Сватба 2018 - XII част

• 42 874
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте, дами!

Хър, чудесно изглеждаш. Дано усмивката никога да не слиза от лицето ти! Желая ти дълъг, щастлив семеен живот! Simple Smile

И моята сватба мина. Въпреки дребните проблеми и пропуски /гипсирани гости, свършила ракия, блокирана банкова карта.../ мина прекрасно. Времето също беше с нас и се получи страхотна градинска сватба. Слагам ви малко снимки, получени от приятели, тъй като аз нямах никакво време за това.
Радвам се, че разделих празника на две части. Получи се добре, без да се преуморяваме. Гостите ми споделиха, че не са били на по-стилна сватба и са се забавлявали много. В последния момент включих едни дечица с народни танци и тяхното изпълнение беше прекрасно. Направиха анимация с гостите и това да видя изпълнението на мъжете, подскачащи на един крак и правещи безумни движения,  беше най-забавното нещо, което съм виждала на сватба. Кумовете също се справиха чудесно и бяха до нас през цялото време, макар да кумуваха за първи път. Играта с танцово предизвикателство за децата също ми свърши добра работа, когато всички се заеха със салатата, а на децата им се щурееше. Хореографията на сватбения танц се получи, дори ни пуснаха по-късно бис с песента Time of my life и импровизацията ни беше бурно аплодирана Laughing
Щастлива съм и желая и на бъдещите булки тук да се забавляват на сватбата си, независимо от всичко.

Скрит текст:

# 541
  • София
Много сте хубави и двете! Бъдете много щастливи! Хър ще чакаме, по-подробен разказ като имаш време.  Hug

P.S : Радвам се, че този път хванах всички снимки.  Whistling

# 542
  • Beyond the stars
Хър вече мислех, че са те отвлекли на меден месец  Grinning Много си хубава и сияеш !
Все тъй да сте обичащи ! bouquet

gpym4e Разкошни сте ! Запазете искрата завинаги  Hug

# 543
  • София
Много се радвам и за двете!
Желая ви много щастие през многото години заедно, които ви предстоят.

# 544
  • София
Честито момичета, обичайте се все така силно колкото и в този момент

# 545
  • WonderLand
Момичета, прекрасни сте! Желая ви дълъг и щестлив семеен живот!

Моето моминско мина и макар и в супер малък състав си прекарахме страхотно. Кумата ми и двете момичета, които дойдоха направиха вечрта ми специална. Днес напускаме София и се прибираме в провицията, а междувременно ще свършим и последните допълнителни детайли.

# 546
Стига с тая провинция, че ми е изтъркано вече, че всичко освен София е провинция.
Ние 18 дни преди сватбата сме на косъм да се изпотрепем хахаха. Наистина почти нищо нямаме за правене, но някакво напрежение има.
Момичета, за бутониерите какви иглички купихте (ако сте ги купували отделно). Аз си поръчах от алиекспрес, но сега се чудя с какво да ги закрепват гостите по дрехите си.

# 547
  • София, България
Страхотни сте! Хър, Друмче, щастлив семеен живот от мен! Бъдете все така лъчезарни Simple Smile
  Не мога да се на гледам на рокли. Коя от коя по-хубави и със стил Simple Smile Е много готини рокли си избираме. Една нямаме да е в грешка. Hug

Silver, радвам се, че все пак си изкарала хубаво. Не се ядосва за други хора. Не го заслужават.

dchalova, твоите бутониери бяха без "стръкчета", нали? Или не съм запомнила правилно... Ако можеш и имаш време, залепи ги за безопасни игли с една капчица.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 10:02 от Purple_Peanut

# 548
Щастие и разбирателство, момичета!

Ди, ако не се разделите в седмицата преди сватбата, значи сте един за друг. Joy

# 549

dchalova, твоите бутони ето бяха без "стръкчета", нали? Или не съм запомнила правилно... Ако можеш и имаш време, залепи ги за безопасни игли с една капчица.

Или с горещ силикон, ако имаш пистолет Simple Smile

# 550
И аз си мисля да ги залепя. С топлийките ми е малко опасно. Нямат стръкчета, да.
Да видим дали ще я изкараме седмицата преди сватбата хахахах. Ако не го командировам при родителите му, може и да не стигнем до ритуална зала. Късаме си нервите взаимно.
А снощи сънувах, че шивачката нещо се беше объркала и ми беше направила някаква червена рокля на тигрова щампа...

# 551
Друмче, много си красива. Честито и на вас. И изобщо на всички, които съм пропуснала да поздравя, пожелавам щастлив семеен живот с много слънце и сбъднати мечти!

