Лидл 118 - Август

• 122 740
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 90
Ааа, аз тази книга я имам без пари, като награда я раздаваха...Манчев срещу Шишков, ако за същата става въпрос де.

Благодаря ви за инфото за влажната т.х. Питах, защото в Лили има на 2.25 някаква, 60 бройки, та се чудих къде е по на сметка, но притичах до Лили и взех от там. Помня коментарите за качество, да...

# 91
5 лв. за Манчев? да бяха поне двамата с Шишков:)))

# 92
  • Козлодуй
5 лв. за Манчев? да бяха поне двамата с Шишков:)))
Един срещу друг са Simple Smile

# 93
  • Перник
Ааа, аз тази книга я имам без пари, като награда я раздаваха...Манчев срещу Шишков, ако за същата става въпрос де.
...

И аз имам "Манчев срещу Шишков" без пари Simple Smile Но съм пробвала много малко рецепти от нея Relaxed

# 94
Холандските вафли как са като цена и грамаж.Вземам такива от Берьозка да ги сравня.

Аз пък си взимам от Била от тези
Скрит текст:
и много ми харесват, около 2.39 са, даже сега са намалени на 1.89. Лидлските май ги видях за 3.99, грамаж не съм гледала.

400гр. са лидълските. Днес ги опитахме,  по-вкусни са ми от Нелис, по- хрупкави някак.

# 95
  • WonderLand
A lidl правят ли все още шатри разпродажба? Помня, че миналата година имаше, ама скоро май не съм виждала.

# 96
  • have faith and be patient ..
Дайте, моля, препоръка за прах за пране. От години ползваме само Ариел, от време на време Персил съм взимала и от Турция някакви, не помня вече какви, но бях доволна. Като ги огледах лидълските обаче нито един нищо не ми говори. Кой е най-хубавият?

За бяло най-хубав е ДМ-ския прах😆
Денкмит за бяло прах се води.

Аз купих таблетки от там ,мислиф че са за  пералнята , като лидълските , но в къщи видях че всъщност са за бяло пране ,някой пробвал ли ги е ? Тук видях ,че са похвалени

# 97
Таблетките не съм ги ползвала, обаче прахът им за бяло маха всичките ми лекета от кухненската покривка и от кърпата...на дълга програма и на височки градуси.

# 98
  • have faith and be patient ..
Мерси !!!
Аз да благодаря, че казахте преди време за авокадото в кошница. Много изгодно излиза, плодовете са си съвсем ок вътре, изключая малкият им размер, но това не е беда. С две думи-доволна съм, благодаря!
И аз от тях купих - ми те без пари ,но от три нарязани 1 за боклука

възглавниците имам купени калъфки от лидъл за тях .. понеже спим на две такива под нашите възглавници ,но по-малки , че преди време се обзаведох с две дълги цветни калъфки ,изкуствена материя обаче .. мисълта ми е че имат калъфки де ..

# 99
Книгата на Манчев и Шишков къде я продават /в кой Лидл/? И от кога?

# 100
Таблетките не съм ги ползвала, обаче прахът им за бяло маха всичките ми лекета от кухненската покривка и от кърпата...на дълга програма и на височки градуси.
Кой прах точно? И дали би се спавил с захабени кърпи?

# 101
Денкмит за бяло. От ДМ. Прах. Съдържа най-много избелители. Около 6 лв е по спомен...
За захабени кърпи трябва 60 градуса и дългичка програмка около и над 2 чАса...

# 102
  • София
Мерси !!!
Аз да благодаря, че казахте преди време за авокадото в кошница. Много изгодно излиза, плодовете са си съвсем ок вътре, изключая малкият им размер, но това не е беда. С две думи-доволна съм, благодаря!
И аз от тях купих - ми те без пари ,но от три нарязани 1 за боклука

възглавниците имам купени калъфки от лидъл за тях .. понеже спим на две такива под нашите възглавници ,но по-малки , че преди време се обзаведох с две дълги цветни калъфки ,изкуствена материя обаче .. мисълта ми е че имат калъфки де ..
И аз 2 бр. авокадо взех. Едното беше добре, второто абсолютно същото, като на снимката.
Напоследък и във Фантастико са все такива.

# 103
Моята сага с чехлите приключи. Взех си от Бохо колекцията на Хайди Клум, черните на бели кръстчета... даже бяха намалени на 20лв😁😁😁

# 104
Дези..говорим за авокадото в мрежички...6 бройки са вътре някъде.
Иначе има и едро на брой...то е над 2 лн за една бройка.

Общи условия

Активация на акаунт