Лидл 118 - Август

• 122 707
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 30
Върнах уреда без проблем

# 31
  • София
Някой видя ли ги дългите възглавници, дали са много меки или обратното. Бяха свършили.

Щипките от 5лв Аквапур,  с пружина са много надеждни за терасата и вятър.

# 32
  • Beyond the stars
Върнах уреда без проблем

Полезно инфо, винаги съм мислела, че трябва кутия. Как ги продават после?

# 33
Аз искам да благодаря на потребителката, която беше писала, че холандските вафли са вече в постоянния асортимент. Вече опустошихме половин опаковка Simple Smile

# 34
  • Бургас
Дайте, моля, препоръка за прах за пране. От години ползваме само Ариел, от време на време Персил съм взимала и от Турция някакви, не помня вече какви, но бях доволна. Като ги огледах лидълските обаче нито един нищо не ми говори. Кой е най-хубавият?

За бяло най-хубав е ДМ-ския прах😆
Денкмит за бяло прах се води.

Аз не съм съгласна. Ариела пере най-добре. Денкмит не се разтваря добре в моята пералня. В темата за перилнитв препарати и други се оплакаха от същото.
Бледолилава, аз съм доволна от течния Формил за цветно, пере като Персила, който обичайно ползвам. За бяло не съм опитвала прах от Лидл.

# 35
Върнах уреда без проблем
Би ли споделила какво не ти хареса? Благодаря!
Брадата, благодаря за темата!

# 36
Върнах уреда без проблем

Полезно инфо, винаги съм мислела, че трябва кутия. Как ги продават после?

Моят даваше някаква грешка.  Работи 1 мин. и спира като показва Er.Попитаха ме дали искам да го заменят с нов , но аз отказах и ми върнаха парите.

# 37
  • София
Дайте, моля, препоръка за прах за пране.

Купувам от течния Формил за цветно. Доволна съм, но то и дрехите на 2ма върастни не се цапат с1 обличане за няколко часа.
Сутринта видях дългите възглавници - видяха ми се много меки и безформени. Скоро пипах подобна, но за бременни - беше по-твърда, с топчета вътре.

# 38
Дайте, моля, препоръка за прах за пране. От години ползваме само Ариел, от време на време Персил съм взимала и от Турция някакви, не помня вече какви, но бях доволна. Като ги огледах лидълските обаче нито един нищо не ми говори. Кой е най-хубавият?
Персил прах, Ариел прах и омекотител Ленор, другото не мога да похваля...ааа, тео бебе, ако имаш бебе. hahaha

# 39
Дамата май пита за течни. Нищо че използва думата прах. Защото то в лидл няма много прахове, освен тяхното омо и оня с трите букви пак...забравих го..

# 40
  • София
Сутринта видях дългите възглавници - видяха ми се много меки и безформени. Скоро пипах подобна, но за бременни - беше по-твърда, с топчета вътре.

Къде има по-твърди?

# 41
  • София
В магазините за бебета и бременни - Дундьо, Хиполенд, Вис Виталис.
Първо за тези се сещам

# 42
От шоколадите Ritter Sport тъмният с цели лешници не беше ли намален? Много хитро така. 😀

# 43
Юхууу, перфоратор Blush Ще се редя барабар с мъжовете рано рано, свършвали много бързо Joy

# 44
  • Варна
Аз искам да благодаря на потребителката, която беше писала, че холандските вафли са вече в постоянния асортимент. Вече опустошихме половин опаковка Simple Smile
Аз също и благодаря! Пробвах ги за първи път-е уникални са! Опустоших почти цяла опаковка-САМА. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт