Лидл 118 - Август

• 125 820
  • 1 514
  •   2
Отговори
# 360
Скрит текст:
So Lucky*, Не се ли страхуваш от диабет то сладкото винаги води след себе си още сладко и влизаш в омагьосан кръг - колкото повече ядеш сладко толкова повече ти се яде Simple Smile
Аз в четвъртък взех мъжко и женско яке и ни се искаше да са по-тънки но и тези ще свършат работа като застуди не са за сега още Simple Smile
Пак ще има талон за намаление - много често ги дават за да ходим по два пъти до магазина ама ние и без това си ходим по толкоз Simple Smile

Абсолютно съм съгласна. Но апетитът към още сладко не идва само  от захарта, а и от подобрителите. На 34 може и да няма видими проблеми, но към 40те ще лъснат на куп. 34 е идеална възраст за преосмисляне на навиците. След 30-те, дори след 25, организмът започва да остарява, метаболизмът се забавя и т.н. Така че внимателно с вафлите! Доколкото си спомням тези имаха над 45 г на 100 грама, което е твурде много. Поне не ги давайте на децата си
Аз ям сладко не само всеки ден, но на всяко хранене Simple Smile Ако ми е топло, може да ям и сладолед (сладък). И няма да спра.

# 361
Много моля дискусията за захарта да си я видите на лични.
Днес взех цял бански, намален с 30%, от единичните бройки. За детето е, което вече гони 160 см. Стои й страхотно, а и ще може да го носи и догодина.

# 362
  • Бургас
Просто детето ви има по-добри усещания за добра и недобра храна Ами елементарно давайте  му плодове, не може насред лято да го тъпчеъе с вафли. Има мед. Домашни сладкиши.

А и аз говорех за подобрителите на всички готови сладкиши. А не само за тези. Мислите си, че не ядете много сладко, но я се замислите. Сутрин с кафето, следобед с кафето, сладоледче, колегата черпи - бонбонче и т.н., ако си направите бакалските сметки като нищо сте приели 150-200 гр.рафинирана бяла захар, за фруктовата отделно. А и един пакет вафли ....
Интересни неща научих за себе си, че и за детето си, боже мой, тъпча я с вафли??? Grinning И чакам някой от форума да ми подскаже, иначе няма да се сетя да давам плодове.  Прехвърлете се на някой друг да му държите сметка и да смятате калориите и грамчетата захар, при мен нещата стоят различно, но не смятам да влизам в обяснителен режим.
Темата е за Лидл, не за непоискани съвети и сметки кой колко захар ядял, съдейки по един пакет вафли.
Между другото, вафлите са КАРАМЕЛЕНИ. Вярвам знаете от какво се прави карамела и количеството захар е съвсем предвидимо.

А ти защо така остро подскачаш? Хората си казаха мнението за сладкото, никой не визираше теб или начина по който си гледаш детето.
Хора всякакви, мнения различни, винаги може да се научи нещо полезно.
Това, че на 34 ядеш сладко и ти няма нищо, ми звучи като на 34 пуша и ми няма нищо, значи няма лошо Grinning

# 363
Извинявам се за спама - повече няма да отговарям. Въпросът за мен не беше дали ям или не ям, а че не приемам съвети и това е също толкова гадно като някой евангелист да върви по петите ми и да ми приказва за Бог. Гледайте си работата - коментирате чужди навици без покана. Човек се променя ако иска, не ако му натякват.

Аз също имам бански от Лидл, който съхне много по-бавно от другите ми бански - дори на слънце. Дразнещо е.

# 364
Така е, да...акъл на сила нито можеш да дадеш, ни да вземеш.

Аз нямам оплаквания от банските...съхнат си нормално.

# 365
Днес регистрирах две касови бележки за играта на Лидл, много се надявам да спечеля  Grinning
Бански имам от миналата година, без забележки.

Скрит текст:
Почти нищо здравословно за хранене няма по магазините. И да внимаваш със  захарта, със солта...все нещо ще изкочи не както трябва.
Няма да забравя как на био картоф, от 5 лв кг, уредчето ми за нитрати показа червено...Пък ти си мислиш, че ядеш по- здравословно..

# 366
От 20.08 - дрехи за 4-5 годишни и седмица на намаление за бира.
От 23.08 - тетрадки и други ученически пособия.

По въпроса със захарта - никога не съм я обичала и налитала, на хляба също.
Но се сдобих с ИР. Затова всеки да яде каквото си иска и да не поучава другите.

Kъде могат да се видят тези брошури от 20. и 23.08.?

# 367
  • София
Хепи, няма брошури засега.
В Лидл в Студ. град в неделя слагат плакати какво да очакваме по-следващата седмица.
А аз тогава ходя да си пазарувам. Виждам ги и споделям.

# 368
  • shumen
Детските дрешки от 20.08.като размер какви ще са и за есента ли или летни все още?

# 369
Nataliq77, какво е това уредче? И какви са резултатите от плодове и зеленчуци в Била и Лидл? Simple Smile

# 370
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от течния шоколад с мента дали ментата е силна и "резлива" или е лека. Харесвам да е силна, да отпушва носа чак. Например сладоледа с мента на Лидл не ми допада, тъй като ментовия вкус е твърде слаб и общото усещане е повече сладко, отколкото освежаващо.
Дали добихте представа какъв вкус си представям

# 371
  • София
Наистина ли вярвате че някакво уредче - може да даде точна представа за наличието на нитрати в зеленчук? Все едно да си купя апарат за кръвно от Илиенци за 10лв и да си мисля че меря нещо.

Извинявам се за спама - повече няма да отговарям. Въпросът за мен не беше дали ям или не ям, а че не приемам съвети и това е също толкова гадно като някой евангелист да върви по петите ми и да ми приказва за Бог. Гледайте си работата - коментирате чужди навици без покана. Човек се променя ако иска, не ако му натякват.
За храненето на възрастен човек - как и да е, всеки си преценява, но да оставяш малко дете (неосъзнаващо последствията) - това вече е за укор най-малкото.

# 372
Кой когато узрее за идеята. По-рано е трудно да се вслушаш в съвет...

# 373
Барелина,

Starrydream, дали вярвам или не си е моя работа, мнение на никого не налагам.
Сравненията, ако обичате, запазете за себе си.

# 374
  • София
То в лабораторни условия апаратите, които струват колкото една лека кола... понякога дават отклонения и грешки (при все че се калибрират редовно и т.н.), пък за това...

Общи условия

Активация на акаунт