Лидл 118 - Август

• 122 815
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 120
Шунка, шпек, бекон на лентички и луканка има със зелен етикет. Уж с по-изчистен състав. Пръснати са, не са на едно място. Шунката съм пробвала...ама ми е суха. Шпека е готин, но скъп. Луканката не помня.
Имат етикет на продукта....clean label ли пишеше...

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 21:02 от teta75

# 121
# 122
Благодаря, Тета Flowers Bouquet!
Ще знам поне какво да търся!

# 123
За нищо 😊

# 124
Момичета, конфитюрът от портокали е чудесен - по 2,99 лв. буркана! Заради коричките леко нагарча и не е прекалено сладък. Направих палачинки и ги намазах докато са топли, вътре се разтопи и стана течен! Мъжът ми каза, че си е спомнил защо ме е взел хаха.

# 125
  • София
Да предупредя за шоколадите Ритер спорт - явно има ограничение за бройката, макар в брошурата да не пише. Купих 6 шоколада, като 3 от тях бяха еднакви. Или от вид са позволени 2 броя, или общо 5 са на промоционална цена и по случайност еднаквите са били маркирани последни, но имаше отстъпка само за двата.

Сетих се, че някой писа за шоколада с цели лешници, че е на редовна цена. Може случаят да е бил подобен, защото етикетът беше за всички видове шоколад.

# 126
При нас на стелажа сутринта тези с цели ядки-два вида бяха, бяха на редовна цена.
До тях оставлналите бяха със зелен етикет.
Аз писах.
Ти какви купи...ако са били с цели бадеми и с цели лешници...правилно са ги маркирали по 2.99лв.

# 127
Тета, писах, трих (за да не те занимавам), но сега пак пиша за същото, че ме зачовърка. Laughing В тези "изчистени" колбаси обърнала ли си внимание каква сол е вложена - нитритна ли? Ще погледна и аз, като стигна до магазина.

# 128
  • София
Тета, писах, трих (за да не те занимавам), но сега пак пиша за същото, че ме зачовърка. Laughing В тези "изчистени" колбаси обърнала ли си внимание каква сол е вложена - нитритна ли? Ще погледна и аз, като стигна до магазина.

Нитритна сол се добавя от началото на 20-ти век в колбасите. В минимални количества в ЕС е разрешена дори и за детските храни.

# 129
Нитритна сол се добавя от началото на 20-ти век в колбасите. В минимални количества в ЕС е разрешена дори и за детските храни.
Много неща са разрешени, но това не означава, че са добри. Питането не ми е разрешена ли е или не. Wink

# 130
  • София
При нас на стелажа сутринта тези с цели ядки-два вида бяха, бяха на редовна цена.
До тях оставлналите бяха със зелен етикет.
Аз писах.
Ти какви купи...ако са били с цели бадеми и с цели лешници...правилно са ги маркирали по 2.99лв.

Бяха бели с лешници. Маркирани 3 шоколада, но с 2 отстъпки. Другите три бяха по 1 брой (нямаше с цели лешници) и си имаха отстъпка. Или единият от трите е бил шести подред, а промоцията е била до 5 шоколада, или е можело само по 2 от вид. Ако някъде пишеше за ограничението, щях да ги пусна на отделни бележки.

# 131
При нас днес бяха намалени и с цели ядки, на 1.88

Тета, пробва ли влажната хартия от Лили, отзиви?

# 132
Тета, пробва ли влажната хартия от Лили, отзиви?

Да,взех от Лили...за детето обаче. Не се къса според мен. На 2.25лв някаква беше..на Евент май..

Soul81, то какво да ме занимаваш. Няма проблем да кажа ако знам😊
Обаче не съм се заглеждала в етикета...нямам идея за солта каква е. Уж логото е без консерванти..

Танче, не схванах проблема с шоколадите Joy четох, четох и пак.
Трябвало е да питаш на касата...

# 133
Момичета, преди 1 -2 седмици бях взела авокадо в мрежа - 700гр за 2,60. Имате ли идея дали е в постоянния асортимент? Хареса ми, че имаше и по-меко и по-твърди плодове вътре, та си го ядох цяла седмица.

Аз разбрах от темата за тях, но май не са от постоянният асортимент. Повече не видях такива мрежички Sad Ако някой в Пловдив намери такива да се обади моля.

# 134
  • София
И аз не схванах проблема с шоколада, но скоро имаше намалени сокове и пишеше до 5 броя на клиент. В брошурата беше написано, и тук може да е така, или си го карат по подразбиране.

Общи условия

Активация на акаунт