Лидл 118 - Август

• 122 290
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 870
  • Перник
... Например зъбният душ на Лидл е същият като на Panasonicр но цената е наполовина.

Имам зъбния душ от края на февруари. Ползвам го ежедневно. До преди 2 седмици с едно зареждане можеше да издържи и 2 седмици, а сега - не повече от 3 дни. Не ми е голям проблем да го зареждам по-честно, но съм леко разочарована.

Нищо впечатляващо няма за мен в новата брошура.

# 871
Тетрадки взех от тези с тесни и широки редове и с квадратчета, но честно казано не ме кефят и ще търся и от друго място. Листите са меки, редовете и квадратите са отпечатани с доста силно мастило и от гърба на листа прозира, като при квадратите се разминават очертанията и седи гадно и грозно...дразни ми окото. Не знам дали стана ясно - като отвориш страницата, прозират очертанията от гърба на листа..
Кориците са средна твърдост - гланцирани, не са твърд картон, но не са и баш меки..

А, и друго което не ми хареса-  много бебешки картини на всички изделия - блок, тетрадки, етикети, гланцов блок - бебешки, отвратително бебешки и лигави. Синът ми е на 7 г. но поне от две години избягва всичко детско като картинки на дрехи, пасти за зъби и т.н...

# 872
  • София
Вчера гледахме за диня и ми направи впечатление, че имаше 2 контейнера, на единия пишеше произход България, на другия - Гърция. Цената - една и съща. От българските купувахме миналата седмица и бяха страхотни, затова исках от тях, но контейнерът беше полупразен. Не харесваме гръцки дини и затова не взехме от другия.

# 873
  • Бургас
Май всяка година тетрадките им са такива-с много силно намастилени редове и направо ти грабват очите.
Струва ми се,че ще е много неприятно за писане в тях.

# 874
a несесерите на херлиц как са?

# 875
Да, точно така, Марго. Струва ми се, че по книжарниците съм срещала доста по-високо качество - и като дебелина на листите, и като сила на мастилото/печата...абе не са хубави лидълските, това установих пост фактум аз...

# 876
  • София
Всяка година купувам тетрадки от Кауфланд - картинките са нормални, качеството добро и цената още по-добра. Продават ги на стекчета по пет броя, но не знам дали са ги пуснали вече или има само на единични бройки.

# 877
Другата седмица мисля да погледна панталончетата... хич не обичам да обикалям и да меря, та ми идва удобно да ги купя с пазарлъците за ядене. Grinning
Ще има и зеленчуков чипс, много обичам, само дето е малко скъп. Аз имам въпрос - спрели ли са ментовите шоколадчета от типа на After 8? Онзи ден търсих, не ги намерих, а касиерите изобщо не бяха чували за такива Confused

# 878
Тета, благодаря за изчерпателното описание за тетрадките. Ще се стягам за университета днес и се чудих за тетрадките. Имам тефтери от миналата година със спирала, 2 бяха около 3-4 лева от среден размер. Много хубави шарки (не детски). Дано и сега да пуснат подобни.

# 879
Аз не огледах големите тетрадки. Със спирали даже не видях имаше ли, нямаше ли....гледах си само за първолак, защото това ми трябва...та в този смисъл не ми е всеобхватна и пълна информацията, а само за тетрадките от 20л. за първолаците...

# 880
Не бързайте с тетрадките. Ако ще сте първи клас ще ви кажат от кои по колко. За качество не си струва да се вземат по-евтини, защото не са много и няма да спестите много. По-добре няколко качествени и по 80 ст., отколкото много по 50, примерно.

Книжарници Ориндж имат хубави. Могат да се поръчват и онлайн с 5 лв. отстъпка при първа регистрация и безплатна доставка над 30 лв. Като се разбие отстъпката в продукти в рамките на тези 30 лв., излиза на същата цена като от Л. или К., например.

# 881
Е аз взех 6 тетрадки. Повече не ми и трябват. Винаги може да се купят и допълнително...

# 882
Книгите, тетрадките и материалите в Лидл са от книжарници арт плюс и могат да се закупят целогодишно от там, често даже по-изгодно, например миналата година над определена сума имаше подарък раница.Редактирам- и сега го има- взимаш раница, и я пълниш с материали за същата стойност.  Та не бързайте специално за това. Иначе аз харесвам големите тетрадки
За скицници- в Т маркет има страхотни, 3 лева, но с прекрасни листове, дебели и много. Винаги взимам от там.

# 883
Когато синът ми беше първи клас, всяка седмица ми трябваха по 6 тетрадки.Simple Smile

# 884
  • WonderLand
Ах как чаках гръцка седмица, веднага си набелязах банани от днес и тахана с какао. Дано не ме разочарова лидълския, че не съм вземала. Като цяло бях скептична, докато ММ не донесе един ден такова нещо от метро и не го изядох с лъжичката директно от буркана за 3 дни. Но там доста скъпо ми идва, та чаках в Лидл да пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт