Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 917
  • 822
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
TKO е фуксия. Flushed е малинен.

От тези снимки страааашно много ми харесаха Head turner и Irresisible, но ме притеснява да не ми дойдат прекалено тъмни и мисля да заложа на Flushed, но пък при всички положения ще поръчам мостри на другите две.

Вчера ми пристигна червилото цвят Flushed. Цвета е разкошен, много ми хареса! Красив, наситен и плътен. От към трайност спрямо моите изисквания, може би има какво да се желае, въпреки че остава например по чаша, издържа прилично дълго време. Доволна съм!  newsm10

# 241
Ребел ужасно ми напомня за Скандал. Много ми харесва, но минито поне въобще не ми е трайно, жалко

# 242
поръчах си го че нещо почнах да залитам на сладки в посока вкусни аромати. в това отношение пяната за вана с карамел и ванилия се оказа божествена ...

# 243
Траен ли е при теб?

# 244
Още не съм го получила. Като го получа ще споделя

# 245
Аз някъде си забутах Ребел... Обърнах къщата, няма го... Стискайте ми палци да го открия🤗🤣. При мен е много траен, също така и спрейовете по 75мл,неочаквано също издържат доста.

# 246
И при мен Ребел е много траен.С напръскване сутринта се усещаше през целия ден,без подновяване.

# 247
Е щом при повечето е траен значи и аз няма да имам оплаквания. Аз съм свикнала върху мен повечето да са нетрайни а мноооого трайните върху други парфюми и при мен да са  с малко по-голяма трайност.

# 248
Аз ползвах минито, не знам дали им е същата концентрацията. Супер зимен аромат ми е! Замести ми Атракшъна, към който бях пристрастена

# 249
Празничен миникаталог 17/2018 извинявам се че полегнал. Каталог17/2018  ще наснимам утре, че днес вече е тъмно.

https://photos.app.goo.gl/1SLdtfud8m9YTY516

# 250
# 251
Забравих да похваля двойната система за очи, прави бяхте, има видим ефект. Само дето малко ми щипе гелът за клепача. И сутрин ми се размазва молива, само вечер ще я слагам

# 252
  • Бургас
Здравейте, доста изчетох за аромата Far Away Rebel и мисля да си взема комплекта.
Имам обаче питанка,дано не ме биете,ако е коментирано скоро.
Червеният комплект Anew за 35+ люти ли на очите?И хубаво ли попива?Аз имах от околоочния от тази серия и много ми лютеше.Другият ми вариант е златният комплект45+,имала съм златната емулсия, но ми лепнеше.Дайте моля мнение или линк/страница,ако е коментирано.От много мазна,кожата ми стана много суха.Ще вземам и олио и маслен крем Нутра ефектс

# 253
  • Някъде там
Забравих да похваля двойната система за очи, прави бяхте, има видим ефект. Само дето малко ми щипе гелът за клепача. И сутрин ми се размазва молива, само вечер ще я слагам
И на мен ми хареса страшно много Simple Smile

# 254
Здравейте, доста изчетох за аромата Far Away Rebel и мисля да си взема комплекта.
Имам обаче питанка,дано не ме биете,ако е коментирано скоро.
Червеният комплект Anew за 35+ люти ли на очите?И хубаво ли попива?Аз имах от околоочния от тази серия и много ми лютеше.Другият ми вариант е златният комплект45+,имала съм златната емулсия, но ми лепнеше.Дайте моля мнение или линк/страница,ако е коментирано.От много мазна,кожата ми стана много суха.Ще вземам и олио и маслен крем Нутра ефектс

Ползвала съм червения за над 35 и бях доволна , сега имам малки опаковки от дневния и нощния за над 45. Последните ми идваха малко тежички, лятно време. Аз също съм със суха кожа и мисля, че за зимата биха били идеални.

Общи условия

Активация на акаунт