Лидл 118 - Август

• 122 858
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 150
  • Асеновград
Само на мен ли новата мокра тоалетна хартия ми харесва повече? Доста по-мека е и най-накрая я направиха по-лесна за взимане.

Имам питане за извара. На 1-ва страница видях, че от харесаните е Извара в кофичка “Родна стряха“. Тя става ли за сладкиши или е солена?
За сладкиши има сладкарска извара в кофичка по 1кг. Много добра в последните две теми доста се изписа за нея и се дадоха рецепти.

# 151
Мерси, Panayotu. Връщам се да чета.

# 152
Понеже "запис" е забранена дума, ще споделя нещо маловажно - фен съм на охладените дробчета в тарелка по 500 г, едромляната лютеница Чира, айварът не ми харесва-не зная за какво се ползва, теч.сапун зелен купувам редовно, кроасани и понички от пекарната, също и десертните блокчета с ядки - шам фъстък, бадеми и др. От тях взимам над 12 броя, не ми е правило впечатление да ме санкционират за голямото кол-во, не съм гледала бележките....

# 153
Количествата са ограничени за промоционални стоки, на редовна цена мисля че може да се вземе много.

# 154
Здравейте ! Да попитам пускали ли  са преди електрическата мелачка , която ще е от утре https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=13695 ? Доволни ли сте и смятате ли че 350 W са достатъчни ? Ако си я купя смятам да я ползвам главно за мелене на месо , та се чудя дали ще ми върши работа.

# 155
Направих бърза  справка в емаг...месомелачките започват от 1000 вата. Има и 2000 вата.
Тази май ще е слаба. А и пише че раздробява месо...каквото и да значи това. Не че го мели.

# 156
И мен точно това „раздробяване” ме отказа, а и ми се вижда слабичка.

# 157
Затова се и замислих . По принцип съм доволна от всичките си уреди Silver Crest , които имам . Дори чопърът им ,който ползвам е 600 W , но нали пък има и такива ръчни мелачки , та се замислих ,колко мощност е нужна за превръщането на месо в кайма .

# 158
Ами разгледай топ марките и ще се ориентираш...

# 159
Ето го съставът на шунката със зелен етикет - съобразили са се, с трапезна сол е, а и не само това. Simple Smile Направо съм очарована. Благодаря ви, момичета, че заговорихте за тези продукти, никога нямаше да ги видя, аз такива артикули директно ги подминавам от години.

# 160
  • shumen
Слаба ще е според мен.Аз имам една 1000 вата и е идеална за мелене на месо.

# 161
Сигурно е абсурд, но някъде да са останали от дългите възглавници? В нашия Лидл /Варна Мир/ казаха, че са свършили още на обяд.
И този блендер за смути хубав ли е? Някой предлагаше нещо подобно май по-напред?...

# 162
  • София
Сигурно е абсурд, но някъде да са останали от дългите възглавници? В нашия Лидл /Варна Мир/ казаха, че са свършили още на обяд.

Ако управителят ви се навие, може да изтегли от София. Вчера имаше няколко броя на ул."Резбарска" в Хаджи Димитър.

# 163
  • София
И аз от тази шунка купувам за децата, харесва ми.

# 164
Здравейте, преди малко в магазина видях хлебопекарна на Силвър крест. Не я виждам в брошурата, може и от предната седмица да е и не знам точно кой  модел е. Ако някой знае за коя става въпрос и има впечатления от нея, моля да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт