Лидл 118 - Август

• 121 963
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 380
Леми, какво стана...докладвай..... месиш ли вече каймата за пилешкото кИфте ?

# 1 381
Купих чопър, много е зле.
Мога ли след като съм го изпробвала да им го върна(измит, разбира се)?

Това първи чопър ли ти е?

Чопърите са си с тумбести глави, ако искаш лесно да го хващаш-що не взе пасатор Stuck Out Tongue Closed Eyes
Той се хваща удобно...

Не, не ми е първи чопър,  на този определено главата му е като топка и не  е удобна за хващане, но ако беше само този недостатък да го преживея, ама то не е едно нещо, бая несъвършенства има. Положително е само че е тих и мощен, ама до тук.

# 1 382
  • София-Младост
От брошурата следващата седмица си харесах няколко неща. Рядко пазарувам от лидл - 1-2 пъти седмично и то все определени неща, както и дрехи. Повечето продукти са ми непознати и затова по - добре да попитам за мненията ви.
Какви са ви впечатленията от :

таблетките за съдомиялна W5 - никога не съм купувала от техните таблетки. Много съм доволна от феери, но цената им ме озадачи, та затова реших да попитам.
Нямам забележки аз, като съм ползвала и такива донесени от Германия и купени тук.

# 1 383
Същия чопър го имам и е страхотен, но моя приятелка не можеше да се справя с нейния и се оказа, че го натиска и чака да се смели, и ме накара да и демонстрирам. Аз го ползвам според инзструкциите, на импулси, а не да натисна копчето и да чакам да стане равномерно.

# 1 384
  • Където морето целува небето...
На мен ми миришат съдовете на химия след  миене с таблетки от Лидл. С Финиш нямам такъв проблем и се отказах от Лидл-ските, въпреки ниската цена. Иначе за измиване на не много мръзни съдове се справят.

# 1 385
  • Plovdiv, Bulgaria
Ползвам таблетките за съдомиялна (изчистват всичко по съдовете), точно тези които са класик - другите не ми харесват. Ползвам и препаратите за почистване за нея и пералнята. Лично аз съм си доволна. Ще взема и ароматизатори за миялната. А тези таблетки за почистване на тоалетна, някой да е ползвал? От пяната за почистване на килими и дамаски нещо аз не останах доволна, просто не видях резултат. Може пък да не съм я ползвала както трябва.. имам още, ще пробвам пак.

# 1 386
И ние сме доволни от чопъра. Ако му сложиш нещо много воднисто го лепи по стъклената купа и няма как да го нареже, разбира се. И, да, не опира по дъното. Лук, моркови и каквото се сетиш го прави за нула време готово. Главата се мие бързо, а стъклото в миялката. Той и онова, блендер ли му се викаше, са ни най-най успешните Лидлски неща.

# 1 387
Някой с отзиви за панталоните от 19.99- струват ми се удобни, с ластика...но как стоят? Този шарения ми хареса, но пък дали не разширява.... 😬

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 13:51 от Miss D

# 1 388
  • София
Миналата година взех от тези гащи и потници. Много са качествени, не са мръднали. Само потниците бяха с различни номера в една кутия - М и Л, но си ги нося и така. Пак ще си купя.

# 1 389
Някой питаше за тези потници дали са ги пускали скоро.Мисля да си взема да ги пробвам хем обикновени хем кокетни с дантелка.

# 1 390
  • София
Някой с отзиви за панталоните от 19.99- струват ми се удобни, с ластика...но как стоят? Този шарения ми хареса, но пък дали не разширява.... 😬

И мен много ми хареса  този панталон в бялото с черно. Преди малко пак ходих гледах и не посмях да купя. Не ми се занимава да взимам и да връщам. Ако бях с пола щях да го обуя, една жена така направи. Но не съм се сетила. Иначе платът е много хубав, ама .....

# 1 391
Аз забърсах един шарен...след малко мога да докладвам...😊

# 1 392
  • София
.
Друго да питам аз, тая пяна за килими и дамаски предния път не я взех и от тогава я дебна. Килим искам да почистя с нея, но се чудя дали една ще ми стигне или направо две да взема. За голяма повърхност ли стига флаконът? До сега съм ползвала само препарати тип "шампоан" дето един път с него, че с влажна чиста кърпа, че подсушавай... нямам нерви. Но точно такава пяна като лидълската не съм и не мога да преценя количеството ще ми стигне ли.

Вземи си 2 опаковки, макар че според мен 1 ще ти стигне. Може да ти се наложи да повториш после някои участъци, а тази пяна я пускат 2 пъти в годината. И е само 3 лв.

# 1 393
Шарения панталон е много тънък и лек.
Леко и умален според мен...38 който нося ми се стори тесен....вярно, че е ластичен доста, но предпочетох да взема 40, за да не ми е съвсем опестен като клин..искам да го нося като панталон.
Набира се по краката - но може при мен да е от номера...или от тънкия плат.

Иначе е много свеж десена...

# 1 394
.
Скрит текст:
Друго да питам аз, тая пяна за килими и дамаски предния път не я взех и от тогава я дебна. Килим искам да почистя с нея, но се чудя дали една ще ми стигне или направо две да взема. За голяма повърхност ли стига флаконът? До сега съм ползвала само препарати тип "шампоан" дето един път с него, че с влажна чиста кърпа, че подсушавай... нямам нерви. Но точно такава пяна като лидълската не съм и не мога да преценя количеството ще ми стигне ли.

Вземи си 2 опаковки, макар че според мен 1 ще ти стигне. Може да ти се наложи да повториш после някои участъци, а тази пяна я пускат 2 пъти в годината. И е само 3 лв.
Благодаря, за повтаряне не се бях сетила изобщо, значи със сигурност няма да е една.

Общи условия

Активация на акаунт