princesa ne obicha nan a i sme bedni preporachaite mi eftino mliako koeto da i haresa

.     
Фризолак мисля е по-евтино, също и млякото на дм био, което струваше около 16 лв. за кутия  с два пакета по 400 гр.

# 177
Мамчета имам въпрос , мойто бебе е почти на месец , от известно време плаче докато се храни , на всеки 20 грама един рев едно чудо , няма успокоение. От както се птибрахме от болницата има колики , давам вече успешно лефакс три пъти дневно през останалото време колиф ( съгласувано с педиатър) през цялото време е на адаптирано мляко ( хип комфорт) , трудно ходи до тоалетна с търнометър или клизмичките мелилакс , но пищи дори когато е изходена! Ако им други такива случаи да обменим опит , наистина ме притеснява много , не иска да яде и не иска и не иска..

# 178

Аз нямам бодита, които да съм сменяла на 2 седмици. Купувам комплект по 7 от всеки размер и ги ползвам по 2 месеца, че и отгоре. После отесняват, не само окъсяват и удължителите не биха ми вършили работа. За теб парите може и да не са важни, но аз предпочитам нов комплект меки бодита вместо удължители за същата сума.

Аз не разбирам защо водиш този разговор като не си ползвала удължител.  Въпросът ми е към мами които го ползват.... това ти как процедираш с "меките" бодита (незнам след това сигурно ги колосваш) не ме вълнува!

# 179
Мамчета имам въпрос , мойто бебе е почти на месец , от известно време плаче докато се храни , на всеки 20 грама един рев едно чудо , няма успокоение. От както се птибрахме от болницата има колики , давам вече успешно лефакс три пъти дневно през останалото време колиф ( съгласувано с педиатър) през цялото време е на адаптирано мляко ( хип комфорт) , трудно ходи до тоалетна с търнометър или клизмичките мелилакс , но пищи дори когато е изходена! Ако им други такива случаи да обменим опит , наистина ме притеснява много , не иска да яде и не иска и не иска..
А през колко часа му даваш да яде? Може да не е гладно все още..

Общи условия

Активация на акаунт