Хотелите във Велинград - 10

• 83 357
  • 827
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Мда. Скъпо е......Но това е единственият недостатък, който намирам. Особенов активния сезон. Когато детето не ходеше на училище и по всяко време събирах багажа и тръгвахме, съм намирала изгодни оферти. Но сега през ваканциите е фраш и не пускат оферти.....75 км по-надолу съм намерила равностойност, по-евтина

https://hotsprings-spa.com/bg/

Но темата не е за това.

# 721
Пепеляши, от много места ми го хвалят Хот Спрингс, ама нещо и там е цифромания. То щом в Елбрус стана 200 лева на вечер какво да говорим....

# 722
  • На зелено
Благодаря на всички за включването. Влезнах през визит и там прочетох доста повече неща за Инфинити, отколкото в собствения им сайт. Там видях, че освен детски имат и бебешки басейн. Това е ок за мен, но имаше и няколко мнения-оплаквания, че децата са получили кожни обриви след ползване на басейна. Това ме разколебава. Къпала съм детето в басейни и джсега не е проявен проблем.
Ще помисля дали да букна този хотел. Арте ми беше харесал като храна и почистване, но пък нямаха детски басейн.

А за Хот Спрингс
много ми го хвалиха и го гледах, и него. Но детският басейн беше много малък. Наистина ли е така или лоша снимка?

# 723
Защо да няма друг хотел с изглед като Велина? Или има, но не в този ранг? Гранд Хотел Велинград и Св Спас са дори с по-добро местоположение, и именно тази локация срещу борова гора ми е първи критерий за избор на хотел. Велина е стар, ходих там преди 15, 20 г. тогава беше супер, но днес вече не е. И звездите не са му 5. Гранд Хотел и Св Спас са по-добрия вариант

# 724
  • Пловдив
Какво имате предвид детски басейн. За каква възраст. Моето от петгодишно детски басейни не ползва. Нот спрингс е със закуска и вечеря и лятото стаята ми е под 200 лева за трима души със закуска и вечеря. Около 170 лева излиза през сайта. Какъв Елбрус, какви 200лева.....тези луди ли са....

Нищо подобно. През 2008 Велина беше изцяло реновиран. Преди това беше бабешки пансион със стара дограма и перденца в банята. Без вътрешен басейн. Няма как повече да ви хареса преди 15-20 години. За мен планината означава гора, борове и озон. Гранда само като му видях пердетата в лобито и соц. обзавеждането и избягах. Спаса е същата работа. Само дето Спас поне не е на хълм в града. Това е малък плюс за него.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 21:11 от dazel

# 725
Във Велинград има увеличение на цените драстично от началото на юли, ама не само защото е топ сезон, а просто така си увеличават. Във Велина съм ползвала апартамент за 135 лв промо пакет, сега няма такова нещо. Аз понеже резервирам апартаменти, следя тези хотели, които предлагат такива помещения. Св.Спас ми хареса зимата, но лятото май няма външен хубав басейн. И на мен ми е фаворит Велина, обаче не и на тези цени, още повече изхранването е компромис и то голям.

# 726
Детските басейни и на Инфинити и на Хот Спрингс са еднакво малки.
Басейнът на покрива на Инфинити е сезонен и студен. Детският басейн е вътрешен, има и приключенско джакузи. Външните две джакузита също са подходящи за деца, защото са плитки и широки. Детският кът е с аниматор, но реално няма програма за децата като в СВ. Спас, а по скоро ги надзирава.
Благодаря на всички за включването. Влезнах през визит и там прочетох доста повече неща за Инфинити, отколкото в собствения им сайт. Там видях, че освен детски имат и бебешки басейн. Това е ок за мен, но имаше и няколко мнения-оплаквания, че децата са получили кожни обриви след ползване на басейна. Това ме разколебава. Къпала съм детето в басейни и джсега не е проявен проблем.
Ще помисля дали да букна този хотел. Арте ми беше харесал като храна и почистване, но пък нямаха детски басейн.