Ето и малко по-детайлни снимки от украсата ни от страницата на агенцията:

Сбит преразказ на събитието:
Вечерта преди сватбата я прекрахме аз в Стара Загора, мъжът ми в Казанлък. По обяд трябваше да дойде да ме вземе от дома на нашите.
Сутринта спокойно се приготвях, когато ми звънна фризьора, за да ми каже, че закъснявам. Оказа се, че съм си объркала часовете и съм запомнила тези от пробната прическа и грим.
Все пак успяха да си подредят нещата с гримьорката така, че да успеят да ме приготвят навреме. От прическата съм много доволна и нямам никакви забележки. Издържа цял ден без да мръдне изобщо. За съжаление гримът, за който вече споменах, колкото и добре да се получи иначе, ми се разтече още в първия миг, в който ме духна вятъра. Явно наистина съм с много чувствителни очи и още докато ми слагаше молив на долния клепач, гримьорката, се насълзих, и от там нататък очната линия започна да се размазва постоянно. Цял ден си играх да търкам черния туш от очната линия, който пък сякаш извираше незнам откъде. Отделно, че беше много емоционално и постоянно ревях от щастие и умиление. Накрая вече не знам колко грим остана по очите ми. Надявам се снимките в близък план да са станали прилични въпреки тези проблеми с грима.
Майка ми при взимането малко си глътна граматиката и позабрави за някои неща, но здраве да е. Не е толкова фатално.
В църквата ни се падна един леко мърморещ поп, който вмяташе по някоя гадничка забележка през зъби. На мен по едно време ми стана смешно, а накрая едвам стоях на краката си с моите иначе красиви обувки и направо ги събух. Имахме една припаднала роднина, та и линейка идва. В повечко й дойде напрежението на сестрата на мъжа ми, но бързо се съвзе.
После правихме фотосесии с кумовете и кучето. След което се отправихме към съвета. Там, за разлика от църквата, наистина чувах какво ми говорят и се развълнувах истински. Успях да настъпя младоженеца, а после ме изнесе на ръце по стълбите и към изхода. След което....имаше още доста носене на ръце, тъй като си правихме още една фотосесия на римските разкопки в града и дори уж по-удобните ми обувки се оказаха недостатъчно удобни за целта.
В ресторанта беше много емоционално и весело. Имаше много танци и запомнящи се вълнуващи моменти. Родителите ми ни поздравиха с две песни. Майка ми и кума се раздадоха на дансинга. Мъжът ми също. Аз по едно време вече не можех да си стъпвам изобщо на краката. Но все пак успях да се преборя за по-голямата половина от питката. Имахме две изненади ( абе тези наши приятели се скъсаха да ни изненадват приятно през последните седмици): едната беше с истински професионални танцьори за кумските дарове, поканени от наша приятелска двойка, които уж щяха да играят, но в последния момент решили да ангажират техни познати, които се занимават по принцип с това и които дойдоха с носиите си. Други няколко приятели накрая ни изненадаха със заря.
Водещата и ди джея се съобразиха със всички наши желания и се справиха повече от прекрасно. Много, ама много сме доволни от тях. От обслужването в ресторанта също. Имахме стая в хотела, в който беше ресторанта като комплимент.
Въпреки указанията да не ни носят цветя, получихме страшно много. Някои от тях са трайни или в саксия, като например една орхидея, така че ще можем да им се радваме още дълго време. Другите за жалост бяха вече увяхнали като се прибрахме от морето.
На морето пък беше много приятно и забавно. Направихме хубав тен и спомени с едни от най-скъпите си приятели.
Имаме и подарък от кумата: една почивка на СПА във Велинград, която ще оставим за идните месеци. Също така ни подари страхотна карикатура, която ще ви покажа също по-нататък.

И общо взето това е. Наистина всичко минава като миг, който обаче се запечатва силно в съзнанието.
Пожелавам на всички бъдещи булки да изживеят тази прекрасна емоция и да не се ядосват за дреболии.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 13:14 от Анонимен

# 552
  • WonderLand
Dchalova, добре де, поправям се, връщам се в родния град на 250км от София Grinning

Иначе може с горещ силикон или секундно лепило да ги закрепиш. И двете ще издържат.

# 553
Честито на Хър и на gруm4е! Пожелавам ви много семейно щастие и топлина! Колко отдавна започнахме да планираме плахо и неуверено този специален ден, а ето - на повечето момичета вече мина и виждат плода на целия труд Simple Smile На нас ни остават още 19 дни и напрежението се покачва, още повече, че още не сме избрали меню. Ходихме в сряда на дегустация - пробвахме 2 неща от сватбеното им меню, които не ни харесаха. Обаче и 3 часа никой не ни обърна внимание и накрая се изнервихме и си тръгнахме. И сега ми е дооооста притеснено...ясно, че пак ще се ходи, ама се оказа по-сложна задача отколкото предполагах. Оплаках се набързо Simple Smile

# 554
  • София
Много е интересно името на сватбената агенция. Grinning
Много добре се е получила украсата. Хър а какво стана с кръщелното на кума, имаше ли проблеми?

Скрит текст:
Mного гадно това с линейката, добре, че всичко е било наред.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт