Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 732
  • 822
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Може ли да сравтитедиаментените моливи с моливите на nyx ?

Не ги знам тези на Nyx, но съм изключително доволна от Ейвънските :

# 391

Аз имам един на nyx мисля, че се води метализирана очна линия, моят е цвят злато. Малко по-мек е от диамантените на Ейвън, но иначе не виждам кой знае каква разлика.

Nyx имат ли автоматични всъщност, моят не е автоматичен.

# 392
  • София
Да дам отзив за крема и трифазния еликсир от серията нутраефект- миракъл глоу:
Скрит текст:
Крема е прекрасен, много хубав, за зимата и моята склонна към засушаване кожа е направо благодат.
Лицето се освежава, кожата изглежда сочна и подхранена. Попива добре, текстурата е много приятна и някак нежна при апликация и с тия мънички капсулки/сферички/ като злато е удоволствие за сетивата. Доволна съм, много.

Еликсира също си го бива, макар да имах известни притеснения заради алкохол дената в състава.
Аз го разклащам преди нанасяне и консистенцията става една такава мазничка и сякаш леко пресечена, заради маслата в него, разбира се. Но на лицето не мазнее неприятно, попива бързо и кожата се освежава. Не оставя неприятен мазен филм, наистина е лек и приятен. Няколко капчици са достатъчни за лицето ми, та идва и икономичен. Харесва ми, доволна съм, а и на цената на която го взех си е направо попадение.

ПП Забравих само да допълня, че аромата на еликсира не ми е особено приятен. Мирише ми на депилатоар Елеа с който си махам мъхчето над горната устна, но се преживява т.к не е силен и слава богу не е траен. Grinning
[/spoiler]

Аз също специално ,за да дам мнение ,отворих вчера Миракъл глоу.
Скрит текст:
Много е хубав,веднага попива,няма силен натрапчив аромат.Богат и плътен е,има маслени сфери.Много ми допада,ще поръчам още един,и в този каталог е на супер цена.Не мазнее,не ми оставя мазен филм.

И от трифазния еликсир съм много доволна,също попива веднага и не мазнее.

Прекрасни продукти, с тях ми е много комфортно на кожата.Аз лично бих ги препоръчала за суха и нормална кожа,за смесена и мазна няма да пасват,ще утежняват според мен.
[/spoiler]

Дами, мога ли да ви помоля за снимка от каталога, за да се ориентирам за крема.И аз искам да поръчам на приемливата цена.Благодаря много предаврително.

# 393
Да дам отзив за крема и трифазния еликсир от серията нутраефект- миракъл глоу:
Скрит текст:
Крема е прекрасен, много хубав, за зимата и моята склонна към засушаване кожа е направо благодат.
Лицето се освежава, кожата изглежда сочна и подхранена. Попива добре, текстурата е много приятна и някак нежна при апликация и с тия мънички капсулки/сферички/ като злато е удоволствие за сетивата. Доволна съм, много.

Еликсира също си го бива, макар да имах известни притеснения заради алкохол дената в състава.
Аз го разклащам преди нанасяне и консистенцията става една такава мазничка и сякаш леко пресечена, заради маслата в него, разбира се. Но на лицето не мазнее неприятно, попива бързо и кожата се освежава. Не оставя неприятен мазен филм, наистина е лек и приятен. Няколко капчици са достатъчни за лицето ми, та идва и икономичен. Харесва ми, доволна съм, а и на цената на която го взех си е направо попадение.

ПП Забравих само да допълня, че аромата на еликсира не ми е особено приятен. Мирише ми на депилатоар Елеа с който си махам мъхчето над горната устна, но се преживява т.к не е силен и слава богу не е траен. Grinning
[/spoiler]

Аз също специално ,за да дам мнение ,отворих вчера Миракъл глоу.
Скрит текст:
Много е хубав,веднага попива,няма силен натрапчив аромат.Богат и плътен е,има маслени сфери.Много ми допада,ще поръчам още един,и в този каталог е на супер цена.Не мазнее,не ми оставя мазен филм.

