Лидл 118 - Август

• 122 117
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 155
Няма тъкмо да ви цапа вътре в магазина...пак ли има недоволни? Тц.тц..тц...

# 1 156
  • have faith and be patient ..
То това вече си е за милицията хахахахахах

# 1 157
  • Козлодуй
Ха ха Simple Smile Най вероятно само е решило да влезе там Simple Smile

# 1 158
Поне да му бяха метнали една поничка и бутилка вода:)

# 1 159
Ами, една ябълка да му метнат...

# 1 160
  • София
https://www.marica.bg/vazhno-otrovni-bylgarski-cherveni-qbylki-z … ticle-150797.html Тези ябълки налични ли са в магазините?

# 1 161
  • София
въпроса е  дали ти ще му избършеш ръцете или не ,и дали ти ще го оставиш да се маже или не , лично аз съм гнуслива и уча моите да са чисти ,надявам се и с малката да успея да я науча ,  а за яденето - почти всяко влизане в лидл е свързано с ядене на кроасан или геврек в количката
А защо ги слагате в количките с мръсните обувки? Това че вие сте мърляви, значи ли че и ние трябва да отнасяме пасивите?

# 1 162
  • Асеновград
Мога ли да помоля да прекратите спора за количките и кошниците.Покрай него в последните 4 страници се изгуби полезната информация заради която сме в темата. Отделно че някои изказвания доста загрубяха.
Някой погледна ли маркерите за дъска, дали ще са подходящи за стъклената дъска от Лидл?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=634&week=1 Сайта на Лидл явно е обновен по модел на италианския , вече има предстоящи промоции за следващия понеделник.

# 1 163
айде по-спокойно с обидите !! нито съм мърлячка , нито децата ми са мръсни или мърляви ! нека сменим тона ако обичате ! не съм си слагала детето в количката на място , различно от предназначеното за това !! а и да бях -  не вярвам да слагате в количката хляб без торбичка примерно ,това ще говори за вашата лична хигиена и навици

# 1 164
Какъв маркер....от четвъртък не са ли ученическите нещица иначе.

# 1 165
  • Бургас
От четвъртък са ученическите. Иначе и аз като голяма бяла птица дирих днес едни папки, ама се усетих и погледнах брошурата.
Тет, спортните тениски са наистина леко умалени, потвърждавам и аз. Обикновено на моя клечо му стават 122/128, а сега следващия размер му е таман. Долнищата май отговарят (пак за спортните имам предвид).

# 1 166
как са бейзболните якета ? много ги харесвах преди , сега изтървах малките , големите биват ли ?

# 1 167
  • Асеновград
Какъв маркер....от четвъртък не са ли ученическите нещица иначе.
Аз май набързо приключих седмицата Grinning , довечера щях да обикалям да ги търся.

# 1 168
  • Бургас
как са бейзболните якета ? много ги харесвах преди , сега изтървах малките , големите биват ли ?

Леко са ми странни на мен, ама може би защото досега не съм му взимала такова. В магазина мерихме 122/128 от модела с цип - ръкавите ОК, леко късо и леко широко. Следващия размер с доста по-дълги ръкави и доста по-широко... Взех накрая модел с копчета да не съм валат, ама не съм го мерила още на дечко. Иначе са плътнички и приятни като цветове. Черното ще събира доста боклучета, обаче. :/

# 1 169
  • София
айде по-спокойно с обидите !! нито съм мърлячка , нито децата ми са мръсни или мърляви ! нека сменим тона ако обичате ! не съм си слагала детето в количката на място , различно от предназначеното за това !! а и да бях -  не вярвам да слагате в количката хляб без торбичка примерно ,това ще говори за вашата лична хигиена и навици
Дори с опаковката не го слагам на лентата за маркиране...
Но маслото няма как, а и други продукти с първична опаковка, която влиза после в хладилника или на масата...
Абе нали ги виждам как ги слагат децата, особено в К-нд...

Общи условия

Активация на акаунт