Лидл 118 - Август

• 122 159
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София-Младост
Няма го и там вече. Беше голяма мъка за доста хора...
Аз не мога да разбера кой е казал, че като има повече от трима и трябва да се отваря и каса,че и претенциида е на секундата. Достатъчно бързо работят на касите, че не смогват доста хора да си съберат покупката.
Не забравяйте, че и те са хора, понякога просто е нужно търпение. Стреса и без това ни е в повече.

# 1 036

Аз не мога да разбера кой е казал, че като има повече от трима и трябва да се отваря и каса
Лидл го казва Simple Smile Такава е концепцията. При двама клиенти и пристигащ трети,да се отваря каса. Признавам,че доста трудно постижимо.

# 1 037
  • Бургас
В нашия молски клон, каса се отваря при поне 5-6 клиента най-малко. Случвало се е и 10 човека да сме и да не може да се минава край регалите. Ама аз си чакам обикновено без да мрънкам. Все пак се познавам вече с почти всички там, хаха, не е като да не ходя често  Whistling
Ама да измрънкам че ни смениха количките с нов модел - едни нюню като размер, аха да ги докарат като детските колички в DM. Ми не мога да си събера нещата вече, а хич не обичам да ги трупам едно върху друго Crossing Arms

# 1 038
Thirteen#, имаш ли информация за авокадото в мрежичка???

# 1 039
Thirteen#, имаш ли информация за авокадото в мрежичка???

И при нас не доставят. Не знам обаче каква е причината.

# 1 040
Ако изкопчиш информация, черпя една мрежичка..ако пак пуснат Wink

# 1 041
  • shumen
И при нас го няма авокадото в мрежичка.
Аз днеска ходих до Лидл,че отдавна не бях и взех диня,която е супер.

# 1 042
  • София
Вафлите Sonday не стига, че са супер евтини и с много приемливи съставки, ами ги и намалили под 1 лев!

# 1 043
  • София
В БГ го има също - в Промаркет. Поне, имаше го преди няколко години, сега не знам. Не ми е в близост този магазин, а и не ми е особено приятен, не го посещавам.
Промаркетите около нас са малки и без такива екстри, но докато имаше Карфур в мола на Цариградско шосе, редовно използвах тези каси. Беше много удобно и бързо!

Дано наистина отворят "бързи" каси! Днес за един пакет замразени зеленчуци трябваше да изчакам да минат 2 препълнени колички. На всичкото отгоре плащаха с ваучери.  Sad

# 1 044
В БГ го има също - в Промаркет. Поне, имаше го преди няколко години, сега не знам. Не ми е в близост този магазин, а и не ми е особено приятен, не го посещавам.
Промаркетите около нас са малки и без такива екстри, но докато имаше Карфур в мола на Цариградско шосе, редовно използвах тези каси. Беше много удобно и бързо!

Дано наистина отворят "бързи" каси! Днес за един пакет замразени зеленчуци трябваше да изчакам да минат 2 препълнени колички. На всичкото отгоре плащаха с ваучери.  Sad

Добре де, като видят, че някой е с 2-3 артикула, не отстъпват ли мястото?

Скрит текст:
Сега се сетих, че един господин остана много учуден в Била преди няколко месеца, че му отстъпих да мине с 2 консерви котешка храна

# 1 045
  • София
Спазва ли се това (рядко ходя в Била) и до 8 продукта ли беше?

Класик или с билките е по хубаво крема сиренето?

Пп, objectsinthemirror, всеки се прави на приятно разсеян... Мен ми се е случвало 3 пъти да ми е отворена раницата и никой не ти казва.
Онзи ден в трамвая пак- 5човека минаха зад мен (отделно хора прави около мен в 5цата трамвай) Close и накрая едно момиче ми каза... А раницата стои широко зейнала с документи, телефон... Пребледнях.
Чудя се какъв е този синдром... Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 01:16 от Starrydream

# 1 046
  • София

Добре де, като видят, че някой е с 2-3 артикула, не отстъпват ли мястото?

Скрит текст:
Сега се сетих, че един господин остана много учуден в Била преди няколко месеца, че му отстъпих да мине с 2 консерви котешка храна
Не само, че не отстъпиха, но и един господин ме поизбута, за да добави още няколко неща на лентата, където жена му нареждаше продуктите. За момент си помислих да помоля да ме пуснат, но ме досрамя. Sad

Starrydream, въпрос на вкус. Аз харесвам класик. Вземи и от двете и ще знаеш за другия път. Wink

Да, в Била се спазва, макар да съм виждала понякога и с повече продукти, но по-скоро е изключение. Обикновено тези каси са без лента и е неудобно да отидеш с повече продукти, защото няма къде да ги сложиш.

# 1 047
Мен ме посъветваха да взема крема сиренето Класик  Simple Smile И ще....при следващо пазаруване.  Grinning
Скрит текст:
Аз почти никога не съм молила да ме пускат когато съм само с 1-2 неща (дори и да е било сладолед)- не от срам, обаче на мен понякога хората отпред ако имат много покупки са ми предлагали да мина първо аз. Но това си е до човек, наскоро нали споделих как един господин не само че не го бях "прередила", ами и най-нагло се заяде "Ама защо така ни прередихте?" (аз бях с 1-2 садоледа, а той с поне 10-15 неща)....  Crazy Реших да не се занимавам да споря  с такъв "клиент", той всъщност доста нагло се държа и с касиерката....  ooooh!

# 1 048
Аз почти винаги пазарувам за цяла седмица, минимум 20-тина артикула, и като видя човек зад мен с 2-3 неща го пропускам да мине. Много са изненадани обикновено и им грейва една усмивка, та ми усмихват и на мен деня.  Simple Smile Приятно е, а нищо кой знае какво не губя, 2-3 минути някакви си...

# 1 049
  • София
И аз пускам човек с по 1-2 неща, особено ако съм с пълна количка. Но ми се е случвало да помоля и мен да ме пуснат, ако съм с едно нещо и ревящи деца. Simple Smile
Експресните каси са супер, но много хора не спазват ограничението до 8 артикула и се редят с пълните колички, та се обезсмиля.

Общи условия

Активация на акаунт