Лидл 118 - Август

• 121 982
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 335
  • shumen
Тахан купих и аз,но на мен не ми хареса,че е много сладък.Детето пък взе,че го хареса.

# 1 336
От 30.08., т.е. от днес ще има червени ябълки, опаковка от 1,5кг, за 1,49лв (0,99лв/кг). Надявам се, че не са онези "отровните" ябълки.... newsm78 Имахме листовка в пощенската кутия като се прибирах.... Rolling Eyes Още Кока-Кола 2х2л опаковка за 3,59лв, някакво деликатесно свинско филе намалено, деликатесен пъпеш намален и листосъбирач.

# 1 337
От 30.08., т.е. от днес ще има червени ябълки, опаковка от 1,5кг, за 1,49лв (0,99лв/кг). Надявам се, че не са онези "отровните" ябълки.... newsm78 Имахме листовка в пощенската кутия като се прибирах.... Rolling Eyes Още Кока-Кола 2х2л опаковка за 3,59лв, някакво деликатесно свинско филе намалено, деликатесен пъпеш намален и листосъбирач.
предложенията ги има в раздела брошури заедно с брошурата за следващата седмица
https://www.lidl.bg/bg/Leaflet.htm
Постарали са се за 6ти с разни намаления. Благодарим за което!

# 1 338
Тахана е вкусен, но и аз вече не взимам. Но идеята ползвам, забърквам български тахан с разни неща и после плюскам. Много вкусно
Ще почна и аз да си го меля, трябва да прочета как го мелите точно, да не прецакам робота

# 1 339
# 1 340
Харесах само памперси Simple Smile

# 1 341
Напомнят ни, че трябва да си чистим къщята Joy
Ще се направя, че не съм схванала намека..Stuck Out Tongue Winking Eye

Препоръчвам препората за котлен камък..на 99 ст в цилиндрично шише...за парите си бива. Малко неудобно се работи с него, защото не се задържа на гъба-течен е, и няма пръскалка...ама за левче се преживява...☺

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 08:38 от teta75

# 1 342
  • София
Сутринта в 7.20 ч. бях в Лидъл да си купувам джегинс. До сега не съм носила такова нещо, та според вас за размер Л кой номер трябва да купя?
Имаше много хора на блузите и дългите жилетки.

# 1 343
Гащите имаш в предвид.  Скъпи са, по мое мнение.

Кой искаше да чисти, сега е момента. hahaha
Някой ползвал ли  егела за почистване на канали, ще взема да направя една профилактика. newsm78

# 1 344
  • have faith and be patient ..
аз , хвалеха го тук , но не съм много очарована ..

# 1 345

Кой искаше да чисти, сега е момента. hahaha
Някой ползвал ли  егела за почистване на канали, ще взема да направя една профилактика. newsm78
Гела не е много добър по мое мнение. Използвала съм и него и мр Мускул течен и определено мускула действа в пъти по-добре.

# 1 346
  • София
Благодаряза снимката, ще пропусна значи. Ако си го смеся вкъщи с мед и какао, поне ще си го подсладя колкото аз искам. А мазнината ме изненада - той сусамът сам по себе си е достатъчно мазен че да му слагат още мазнина. Независимо каква.
От сусама извличат скъпото сусамово масло( за да го продават отделно), а вътре бухат евтини и вредни мазнини.
Toчно, само 62% сусамово семе... не знам защо не вкарат нещо качествено, а предлагат този джънк. От гръцките неща все са със захар или някакви кофти мазнини.
ПП: За добива на палмовата мазнина се обезлесяват и гори...
Тета, аз просто съм си скептична и не се доверявам напълно на етикетите, искам "нехидрогенирана" да ми напишат  Mr. Green Mr. Green  Joy Абе, намерих си причина да не давам пари за тахан  Laughing
 ulyuly , благодаря! bouquet Simple Smile
Вече има толкова избор от тахани (100% семе/ ядки), че не знам какво я мислите тази гръцка измишльотина.

# 1 347

Да, памперс-гащите.
Малко са скъпички ама предвид, че моя не мога вече да го хоризонтирам за слагане на памперс, не ми оставя голям избор Cry

Иначе съм заредила и от нормалните памперси от предната промоция на Лупилу

# 1 348
И аз не съм доволна от гела. По-добре пакетчетата.

# 1 349
Аз пък само гела ползвам, изливам 1/3 от бутилката.

Общи условия

Активация на акаунт