Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 679
  • 822
  •   1
Отговори
# 420
Хубав и траен ли е Премиер Лукс? Ребел е разочарование, тотално, гола вОда

# 421
  • Бургас
Здравейте, момичета! Моля за мнение, тази спирала читава ли е? Размазва ли се?
А, чашата наистина ли е тооолкова красива?
Скрит текст:
Читава е спиралата,и аз ще си я взема.Имала съм я,не дава много обем,но издължава и уплътнява много хубаво миглите.На практика ми е любимата Ейвънска спирала.

# 422
  • Някъде там
Защо?Тъкмо мислех да си го поръчам и да го пробвам Simple Smile

# 423
  • София
mariqivanova799, много благодаря. bouquet

# 424
Защо?Тъкмо мислех да си го поръчам и да го пробвам Simple Smile
Ароматът е страхотен, но не го усещам изобщо

# 425

Направо не знам какво да те посъветвам. Върху мен премиер лукс е два пъти по траен от ребел, а ребел е доста траен. ( Хората казват че от мн носи, усеща се  дори на разстояние - не че аз го  усещам , след 4-5 ден вече въобще не го отразявам. За мен нетрайни са ми разни от категорията 20-30 лева - да кажем дресите, персиивите и подобни. Общо взето разни стандартни серии са ми супернетрайни. А такива които излизат от време на време ,разни вариации са ми трайни .
Премиер лукс е от по-висока ценова категория като тези аромати са ми средна хубост  - да кажем лак, лак ла ви, премиер лукс од  и т.н. НО  самия премиер лукс ми е много траен и шлейфов, пудров, с нетипична ейвънска база , с луксозно звучане. Когато излезе беше масово оплюван. Масово. Бил бабешки , бил алдеходен и какво ли не ощ. Не , не е аледхиден и на мен винаги ми е харесвал.

# 426
  • Бургас
А за Luck какво мислите?Дамския аромат имам предвид.Хареса ми много на страничката в каталога.

# 427
А за Luck какво мислите?Дамския аромат имам предвид.Хареса ми много на страничката в каталога.
Аз го имам, много съм доволна. Траен аромат, който и аз и другите усещат, остава по дрехите и по кожата дори и след душ. Писах наскоро, но пак пояснявам, че редувам три парфюма и може би, ако мина само на него,  ще спра да го усещам.

# 428
"Far Away Rebel" ми харесва като аромат, но и според мен е много нетраен. Трябва да се пръскам през 2 часа, за да го усещам.

"Цитат на: mimeime в вт, 18 дек 2018, 21:06
Здравейте, момичета! Моля за мнение, тази спирала читава ли е? Размазва ли се?"

За мен тази спирала "Winged out" е разочарование. Прави миглите тънки и дълги. По три пласта нанасях и все едно нямах почти нищо на миглите си. Освен това ми щипеше и ми сълзяха очите от нея. Не се размазваше, но се ронеше и оставяше черни точици под очите в края на деня.

# 429
И за мен Ребела се оказа разочарование. Премиер Лукс си ми е любов още от самото му излизане, зимата съм си с него. Обаче онзи ден ми попадна мостра на Life и много ми хареса. Някак го пропуснах този парфюм като излезе. Някой с мнение за него?

# 430
  • София
"Far Away Rebel" ми харесва като аромат, но и според мен е много нетраен. Трябва да се пръскам през 2 часа, за да го усещам.

"Цитат на: mimeime в вт, 18 дек 2018, 21:06
Здравейте, момичета! Моля за мнение, тази спирала читава ли е? Размазва ли се?"

За мен тази спирала "Winged out" е разочарование. Прави миглите тънки и дълги. По три пласта нанасях и все едно нямах почти нищо на миглите си. Освен това ми щипеше и ми сълзяха очите от нея. Не се размазваше, но се ронеше и оставяше черни точици под очите в края на деня.

Е, сега вече съм напълно объркана.  Joy

# 431
  • Някъде там
И за мен Ребела се оказа разочарование. Премиер Лукс си ми е любов още от самото му излизане, зимата съм си с него. Обаче онзи ден ми попадна мостра на Life и много ми хареса. Някак го пропуснах този парфюм като излезе. Някой с мнение за него?
За мен не си заслужава парите,ако  е намален о.к.
Аромата е хубав,но се долавя аромат който си имат парфюмити на авон.
Не бих му обърнала внимание на тази цена Simple SmileИначе е траен и със намаляването на интензивността на аромата през деня става  по хубав .

# 432
Като ви чета си мисля,че само аз не съм добре...При мен Ребел е много траен.Изкарвам с него цял ден,без да подновявам!

# 433
  • София
Като ви чета си мисля,че само аз не съм добре...При мен Ребел е много траен.Изкарвам с него цял ден,без да подновявам!

Всичко е индивидуално. При мен са нетрайни много от прехвалените парфюми, които съм взимала съобразно мненията. Въпрос на кожа.

# 434
За мен не си заслужава парите,ако  е намален о.к.
Аромата е хубав,но се долавя аромат който си имат парфюмити на авон.
Не бих му обърнала внимание на тази цена Simple SmileИначе е траен и със намаляването на интензивността на аромата през деня става  по хубав .

Кой не си заслужава парите, не разбрах, Лукса или Ребел?

Общи условия

Активация на акаунт