Хотелите във Велинград - 10

• 83 403
  • 827
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
В Роял как е температурата на вътрешния басейн?

# 121
Идеална за плуване, но не и студена. Имаше и бебета в него.  Simple Smile

Говоря за големия басейн. В Римския е по-топла водата, само за киснене. В детските не знам как е, предполагам, че също е достатъчно топла.
Във външните топила беше доста гореща, поне когато аз бях там.

# 122
Във Вела хилс и на мен много ми харесва, обаче последния път в ресторанта нещо доста се изложиха. Ама и на вечерята, и на обяда с обедното меню. Не добре приготвена храна, поисках гарнитура зеленчуци, дадоха ми царевица, бейби моркови и грах от замразените. Рибата беше полусурова. Обедното меню с компромисна кайма, въобще нищо там извън закуската не ми хареса. А цените са в небето, претенциите също. Да си оправят храненето, това ми е препоръката. Между другото и в Бор храната е влошена. Препоръчвам ресторант Милениум, там пък ме изненадаха приятно.
Бях резервирала за средата на октомври. Ще отменя резервацията, щом са влошили  храната....Ние си обичаме добрата кухня Simple Smile

# 123
Бубка, в Милениум препоръчвам пъстърва на тиган, на грил и родопските сърми. Много е добър ресторантът според мен. Иначе във Вела хилс наоколо няма алтернатива и затова се хранехме предимно в самия ресторант. С мокра коса не ми се излизаше, но наистина трябва да си сменят готвача.

# 124
  • Пловдив
Във Вела Хилс, външния басейн, съпоставено с Велина водата ми беше студена. Във Велинград, Велина ми е мерител за топла вода и вън, и вътре. Ако водата е по-студена от там, отпада. Двореца имам спомен за топла вода, но там по други критерии не отсядам. В Инфинити само с ръка пипнах водата - недостатъчно топла.

# 125
  • Варна
Много благодаря за отзивите за Арте.За мен топла вода е над 32 градуса.На 30° започва да ме втриса.Искам да е топло и в целия хотел.
Ходили сме отново в 5 звезден хотел само заради топлата вода и изненада- решили са този път да правят икономии. Силно се надявам да не се случи това.
Виждам, че коментирате Роял спа. На нас ни направиха невероятна оферта с включени закуска, обяд и вечеря за седем дни. Наши приятели се върнаха преди седмица от там крайно разочаровани. Казаха,че няма нищо общо с миналата година- било мръсно,амортизирано,с крайно неприятни и невъзпитани гости около десетина души роми. Последното ме отказа на секундата,иначе офертата беше на половина и запазих в Арте-то.

# 126
И аз много исках да посетим Роял Спа, но последно време чета много отзиви за роми в хотела, и то на цели тумби.
Другият хотел, който харесвам от по-среден клас е "Енира".

# 127
И аз много исках да посетим Роял Спа, но последно време чета много отзиви за роми в хотела, и то на цели тумби.
Колко градуса е басейна в Енира?

На мен басейна във Велина, въгрешния, не ми е достатъчно топъл. Харесвам го само рано сутрин, преди да пуснат студена вода да го разхлаждат...

# 128
Това с ромите май не е само в Роял а масово във всички хотели във Велинград.

# 129
Велина е прекрасен хотел, но някои от стаите не стават - хваща ме клаустрофобия. Иначе наоколо е чудесна природата. За зимен период може би бих избрала някой хотел с по-просторни стаи. Не че във Велина няма апартаменти, обаче те пък са със съответната цена.

# 130
Това с ромите май не е само в Роял а масово във всички хотели във Велинград.
Абсолютно. Зимата бяхме чели за роми в Инфинити. След около 2-3 месеца отидохме - нямаше роми, имаше много руснаци. Та, късмет. Grinning

# 131
Роми/Руснаци все е ужас.В Акватоник преди години се уцелихме с руснаци.Бяха като тайфун особено в ресторанта.Роми януари месец в Олимп цели кланове бяха шумни и нахални.

# 132
  • София
Във Велина матраците са от меките и потъващи, много са ми неудобни, а и храната не ми харесва там.

Това с нашествието на цигани е притеснително, защото реално няма основание да бъдат спрени... Дано не налазят и Арте.

# 133
  • Пловдив
Арте отдавна е налазен от мутри, мутреси и плейметки.

# 134
Роми/Руснаци все е ужас.В Акватоник преди години се уцелихме с руснаци.Бяха като тайфун особено в ресторанта.Роми януари месец в Олимп цели кланове бяха шумни и нахални.
Тези бяха цели семейства, с бабите даже. Имаше и възрастни двойки. Та даже ми беше много приятно да ги гледам и слушам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт