Лидл 118 - Август

• 122 307
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Електрическите четки за зъби добри ли са им (колко струват, също и главите)?
Майка ми иска такава, защото ѝ смениха част от зъбите с протеза, която не се маха... та дали да изчакам или поръчам от амазон?

# 856
  • Sofia
Добри са им четките, ние сме с такава над 3 години. Главите са по около 7лв, май бяха 3 в комплект. Четките около 35лв. Не виждам разлика с Орал Б, освен в цената. Например зъбният душ на Лидл е същият като на Panasonicр но цената е наполовина.

# 857
Електрическите четки за зъби добри ли са им (колко струват, също и главите)?
Майка ми иска такава, защото ѝ смениха част от зъбите с протеза, която не се маха... та дали да изчакам или поръчам от амазон?
Аз имам тяхна електрическа четка от година, нямам оплаквания. В комплекта имаше включени 8 глави общо, а отделно не помня колко броя бяха и на каква цена. Сменяемите накрайници имат по едно пръстенче в различни цветове, така че ако я ползват примерно цялото семейство, си ги разпознават лесно. Пише в упътването че на Орал-Б накрайниците са съвместими, без определени модели, които също са посочени.  Дано не подвеждам с числата, че мина време. Четката да беше около 30, но наистина не помня с точност малко повече или малко по-малко. С акумулаторна батерия е, така че допълнителен разход за батерии няма, до момента добре се държи и не забелязвам да издържа по-малко батерията.
Нямат разновидности на главите, примерно по-мека и по-твърда четка, един модел бяха само. Но има три режима на работа - стандартен, някакъв с пулсации (май масажиращ се води) и третия по-лек някакъв от стандартния. Има таймер през половин минута, за мен това е много удобно, че сутрин съм като сомнамбул и се заплесвам лесно.
В комплекта има и кутия за пътуване, с легло вътре за четката и за два накрайника.
Не съм сигурна обаче дали последния път беше същия модел, който имам аз. Може и да са го сменили и да е по-различен вече.

# 858
yovanka, значи ще се оглеждам в К за нарязана диня.  bouquet
bradata, мерси. bouquet Класическото ще пробвам, подправки и зелении и аз мога да си добавям  Laughing
Сладоледът във фунийка който похвалих тези дни се казва Джелатели Премиум- Super Cone, като че ли имаше и още един вкус. Heart Eyes
От ел. четките вкъщи сме доволни- моят модел е различен от тези които все още се намират в магазина (и по друг начин се захващат главите), резервните накрайници за нея бяха по около 7-8 лв, но си мисля, че бяха повече от 3 бр, по-скоро 5-6 бр. Отзад на кутията си пише четката с какви резервни глави е съвместима, като марка и модел.  Simple Smile
На моята ел. четка режимите са 3 също- по-слаба вибрация, с по-силна за по-дълбоко почистване и пулсиращ- той се води за масажиране на венците. Обикновено използвам 1 и след него 3. Не мога да сравня с друга марка ел. четка, не съм използвала друга, но според мен с едно зареждане доста време изкарва четката. Grinning

# 859
Дали пък не бяха пак по 8 броя резервните накрайници? Десетина лева ми се върти в главата като цена, но и там не съм сигурна. Ако ги има скоро пак, ще се озъртам за тях и аз. Последния път мисля че видях само четки, но не и накрайници за тях, та хич не погледнах дали са същите.

# 860
  • Където морето целува небето...
Детето използва детските и ми допадат. Имат и доста накрайници в комплекта, както и кутийка за пътуване. Ще взема и аз да си купя от тези за възрастни. Мисля, че скоро ги бяха пуснали.

# 861
Да, като че ли бяха по 8 бр. разервните накрайници  newsm78 И май цената е била около 10 лв, защото сега се сетих- миналата година имаше една опаковка намалени с 30% и струваха около 6,90 лв... Simple Smile Щях да ги купувам докато не разбрах, че не пасват на моя модел.  Mr. Green

# 862
# 863
Таблетките за тоалетна на W5 разликата само в миризмата ли е или едните са по-хубави от другите.

# 864
  • София
Звучи добре, а накрайниците нямат различна мекота (софт, медиум, хард...).
Скоро дали ще ги пускат?
В немския само това излиза
https://www.lidl.de/de/search?query=Zahnb%C3%BCrste

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 08:49 от Starrydream

# 865
  • русе
Здравейте някой има ли идея какво се случи с овчето сирене на Железница?Защо вече го няма в Лидл?

# 866
  • Бургас
Здравейте някой има ли идея какво се случи с овчето сирене на Железница?Защо вече го няма в Лидл?

И при нас го няма. Пуснах на Вердаре. Не е същото, но става.

# 867
  • have faith and be patient ..
 И защо ли няма халуми в поредната гръцка седмица .. харесах си четката за почистване на фуги , не съм я срещала до сега ,дали е на ток Confused

# 868
Има халуми. На батиерии е четката, много е  добра.

# 869
от днес има тетрадки
някой има ли отзив-дали кориците са много меки

Общи условия

Активация на акаунт