Лидл 118 - Август

• 125 851
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Искам да ви кажа, че на "Халите" видях някои от нещата, за които питахте:
- Бяло чопърче - 1 бр.
- Шевна машина Pfaff - 2 бр.
- Сребриста хлебопекарна - 4 бр.

# 241
М да. Не очаквах чак такава истерия да стане за тези вафли, почти ще почна да съжалявам, че ги похвалих когато бяха в промоция. Поне вече са в постоянния асортимент (друга марка, същия вкус), това ме радва. Но Лидл имат и други изключително вкусни десерти - и мъфините, и профитеролите и ...май по-добре да не продължавам. Това са десерти, все пак, с доста захар (и не само), жалко, че морковите и смокините (примерно) не предизвикват такава масова еуфория... 😂   

# 242
  • София
mimeime, много благодаря за информацията, аз питах за шевната машина.

# 243
Не са същите в магазините.

# 244
  • София
Е не се коментират и купуват само сладкиши, ето например авокадото в мрежичка( което при нас не се появи) преди това фурмите в кутия бяха на дневен ред, и други има ама не се сещам.

# 245
  • София
От сирената кое си струва да се опита?

# 246
  • WonderLand
Тъкмо и аз това щях да питам, ти какво сирене визираш? Има ли хубаво бяло саламурено сирене?

Днес взех маслините каламон в буркан - страхотни са и саламурата също ми хареса. Взех и от пълнозърнестата питка с лимец 2броя и едната вече свърши. Също ми харесаха.

# 247
Сега и аз ще търся карамелени вафли. Laughing Laughing Laughing

Ето така изглеждат:

И тези вафлички са супер:yum:

# 248
ФаФли и бисквити не ме изкушават в тази жега. Peace
Винаги, когато ми трябват хубави моркови, купувам от тези на връзка с листата. Като от домашната градина са. Peace
Сирене харесвам на Родна стряха в кофички, със саламура. Също гръцкото козе, но не всеки път го има. И още овчето във вакуум, както и смес краве и биволско пак във вакуум. НЕ ми харесва Пилос краве саламурено в малки кутии.

# 249
  • 2860 км северно от Екватора
Благодаря за снимките. Днес не успях д стигна до магазина, имах сто задачи.
Няма лято, няма зима, добри десерти не връщам, било то и фафлички.

# 250
Тези вафли не стават ли по-интересни на вкус, като се нагреят? Яла съм подобни, но не от Лидл. Правите си кафе или чай и захлупвате чашата с вафла, докато още вдига пара - много хубаво се получава, но не знам дали с тези ефектът ще е същият.

# 251
Добре, че написахте за вафлите, не знаех, че са в постоянния асортимент вече. В нашето семейство всички ги обичаме. Ще ги търся в Лидл днес

# 252
Здравейте, видях, че следващата седмица ще има продукти с макадамия за коса. Някой пробвал ли е ? Конкретно визирам ББ кремчето за коса.

# 253
  • Бургас
Има ли брошура за следващата седмица?Не намирам.

# 254
Добро утро.
Бързам да ви кажа, че фулмастерите НЕ стават за училище. В смисъл по-различни са, не са с твърд връх, а отпред е като четка снопче, което е гъвкаво-абе точно като четка напоена в мастило стои и се държи. Не са лоши, готини са, но за първолака трябва да купя класически, така че тези остават за....нещо друго.

Обувките за момчета ми се виждат умалени. Взех 35 и 36 номер да мерим вкъщи, и ще решаваме.
Едно момче на около 10г му взеха от дамската номерация-38 номер, те са сини, така че също е вариант.

Взех и синьо яке 134/140 номер. Същият номер от черното е видимо по-тясно. Така че моделите са различни, имайте го предвид.
Черното е вталено, по тялото е модела. Синьото е свободно, широко, не е по тялото...отдолу има връзки за стягане.

Допълвам се - облякох съвсем спокойно синьото яке 134/140 ...уголемено ще дойде. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 09:59 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт