Лидл 118 - Август

• 121 963
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 365
Взех чопър, предпоследният розАвичък, де видим ще меля ли мръвки, какво ще прави  Sunglasses

# 1 366
  • София
Купих електрическа мелничка днес и не мога да я отворя. В кутията има 2 комплекта батерии.  Термосите ми харесаха. Удобни са за носене в работата. Мини чопъра е много добър. Пробвах го вече. Купих и пасатор.
Рагледах брощурата на Кауфланд. Конкурират Лидл с Ципура и чопър с пасатор тази седмица.

Първо завърташ горната част настрани и после дърпаш нагоре, за да се извади. Ако въобще ме разбра Simple Smile
Аз взех четката за почистване и сега се чудя ще върши ли работа въобще или да я връщам Simple Smile

Благодаря! Ще пробвам пак.  Simple Smile Гледах четката за почистване, не я взех. В началото на месеца купих уреда за почистване. По-скъп е, но мисля,ч е ще върши повече работа. Ще си призная, че още не съм измила прозорците с него  Embarassed , но имаше добри отзиви и ще ми влезе в употреба.

# 1 367
Взех пасатор ...

Чашката за рисуване която се ползва...хм, нещо май се прецаках с нея, не ми харесва - отваря се там горе едно нещо, ама наполовина, дупката идва навътре...едно такова никакво.

Бях се спряла да оглеждам там нещо за мезенце-суджуче, туй-онуй, и с периферното си зрение виждам една служителка да вдига тежки кашони с наденици - сложи ги на земята, направо я съжалих-помислих си, че без кръст ще остане, моят както е сецнат в момента, съм съпричастна, та направо понечих да й помогна....после видях, че всъщност маха предните, за да зареди пресен кашон ...отзад!, зад тях, и после да върне тези отпред на пладилната витрина...знам, че така правят, ама те ще останат без кръстове тия хора бе..

После отидох до сирената, и там същата работа...македонска наденичка кашонче зареждаха-свалят на земята, пъхат новия кашон изотзадзе и така...

# 1 368
  • София
Скрит текст:
Аз съм от доволните от пяната за килими, ползвам я главно за освежаване на дивана и седаките на колата. Върши чудесна работа.
Ще си взема от препарата за почистване на пералня. Другите неща не си струват според мен.

За почистване на диван ли я използваш пяната? В ремонт сме и диванът се е набил с прах,ще го изчистим с прахосмукачката имаме такава приставка обаче ми се иска и да го почистя или дезинфекцирам с нещо.
Да, използвам я за седалката, иначе облегалкатае от възглавници, чиито калъфки се перат. Напръсквам обилно с пяната, разнасям я с ръка, разтривам, да е равномерно и я оставям да изсъхне. После изсмуквам с прахосмукачката. Дамаската ми е бяло-бежово-кафяво меланж, плат, нямам петна, нито се замазва. Определено се вижда, че е изпрано, особено ако не съм прала преди това възглавниците.
Ако ти е едноцветна дамаската, пробвай първо в някое ъгълче как ще се държи.

# 1 369
  • София
Днес купих сирене Milbona, май Ливади беше преди. После видях, че от другата седмица ще е с 1,50лв. по-евтино. Зимата или пролетта го пускаха на 10.99 или 11.99лв. Оттогава май все си е на 14.99 лв. Децата го харесват, заради тях го купувам.

# 1 370
Моя е син.По възлавниците има кожа бяла другото е син велур,не знам дали няма да стане нещо на кожата ако ги изпера,иначе се свалят калъвките.

# 1 371
  • София

Бях се спряла да оглеждам там нещо за мезенце-суджуче, туй-онуй, и с периферното си зрение виждам една служителка да вдига тежки кашони с наденици - сложи ги на земята, направо я съжалих-помислих си, че без кръст ще остане, моят както е сецнат в момента, съм съпричастна, та направо понечих да й помогна....после видях, че всъщност маха предните, за да зареди пресен кашон ...отзад!, зад тях, и после да върне тези отпред на пладилната витрина...знам, че така правят, ама те ще останат без кръстове тия хора бе..

После отидох до сирената, и там същата работа...македонска наденичка кашонче зареждаха-свалят на земята, пъхат новия кашон изотзадзе и така..
Странното е че не си улесняват работата. Едно е да вдигаш от земята, а друго е от половин метър примерно. Не са го измислили. Колко кг са тези кашони?
Абе знам си аз че и в днешно време си е гърч и хамалуване и да не се хващам отново...
А в склада вече какво е нз. Навремето в именитата Била... съм си разтоварвал сам кашоните от буса със плод-зеленчук... Хем имаше рампа, колички.

# 1 372
От брошурата следващата седмица си харесах няколко неща. Рядко пазарувам от лидл - 1-2 пъти седмично и то все определени неща, както и дрехи. Повечето продукти са ми непознати и затова по - добре да попитам за мненията ви.
Какви са ви впечатленията от :

таблетките за съдомиялна W5 - никога не съм купувала от техните таблетки. Много съм доволна от феери, но цената им ме озадачи, та затова реших да попитам.

препарат против котлен камък - също никога не съм купувала, а цената е страхотна. Много съм доволна от медикс за котлен камък и винаги такъв купувам.

препарат за миялна и пералня - почистват ли добре или мога да мина и без тях?

# 1 373
Само аз ли ще взема гащи?

# 1 374
Купих чопър, много е зле. Изпробвах го да смели малко ананас, нищо не направи, при натиск ножа не отива до долу и не успя почти нищо да захване и смели, а това което подхвана го намаза по цялата вътрешност. Дупката на капака при оста на ротора е много голяма и част от пръските излизат. Гумената основа на съда е свободно поставяща се и е адски неудобно, самата глава с двигателя е малка и тумбеста и не  е удобна за захващане с ръка.Не го препоръчвам!
Мога ли след като съм го изпробвала да им го върна(измит, разбира се)?

# 1 375
Препарата за котления камък от левче вече го похвалих.

Не знам, Стеридрийм, ама ми дожаля...тежички са кашончетата, пълни с наденици и салами...и това навеждане, пъхане напред...мале, как ще усучат някой прешлен..брррр..

Сега си отворих пасатора - не ми харесва, че копчетата не са изпъкнали, а равни и гумени...много бързо ще заминат ми се струва и няма да прави контакт отдолу датчика...ей, едни копчета забравиха как се правят като хората, а едно време какви имаше...тц..тц..тц..

# 1 376
Тахана е вкусен, но и аз вече не взимам. Но идеята ползвам, забърквам български тахан с разни неща и после плюскам. Много вкусно
Ще почна и аз да си го меля, трябва да прочета как го мелите точно, да не прецакам робота
Няма какво да прецакаш, само се приготви за по-продължително мелене, лесно е. Аз мелех доста време в купата на чопъра. Идеално ми е, семенцата доста "подскачат" отначало, а тя нали е затворена. Имам този лидълския 3 в 1 дето е, той е 600 вата и пак с поне 2-3 почивки, че загрява... Бръмчиш там, докато ти хареса Grinning Ако още не ти прилича на тахан, бръмчиш още.
Toчно, само 62% сусамово семе... не знам защо не вкарат нещо качествено, а предлагат този джънк. От гръцките неща все са със захар или някакви кофти мазнини.Вече има толкова избор от тахани (100% семе/ ядки), че не знам какво я мислите тази гръцка измишльотина.
Ами то при 30% и малко отгоре захар, щом има и друго добавено, колко да е сусамът в него, толкова излиза.

Друго да питам аз, тая пяна за килими и дамаски предния път не я взех и от тогава я дебна. Килим искам да почистя с нея, но се чудя дали една ще ми стигне или направо две да взема. За голяма повърхност ли стига флаконът? До сега съм ползвала само препарати тип "шампоан" дето един път с него, че с влажна чиста кърпа, че подсушавай... нямам нерви. Но точно такава пяна като лидълската не съм и не мога да преценя количеството ще ми стигне ли.

# 1 377
Купих чопър, много е зле. Изпробвах го да смели малко ананас, нищо не направи, при натиск ножа не отива до долу и не успя почти нищо да захване и смели, а това което подхвана го намаза по цялата вътрешност. Дупката на капака при оста на ротора е много голяма и част от пръските излизат. Гумената основа на съда е свободно поставяща се и е адски неудобно, самата глава с двигателя е малка и тумбеста и не  е удобна за захващане с ръка.Не го препоръчвам!
Мога ли след като съм го изпробвала да им го върна(измит, разбира се)?

Това първи чопър ли ти е?

Чопърите са си с тумбести глави, ако искаш лесно да го хващаш-що не взе пасатор Stuck Out Tongue Closed Eyes
Той се хваща удобно...

Хепи, ние си накупихме гащи от предните пускания...цялата тема бе станала гащена по едно време...Joy

# 1 378
А дано, че не ми се ходи в ранни зори за тия гащи, или бой с разни лелки. Искам културно вечерта след работа да ида...

# 1 379
  • София
Днес купих чопър и го пробвах Справи се добре. Доволна съм!

Общи условия

Активация на акаунт