И от трифазния еликсир съм много доволна,също попива веднага и не мазнее.

Прекрасни продукти, с тях ми е много комфортно на кожата.Аз лично бих ги препоръчала за суха и нормална кожа,за смесена и мазна няма да пасват,ще утежняват според мен.
[/spoiler]

Дами, мога ли да ви помоля за снимка от каталога, за да се ориентирам за крема.И аз искам да поръчам на приемливата цена.Благодаря много предаврително.
Аз не съм от дамите, ползвали го, но се надявам на нямаш нищо против. Ето снимка.

# 394
  • София
Sambo09, благодаря! Веднага поръчвам, че цената много ме радва.

# 395
Да, това е крема, чуден е. Отдавна не съм се радвала така на ейвънски крем. А цената му е още по хубава.

# 396
  • София
Да, това е крема, чуден е. Отдавна не съм се радвала така на ейвънски крем. А цената му е още по хубава.

Благодаря ти, Джаста Праста.вече го пратих за поръчка при колежка- представител.
Не съм ползвала нищо на Ейвън, но след толкова възторжена похвала на кремчето, скоро ще пристигне при мен.

# 397
За гел-крем секите за очи може ли отзивче?Трайни ли са,мазнеят ли,събират ли се в сгъвката на клепача?
Най-добрите ми сенки. Имам бронзовите и сините. А колежката има най-светлия цвят. Дълбоко съжалявам, че не се предлагат повече цветове. Не са под формата на гел. Всъщност сините са различни от другите цветове и консистенцията е твърдо-суха, нанасят се с повече търкане на четката в бурканчето. Бронзовите се слагат с едно движение и вече имаш перфектни сенки. Цветовете са многи наситени и красиви, правят впечатление. Лесно можете да си ги прелеете с други прахообразни сенки върху клепача. Не се размазват, не се разтичат, не се събират в гънки. Аз си слагам понякога малко и на долния клепач с тънка четка , също не се размазват. Трайни са, нямат нужда от основа, просто нямам никакви забележки. Тези сенки са голямо попадение.

# 398
  • Бургас
Много благодаря за изчерпателния отговор!Аз точно бронзовите съм харесала.Сините ще ми дойдат твърде ярки и наситени за дневен грим.

# 399
Явно са ги подобрили, защото тези, които имам аз са ужасно твърди и въобще не могат да се нанесат на клепача.

# 400
  • Пловдив
Явно са ги подобрили, защото тези, които имам аз са ужасно твърди и въобще не могат да се нанесат на клепача.

Мда, при мен си промениха консистенцията много бързо - в началото се разнасяха лесно, но след няколко седмици станаха прекалено твърди и изобщо не можех да изкарам цвят. Имах два цвята - бронзовия и тоуп. Иначе докато си ги ползвах много ми харесваха Simple Smile.

# 401

При мен е по същия начин, имам бронзовите - по никакъв начин не мога да взема цвят, ронят се и са много твърди.

# 402

При мен е по същия начин, имам бронзовите - по никакъв начин не мога да взема цвят, ронят се и са много твърди.
И Аз се присъединявам към тези мнения. Аз ги имах преди 2 години.

# 403
  • Някъде там

Аз имам един на nyx мисля, че се води метализирана очна линия, моят е цвят злато. Малко по-мек е от диамантените на Ейвън, но иначе не виждам кой знае каква разлика.

Nyx имат ли автоматични всъщност, моят не е автоматичен.
Благодаря за отзвива .
И аз не знам дали имат автоматичен NYX  , искам просто да е мек Simple Smile
Ще си взема два три на авон и два три на NYX и готова работата.
За кафяви очи и лилава коса кои цветове са подходящи ?

# 404
  • Бургас
Златните маски за лице хубави ли са и коя ви допада повече - мултифункционалната в тубичката или нощната златна в бурканчето?

Общи условия

Активация на акаунт