А за Хот Спрингс
много ми го хвалиха и го гледах, и него. Но детският басейн беше много малък. Наистина ли е така или лоша снимка?

# 727

А за Хот Спрингс

Освен, че е много малък е и много горещ детския в Хот Спрингс. Не посмях да оставя племенницата ми вътре и се наложи да си я гушкам в големия басейн.

# 728
Във Велинград има увеличение на цените драстично от началото на юли, ама не само защото е топ сезон, а просто така си увеличават. Във Велина съм ползвала апартамент за 135 лв промо пакет, сега няма такова нещо. Аз понеже резервирам апартаменти, следя тези хотели, които предлагат такива помещения. Св.Спас ми хареса зимата, но лятото май няма външен хубав басейн. И на мен ми е фаворит Велина, обаче не и на тези цени, още повече изхранването е компромис и то голям.
Св. Спас вечв трябва да са открили външния си басейн. Чакам и аз снимки да пуснат.

# 729
Точно това щях да напиша и аз. Четох, че ще откриват външен акватоничен басейн на 15.07.19

# 730
А пък аз четох в сайта на Бор, че външният басейн ще има нова визия и до 01.07. нямало да работи. Някой с впечатления от там? Че беше много малък и той, дано са го разширили, там басейните са недостатъчни за капацитета на хотела определено.

# 731
Изненадахте ме за Спас. Пращам децата там август. Ще са доволни ако има още един басейн.
Иначе Велина определено е класа  над св. Спас. Зимата букнах уикенда апартамент за 210 лв. Хич не ми се щеше да вдигат цените...

# 732
Изненадахте ме за Спас. Пращам децата там август. Ще са доволни ако има още един басейн.
Иначе Велина определено е класа  над св. Спас. Зимата букнах уикенда апартамент за 210 лв. Хич не ми се щеше да вдигат цените...
Велина има нужда от реновиране. И храната е средно качество. Иначе басйните са ми любими!
В Спас не сме почивали, но пък сме обядвали няколко пъти и беше вкусно.

# 733
Бубка, уверявам те, че храната е под средното в момента във Велина, имаха големи излагации през престоя ни, закуската е с беден избор, стаите наистина имат нужда от реновиране, обаче мястото на хотела е уникално и преглъщаме всичко в името на досега с природата и минералната вода. Но недоумявам защо така вдигнаха цените и махната промо пакетите, всъщност вероятно имат запълване на хотела и пробват на по-високи цени. Няма лошо, доскоро купувах едни уникални череши от магазина до нас на 5 лева, обаче черешите свършиха и новото зареждане вече е 6 лв килограма. Така им изгниват в щайгите, защото хората се пренасочиха. Та може и това да стане и с високите цени на някои хотели във Велинград.

# 734
  • Пловдив
Велина е хотел да фенове. А те си имат предостатъчно такива, които преглъщат недостатъците и цената. Това лично за мен е хотел с атмосфера. Аз само като си кажа името, когато резервирам, и веднага ми казват, че стаята, която обикновено резервирам е свободна или заета. За последните 25 години се смениха няколко собственика, но запазиха персонала. В ресторанта знаят какво яде злоядото ми дете само като я видят. Там клиентите са многогодишни и постоянни. И те знаят, че нямат конкуренция във Велинград с местоположението си. Лично за мен и обстановката, макар и овехтяла е модерна и без излишен кич. Лошо е това с цените, ама ги плащам. А бяха времена, когато стаята струваше 52 лева и освен Камена и 2-3 хотела на центъра, нямаше нищо друго. И резервирах за лятото още от март. Хотелът им през лятото винаги е пълен въпреки цената......А още по-лошото е, всичко което се избълва във Велинград като хотели не направи така, че да им е конкуренция и да ги принуди да свалят цената, вместо да я вдигат.

Общи условия

Активация на акаунт