Хотелите във Велинград - 10

• 83 406
  • 827
  •   1
Отговори
# 690
Купувах до миналата година ваучери за апартамент Свети Спас от Вип Оферта. Само че в момента не се предлагат апартаменти, а само двойни стаи. Да имате представа защо? Или да ме насочите в друг сайт в който се предлагат апартаменти с намаления? Или да ми предложите друг хотел който има същите удобства за деца като в Св Спас, без Гранд Хотел Варна, Аура или Велина, защото съм била и не ми харесва за настаняване с хлапета.

# 691
  • гр.София
За нас престоят ни в хотел "Вела Хилс" е едно от най-прекрасните ни преживявания. Аз и семейството ми се отдадохме на пълен релакс в комфортна, чиста, просторна и уютна стая, хубава храна и великолепна спа зона. Горещо препоръчвам! Simple Smile

# 692
Като цяло цените за Велинград са завишени доста. Резервирах си почивката преди два месеца и добре че беше така, защото разликата в момента е драстична. Ми има търсене и хората вдигат цени, нормално.

# 693
  • В.Търново
Какво мислите за хотел Елбрус?Попаднах на не много добри отзиви от последно време.Има забележки и към пързалките, че не работели постоянно.Как е храната?Според вас струва ли си за 2 нощувки да посетим хотела, от В.търново сме.

# 694
Дълго време течеше обява, че СВ.Спас продават апартаменти в хотела. Вероятно са останали малко и затова са на цени рецепция.
Купувах до миналата година ваучери за апартамент Свети Спас от Вип Оферта. Само че в момента не се предлагат апартаменти, а само двойни стаи. Да имате представа защо? Или да ме насочите в друг сайт в който се предлагат апартаменти с намаления? Или да ми предложите друг хотел който има същите удобства за деца като в Св Спас, без Гранд Хотел Варна, Аура или Велина, защото съм била и не ми харесва за настаняване с хлапета.

# 695
Изчетох цялата тема и ми харесват отзивите за хотелите. Може би ще отидем и ние там на почивка. Един може би глупав въпрос, но след много години в чужбина не знам кое е истина и кое мит. Вярно ли е, че в България в хотелите има два вида цени - за българи и за чужденци? Ние като сме смесен брак по какви цени ще сме?

# 696
Не нямат такова разделение, имат различни цени на рецепция и през агенция, пакети и т.н. Но цените еднакви за всички клиенти. Всъщност може да пуснете запитване и така ще разберете - резервацията е на името на едно лице, другите се регистрират при пристигането.

# 697
Изчетох цялата тема и ми харесват отзивите за хотелите. Може би ще отидем и ние там на почивка. Един може би глупав въпрос, но след много години в чужбина не знам кое е истина и кое мит. Вярно ли е, че в България в хотелите има два вида цени - за българи и за чужденци? Ние като сме смесен брак по какви цени ще сме?

Няма такова нещо. Резервацията се прави на единия от нощуващите и никой не гледа другите с каква националност са.

# 698
Кой от хотелите бихте препоръчали- Велина или Вела Хилс.

# 699
Кой от хотелите бихте препоръчали- Велина или Вела Хилс.

Вела Хилс

# 700
  • София
Здравейте! В търсене съм на хотел и моля за помощ. Изискванията са ми да чист, с качествена храна, детски басейн и по възможност водата във външния басейн да не е изцяло минерална (търсе смесена), защото детето седи по доста време във водата.

# 701
Като пишете за Вела хилс, да попитам - работят ли сауна, парна баня и т.н. през лятото, че ми е важно?
Аз ще се обадя и в хотела, но ако има някой лични впечатления, ще се радвам да пише Relaxed

# 702
  • у нас
Момичета, добър ден. Нахлувам в темата ви без изобщо да съм ходила във Велинград или да съм планувала ходене, но.... Днес трябваше да пътуваме за Балчик, но предвид лошото прогноза за близките 10 дни се пренасочваме и ми се иска да видим Велинград и околността, забележителности, природа. Тъй като и резервацията трябва да се направи бързо търся препоръка за семеен хотел, стаи, студия или каквото и да е - да е чисто, прилично, ако има храна да е вкусна(само закуска предпочитам) детски кът е бонус, както и намаления за деца. Добре би било да е и с басейн, не държа на СПА. Цена мах 50 лв на нощ на човек.  Гледам има много оферти в сайтовете за груповото пазаруване, но ми се иска препоръка.
Връщам се да чета темата. Ще съм благодарна ако някой даде отзиви и препоръки Simple Smile
Хубав ден да сега Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 11:52 от Tommelise

# 703
Момичета, добър ден. Нахлувам в темата ви без изобщо да съм ходила във Велинград или да съм планувала ходене, но.... Днес трябваше да пътуваме за Балчик, но предвид лошото прогноза за близките 10 дни се пренасочваме и ми се иска да видим Велинград и околността, забележителности, природа. Тъй като и резервацията трябва да се направи бързо търся препоръка за семеен хотел, стаи, студия или каквото и да е - да е чисто, прилично, ако има храна да е вкусна(само закуска предпочитам) детски кът е бонус, както и намаления за деца. Добре би било да е и с басейн, не държа на СПА. Цена мах 50 лв на нощ на човек.  Гледам има много оферти в сайтовете за груповото пазаруване, но ми се иска препоръка.
Връщам се да чета темата. Ще съм благодарна ако някой даде отзиви и препоръки Simple Smile
Хубав ден да сега Simple Smile
За тези условия мисля,че може да ви допадне хотел Елбрус. А мисля,че и в сайтовете с намаления има актуални ваучери за него. Все пак зависи на каква възрст са и децата ви... Simple Smile

# 704
  • у нас
На 9 и 1.5. Отива да разгледам. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт