Лидл 118 - Август

• 121 971
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 350
То ако е само за профилактика гела може и да действа, но аз се сещам, когато положението е неспасяемо вече.

# 1 351
  • София
Искам да питам сешоара с йонизираща функция пускан ли е до сега, и ако да как е?

# 1 352
Отказахте ме от гела, ще взема истински тогава. Мерси. Peace

Да, памперс-гащите.
Малко са скъпички ама предвид, че моя не мога вече да го хоризонтирам за слагане на памперс, не ми оставя голям избор Cry

Иначе съм заредила и от нормалните памперси от предната промоция на Лупилу
И аз ползвам лупилу, следя в е-маг промоциите, пуфиса в момента са изгодни. Щом сте на гащите вече, нямаш много избор. Tired

# 1 353
  • Бургас
Аз съм лудата с чистенето Joy
Толкова я чаках тая акция Блясък, пък то нищо интересно. Таблетки за съдомиялна и препарат за почистване на пералнята само ще взема. Не съм доволна нито от препарата за душкабини, нито от спрея за фурна, препарата за стъклокерамика също не става. Кърпичките за прозорци много хубаво замазват, за под не са лоши, за тоалетна се оказа, че почти не ги ползвам. Да бяха намалили препаратите от постоянния асортимент. При нас препарат за баня продължава да липсва.

# 1 354
  • Където морето целува небето...
Искам да питам сешоара с йонизираща функция пускан ли е до сега, и ако да как е?

Имам такъв от около година (бяха други цветове тогава). Много съм доволна от сешоара, но на мен ми омазнява косата ако се суша с йонизиращата функция. Не я използвам. Но моята си е склонна към омазняване по принцип и това само забързва процеса.

Аз да попитам хубав ли е препарата за почистване на съдомиялна? Бях взимала едни пакетчета от Лидл и май никаква работа не вършеха.

# 1 355
  • София
Купих електрическа мелничка днес и не мога да я отворя. В кутията има 2 комплекта батерии.  Термосите ми харесаха. Удобни са за носене в работата. Мини чопъра е много добър. Пробвах го вече. Купих и пасатор.
Рагледах брощурата на Кауфланд. Конкурират Лидл с Ципура и чопър с пасатор тази седмица.

# 1 356
Аз да попитам хубав ли е препарата за почистване на съдомиялна?

И мене това ме интересува, както и пяната за килими и дамаски дали върши работа или само замазва?

# 1 357
Таблетките за тоалетна, кои са по-хубави, с лимона или бриз

# 1 358
С тия намаления са се постарали по-скоро за 9-ти септември:) Наденица или кюфтета с боб, яйца, захар. Екстра:) И да не забравяме, че е време за грил с наденица и бира на корем.

Рикотата мернах аз и май до там:)

# 1 359
  • Sofia
Дъщеря ми иска да си купи преса за коса. Някакви отзиви за розовата преса от новата брошура?

# 1 360
  • have faith and be patient ..
Пяната за килими мисля много хора я хвалят и търсят постоянно

# 1 361
От кои таблетки за съдомиялна бяхте доволни и се оплаквахте че ги няма?

# 1 362
  • София
Купих електрическа мелничка днес и не мога да я отворя. В кутията има 2 комплекта батерии.  Термосите ми харесаха. Удобни са за носене в работата. Мини чопъра е много добър. Пробвах го вече. Купих и пасатор.
Рагледах брощурата на Кауфланд. Конкурират Лидл с Ципура и чопър с пасатор тази седмица.

Първо завърташ горната част настрани и после дърпаш нагоре, за да се извади. Ако въобще ме разбра Simple Smile
Аз взех четката за почистване и сега се чудя ще върши ли работа въобще или да я връщам Simple Smile

# 1 363
  • София
Аз съм от доволните от пяната за килими, ползвам я главно за освежаване на дивана и седаките на колата. Върши чудесна работа.
Ще си взема от препарата за почистване на пералня. Другите неща не си струват според мен.

# 1 364
Аз съм от доволните от пяната за килими, ползвам я главно за освежаване на дивана и седаките на колата. Върши чудесна работа.
Ще си взема от препарата за почистване на пералня. Другите неща не си струват според мен.

За почистване на диван ли я използваш пяната? В ремонт сме и диванът се е набил с прах,ще го изчистим с прахосмукачката имаме такава приставка обаче ми се иска и да го почистя или дезинфекцирам с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт