Лидл 118 - Август

• 122 113
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 170
Имаше изкарани якета и от предни пускания при нас....аз не взех, защото моят нещо все претенции има и все не ги харесва. Имам едно подобно лидълско...ама голямо съм го взела, ръкавите дълги...за първия учебен ден го глася ако е хладно, ама дребен и на него се чумери...та...

Пак да питам...хубаво пуснали спортни долнища-харесаха ми, хубави са /в ХМ поджбни са на 30 лв/, ама горнище откъде да търся...биваше и горно да пуснат.

# 1 171
В Гърция и другите държави с Лидл дали има Българска седмица? Rolling Eyes

# 1 172
  • Бургас
Горнища от такава материя има в ХМ, ама цената беше май към 30. Ще потърся в кой профил ми е в Любими Wink

Хвърли един поглед http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0581117006.html

# 1 173
Не ги търси. Знам ги аз...

# 1 174
  • Перник
Само набързо ще споделя и моето виждане по темите колички-каси-опашки деца Simple Smile Пазарувам в Лидл веднъж седмично за цялата седмица, така че няма как да съм с малко покупки. На касата винаги пускам пред мен хората с по 1-2-3 неща, стига да ги видя. Обикновено ги забелязва мъжът ми и казва "нека да пуснем този човек" и така понякога и по трима минават пред нас, докато се разтоварим Simple Smile Има пикови моменти и в нашия магазин, но не мога да кажа, че се случвало да чакам 10 мин. да отворят каса - персоналът се състои от мили и пъргави млади хора (филиал 803).
Моето дете си има традиция - с влизането в магазина се пълни пликче със земели, един от които се захапва на момента и до касата се изяжда. Но си го плащаме винаги. Съответно, след това ожаднява, взема си вода, пие, затваря добре бутилката и я поставя на лентата.
При нас са разместили магазина - издърпали са печивата веднага до входа, а кафетата, чайовете и ядките са скътани навътре. И си говорехме с мъжа ми, че така са направили насипните ядки още по-удобни за похапване Grinning

Белите немски грил наденички у нас не се харесват - нито на вид, нито на вкус. Мисля, че има кориандър вътре, а това е единствената подправка, която съм опитвала и НЕ харесвам. Най-сетне взех от карамелените вафли. Ами супер са. Лошата новина е, че мъжът и детето също ги харесаха.

# 1 175
  • Перник
...
Пак да питам...хубаво пуснали спортни долнища-харесаха ми, хубави са /в ХМ поджбни са на 30 лв/, ама горнище откъде да търся...биваше и горно да пуснат.

Миналата година в началото на учебната година от Декатлон взех цял анцуг, мекичък и леко пухкав отвътре за 17 лв. Хлапето го носи нон стоп, съответно е пран милион пъти и още бива.

# 1 176
Като каза ядки...сутринта видях, че при нас има нововъведение и ядките са на стената в някакви...контейнери и ямно отдолу слагаш пликче и си сипваш. Щях да ги снимам....ама се отплеснах...

# 1 177
  • софия
За да не ходя до К взех една диня 3 кг. Специално гледах на кашона да пише Бг. Дано е хубава, тази година така и не сме яли сладка и сочна диня, от къде ли не купувах. Пуешки наденички нямаше, а ни харесаха. Взех и намален ементал. Харесваме запечен на сандвичи. Взех и постелка за пред вратата да сменя старата. Довечера ще трябва да мина през магазина до нас, че в този до работата рицина нямаше. Ще взема и сладолед ако има останал. Домашният не се получи съвсем и ме мързи да бъркам пак.

# 1 178
За стотен път....нямам Декатлон наблизо.
Все там ме пращате...

# 1 179
Като каза ядки...сутринта видях, че при нас има нововъведение и ядките са на стената в някакви...контейнери и ямно отдолу слагаш пликче и си сипваш. Щях да ги снимам....ама се отплеснах...

Във фантастикото също са в такива контейнери. Но там не знам защо в различните мсгазини имаше разлика в цената на насипните ядки и сушени плодове. Примерно в магазина в Скай сити бяха по-евтини, отколкото в магазина на Коперник

# 1 180
  • Перник
За стотен път....нямам Декатлон наблизо.
Все там ме пращате...

Аз през живота си не съм стъпвала в Декатлон, ама съм обула цялата рода с техни маратонки Simple Smile Онлайн пазарувам.

# 1 181
О не! Онлайн за господин претенция никога!!!!

Аз съм облечена онлайн основно, но не...за детето.!!!!

# 1 182
  • София
Е, аз пък съм го слагала, детето в количката. Когато съм била сама с двете деца и бяха още мънички нямах избор. Не можех да пусна каката да върви до мен, защото буташе от рафтовете, взимаше, беше неуправляема.

# 1 183
  • have faith and be patient ..
Скрит текст:
айде по-спокойно с обидите !! нито съм мърлячка , нито децата ми са мръсни или мърляви ! нека сменим тона ако обичате ! не съм си слагала детето в количката на място , различно от предназначеното за това !! а и да бях -  не вярвам да слагате в количката хляб без торбичка примерно ,това ще говори за вашата лична хигиена и навици
Дори с опаковката не го слагам на лентата за маркиране...
Но маслото няма как, а и други продукти с първична опаковка, която влиза после в хладилника или на масата...
Абе нали ги виждам как ги слагат децата, особено в К-нд...
Ами събирайте ги в торбичките от зеленчуците , аз така правя .. постилайте си брошура .. те пък вече малки май и не стават , гледайте вие да си пазите чисти продуктите , не разчитайте на другите другите да ви пазят чисто  щом  имате някакви претенции и стандарти , никой не съм виждала да прави забележка на дете в пазарска количка ,къде точно е сложено , да приключим темата .

# 1 184
  • София
Ужас. Как оцеляваме в тая нестерилна среда, не знам.
Темата се обърна на ОКР

Общи условия

Активация на акаунт