Лидл 118 - Август

• 122 765
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 60
Много харесвам и маслините каламон в буркан и марината от чист екстра върджин зехтин и вода. На Фрешона са.
На каква цена са тези маслини?

# 61
Към 5 и малко.  700 грама, а отцедено нетно тегло -415 грама.
Даже ги сравнявах като цена с тези в хладилните витрини, които са в пластмасови кофички - мисля че горе-долу бяха същият грамаж -към  300 грама ли бяха...но не помня какво констатирах. Пак ще гледам, като отида, цените и грамажите им...

# 62
  • София
Ох, вчера купих подложка за саксия, отдавна ги чакам и много им се зарадвах, едва избрах една читава от металните, повечето бяха с по 3 колелета, не знам откраднато ли е четвъртото или просто паднало. И като отидох в къщи и я сложих, 2 от колелетата не се въртят... Sad Това пък не се сетих да проверя... Да му се не види...  Sad

# 63
Някой друг има ли проблем с брошурата? След 15та страница нищо не ми зарежда Expressionless

# 64
# 65
  • Пловдив
Солени ли са много?

# 66
Тета, много добре изглеждат, любими са ми този сорт, ама много скъпи, около 13 лв. за кг. маслини. Ще си купя 2 кг от насипните за тези пари, но ще ги пробвам де Simple Smile.

# 67
Холандските вафли как са като цена и грамаж.Вземам такива от Берьозка да ги сравня.
400 гр, 4 лв, 10 вафли са вътре.

# 68
Ох, скъпички са малко, да. Аз на една промоция ги взех и се зарибих. Колко казвате излиза цената им за кг-ама на отцедено тегло ли ги смятате?
Аз напоследък няма от къде да си вземам хубави маслини. К ми е супер далеч, в кварталния има смотано, но за сметка на това киснати в сол яко, ама яко -явно за да поемат вода и да те ударят в кантара, от лидл вземах от тези в пластмасовите кутийки - то и те скъпи идваха май, по спомен 3 и нещо беше кутийката...та за това от тези сега си вземам. Дано скоро ги пуснат пак на промоция, че да заредя Simple Smile

Мистик, нормално солени са ми на мен сякаш. Но да, соленичики са, не са безсолни като онези в пластмасовите кутийки определено.

# 69
А испанските маслини някой пробва ли?

# 70
В брошурата ги няма, нали?

# 71
Каламон са прекрасни маслини, купувам изключително тях, но точно тези от Лидл не са ми оферта. От пазара на Красно село купувам каламон, без костилка при това, на 7.90 лв./кг. Обожавам маслини, 400 гр. ми е за едно ядене. Simple Smile Задължително обезсолявам.

Никой ли не обърна внимание на шоколадите Ритер спорт - тъмният с цели лешници не е ли бил сред намалените? Интересно ми е дали съм го изпуснала или изобщо не са го намалявали него. По принцип правя домашен шоколад, но точно този го купувам понякога.

# 72
Да, отцедените смятам. След като нямаш избор... То и в К съм гледала буркани с маслини, но не съм им обръщала внимание.

# 73
  • Асеновград
В магазина в Асеновград тази сутрин имаше 3-4 възглавници от дългите, загледах ги заради темата доста са меки. Ако някой държи да ми пише на лична да му купя и изпратя.Калъфки не видях да има.

# 74
И аз съм с + за маслините в буркана. Сочни, шарени (демек уж по-истински и необработени), а маринатата или там както му се казва може да си го пиеш направо кат зелева чорба:)

Общи условия

Активация на акаунт