Хотелите във Велинград - 10

• 83 364
  • 827
  •   1
Отговори
# 705
Вижте и в Спа клуб Бор - офертата е за апартамент със закуска и вечеря https://spaclubbor.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B … 0%B1%D0%BE%D1%80/

# 706
  • В.Търново
За хотел Елбрус се плаща за всяко дете по 23 или 24лв, което го оскъпява още.А и цената от 55лв на човек в хотел Елбрус се явява за икономична стая.При тях нямам идея каква е икономичната им стая.

# 707
Рядко има хотел в който 9 годишно дете да може да се настани безплатно.Предложих Елбрус,като бюджетен хотел в който има избор на басейни(топли),чисто е и храната в съотношение цена-качество е добра.           Бих се зарадвала и аз на други предложения.

# 708
Не си причинявайте хотел "Елбрус". В момента има изгодни предложения за много по- добри хотели. Аз лично по-мръсни басейни и шезлонги не съм виждала в български хотел. Управителката на хотела е изключително неадекватна. Мога много да напиша за този хотел след посещението си в него миналото лято.

# 709
Тази информация ще ми е в помощ ,защото обикновенно посещавам Велинград в по-студените месеци и до сега съм имала други впечатления... Смятах скоро да отида и през лятото с  детето(чаках малко да порасне за атракциите) в Елбрус...но може би ще ме откажете. Моля ви препоръчайте от ваши лични впечатления по-чист и приятен хотел подходящ и за деца през лятото.Ако може и да не е от много висок ценови клас Simple Smile

# 710
В момента има с ваучери оферта в Роял спа и на сайта  на хотел Вела Хилс може да си изберете стая.

# 711
Вижте и Аура. Бюджетен хотел и вкусна храна.

# 712
Аура и Елбрус са на едни и същи собсвенници. Била съм и в двата,но зимата. Сходни са и аз съм доволна и от двата.Особенно водата в Аура прекрасно топла.За това се бях насочила лятото към  Елбрус( с повече атракциони за сезона ) Но нещо отзивите за лятото са много различни...Може би повече посещаемост от външни лица  и занимаряват хигиената ли какво..? Жалко...

# 713
  • На зелено
Здравейте,

Кой хотел бихте ми препоръчали, като държа на детски кът и басейн за малки деца, НВ изхранване/може и АИ/, хубаво СПА, да е качествена храната и да почистват редовно стаите?
Гледах Инфинити и Роял Спа, но ми се струва, че там нямат детски басейни.

# 714
Св.Спас е с хубав топъл детски басейн, вътрешен детски кът с аниматор и външен детски кът с батут, люлки и пързалки. СПА центъра е добър
Здравейте,

Кой хотел бихте ми препоръчали, като държа на детски кът и басейн за малки деца, НВ изхранване/може и АИ/, хубаво СПА, да е качествена храната и да почистват редовно стаите?

# 715
  • София
Здравейте,

В Инфинити има детски басейн. Басейните са доста, но не е бюджетен.

# 716
Ние сме с дете на 3 г. Резервирах в Инфинити Simple Smile

# 717
Има ли детски кът с аниматори в Инфинити?
Редовно ходим в Св Спас с детето и винаги съм си мислила, че едва ли ще намеря някакво по-подходящо място за престой с деца. Хотелът е страхотен.

Я споделете, има ли някой с отзиви за двата? Да сравним. Иначе онзи басейн като го гледам разположен на високо като тераса и изобщо не ми изглежда обезопасен за деца. Някой може да падне директно долу, или на мен така ми изглежда? Има ли апартаменти в Инфинити като в Спас?

# 718
  • Пловдив
Така ти изглежда. Инфинити няма нищо общо с картинките. Басейн на тераса за мен не е ОК. Тясно ми се видя. Освен това по коридора към басейна има стаи!!!! Ужас! Ако стаята ми е там ще откача от непрекъснатия шум от човешкия поток. Гледката от стаите е все едно съм в жилищна кооперация. Голямо недомислие и недоумение е този хотел. Посещавам всеки новопостроен хотел във Велинград от любопитство. Но в продължение на 25 години никъде освен във Велина не сме отсядали. Но и той отново е за реновация. В стаите има какво да се желае, но и така са ми добре. Но местоположението е уникално. Няма друго такова. Ходила съм там още когато приличаше на пансион само заради мястото.

# 719
Подкрепям за Велина, обаче много вдигнаха цените. Аз взимам апартамент обикновено, ами 240 лв на вечер ВВ. Малко множко ми идва, а и има и предложения на конкуренцията.

Общи условия

Активация на акаунт