Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на участниците относно контрола на теглото по време на бременност?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията на участниците относно менструалния поток по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на участниците относно контрола на теглото по време на бременност?
Участниците споделят своите преживявания и съвети относно контрола на теглото по време на бременност. Някои от тях споменават колко килограма са наддали, докато други изразяват загриженост относно наддаването на тегло. Освен това има и участници, които споделят своите стратегии за управление на теглото и се съветват помежду си.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като физически промени, медицински прегледи, изследвания и лични преживявания на бъдещи майки. Темите включват избор на бебешко легло, контрол на теглото, съвети за бременност и споделяне на лични истории и радости от бременността. Освен това форумът обсъжда рождени дни на участниците, сватби, преглед при лекар, проблеми със здравната система, изследвания и препоръки за козметични продукти.
-
Какви са мненията на участниците относно менструалния поток по време на бременност?
Участниците съобщават, че имат различни нива на менструален поток по време на бременност, като някои от тях се консултират с лекари за потенциални проблеми. Някои от тях споделят, че течението е нормално, докато други изразяват загриженост и търсят съвет от лекари за по-добро разбиране на ситуацията.
-
Какви са мненията на участниците относно избора на бебешко легло?
-
Какви са мненията на участниците относно пола на бебето?

.Пак ми казаха,че ще е момче,бащата прелива от щастие и гордост,то си му личи...Тука има 3Д и 4Д,ама аз от форума научих за съществуването му и после питах личната лекарка.Тя взе да ми обяснява,че просто било атракция за родителите,всичко се виждало цветно като на телевизор,ама нали съм щяла после достатъчно да си го гледам бебчето на живо.АМа все си мисля,че като се прибера в БГ ще отида аз на такъв видеозон.
,но ги излекувахме.

!момичета ,всеки път много се забавлявам -все се чудя
,от вкусни по-вкусни.уж по малко,уж само да опитам,ама почти от всичко повторих-ясно е -вече съм фен!изкушавам се да ви изброя какво имаше на масата,но хайде от мен да мине,няма да ви дразня!само малко
-козе сирене въвформа на спагети,сладко от цели млади орехчета,заедно със зелената обвивка и черупката и пилешко,свинско,телишко и агнешко,приготвени по 10 различни начина. и сега ,като пиша си примлясквам сладичко.
леко залитащта и посърнала ама ухилена като ряпа!
!много се радвам,че се радваш-така да е и занапред!
!
.Сега проблема ми е, че се опитвам да убедя татито да си купуваме дървено легло, а не преносимо
!Той неще и да чуе, а и свекървата го навива за преносимо, което още повее ме вбесява
.Яд ме е, защото вместо да ме питат какво най ми харесва и ще ми върши работа, те напротив го правят на инат и казват, че няма да е това което искам аз
.Моя слуша братовчетка си, която каза, че ако родя нормално ще родя едно сплескано бебе, а секцио бебетата се раждали много по хубави
, направо слушах и не вярвах на очите си
.Казва ми така:"ЕЕе, само срещу 1 300лв и си раждаш без болки и то хубаво бебе"
.Кажете как да не обръщам внимание на такива глупави изказвания и да накарам мъжо да си купим дървено легло
МиШе,непукизъм му е майката,мило.Всеки може да си има мнение и да го казва,няма ниШто лоШо в това.Важното е да не се ядосваШ,не го взимай на сърце.А ако мислиШ 4е мъжлето е от тези дето взимат реШения без мнението на жена си направо говори с него да не си прави тези илиузий. 
!
Аз вече отивам към +6,ама на кълки не съм мръднала още и милиметър,ама то време кооолкото искаш де.Струват ми се много тия 6кг,ама...няма как,после ще има много спорт и диетки.Аз имам степер и подскачам по 30 мин.на ден,ама скоро ще спирам,че ми понатежава вече тумбачето 

.

и глезотийки с любимите Ви хора!