Сватба 2018 - XII част

• 42 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Хър и друмче, поздравления! Прекрасни сте! Желая и на двете ви много разбирателство и щастие! Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 556
На Хър и Друмче, честито! Дълъг, щастлив и безоблачен семеен живот ви пожелавам. Прекрасни сте.
Доминикана, звучи страхотно като дестинация за сватбено пътешествие. Ние още умуваме, мислихме и за Занзибар, но може би съчетан с Танзания, че тези екзотични местенца са прекрасни, но друго развлечение освен плажуване и гмуркане не предлагат, а ние обичаме да обикаляме и да правим различни неща. Ще видим, има време, за сега сватбата е на дневен ред, а остават само 20 дни, на мен ми се струват страшно малко. Още не сме разпределили гостите, дори не всички покани са дадени. Нямаме подаръчета за гостите и не можем все още да стигнем до консенсус какво да е, трябва да уточним основното ястие в менюто, да се видим с оператора, медицинските, за халките може би ще звъннат тази седмица, а утре ми е първата проба на роклята, след като днес сутринта ми дойде и съм подута като плондер. Unamused
Този уикенд ще бъде и моминското, искам да взема някакви подаръчета за момичетата и разбира се съм тотално забила, за да измисля нещо. Сестрата на младоженеца няма да може да дойде, но не й се сърдя, защото ще ходи на някаква яхт-екскурзия в Гърция, за която мислеше още от февруари, а няма смисъл и да карам всички останали да се съобразят с нейния график.
И аз се чудех, какво е това "животно"- предсватбени кошмари, ама и аз взех да ги сънувам. Grin

# 557
Хър и grym4e - Честито и от мен. И двете сте били прекрасни булки (радвам се, че успях да хвана снимките и на двете ви) Simple Smile

Моят уикенд беше страхотен. Моминското парти беше много емоционално, времето на морето беше разкошно. Имаше много забавни моменти, караха ме да се излагам с разни "предизвикателства", а аз понеже съм добричка си изпълнявах почти всички, за да ги забавлявам. Много се смяхме и си изкарахме чудесно.

Качвам няколко снимки, които ще изтрия днес по-късно (моля не ме цитирайте) Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 08:56 от G_amore

# 558
Sea, попа му издаде дубликат на кума.
Блю, и аз бях така с роклята няколко дни преди сватбата. Бях подута и се притесних, че ще е мъка да изкарам цял ден с нея. После покрай приготвленията нямах никакво време да ям и в деня на сватбата ми стана без проблем.

Аморе, личи си, че ви е било много забавно на партито. И вие сте били яка група мацки.

# 559
  • Beyond the stars

G_amore страхотни сте Simple Smile
Ох, категорично втората ни сватба ще е на морето  Mr. Green Laughing

Хър много красива се е получила украсата  Heart Eyes

# 560
Момичета, всички сте страхотни! Честито на вече госпожите - бъдете винаги толкова щастливи заедно. А на бъдещите булки - по-малко нерви и повече усмивки. Най-хубавото предстои Blush

# 561

G_amore страхотни сте Simple Smile
Ох, категорично втората ни сватба ще е на морето  Mr. Green Laughing

Хър много красива се е получила украсата  Heart Eyes

Вълшебство_ и моята 1000% (например когато решим да сключим църковен брак , след 5-10-15 години)

# 562
  • София

Попът, който ви венча ли? Интересува ме процедурата, защото никога не съм виждала моето кръщелно (Кой знае нашите къда са го скрили) и ако ми потрябва някой ден да знам каква е процедурата?  Simple Smile

Шапките от моминското са уникални!  Heart Eyes

# 563
  • София

Попът, който ви венча ли? Интересува ме процедурата, защото никога не съм виждала моето кръщелно (Кой знае нашите къда са го скрили) и ако ми потрябва някой ден да знам каква е процедурата?  Simple Smile

Шапките от моминското са уникални!  Heart Eyes

Ако знаеш в коя черква и кога си кръстена, оттам ще ти издадат дубликат.

# 564
Хър, друмче, много сте хубави, радвам се, че сте изкарали такива запомнящи се сватби! Бъдете много щастливи!
Силвър, Аморе, супер партита сте имали! Пожелавам ви още по-весели сватби!
Ди, ние също преди сватбата бяхме пред развод... Много е голямо напрежението, аз бях успяла да овладея моето, но мъжът ми и баща ми решиха точно накрая да ми покажат колко им е напрегнато, че имат да свършат няколко неща, а аз, че бях луднала цяла година... Та вечерта преди сватбата си спретнахме един скандал, олекна ни и после пак се обичахме. Grinning

# 565
Amore, чудни момински снимки! И си била с много хубава рокля, точно като булка. А аз, овцата, бях в тъмносиня, почти черна рокля на моето моминско. Трябваше да се барна в бяло, ама на. Grinning

Иначе който каза по-назад, че ако устоите на цялата подготовка, сте един за друг, е НАПЪЛНО прав. Grinning И ние с моя мъж се карахме за доста неща, ама ние сме си малко италианско семейство. Викаме (главно аз) и се обичаме. Grinning

# 566
  • София
Ние минахме без скандали преди 100 години, когато правихме жилището си от груб строеж до завършен вид. После и за сватбата не можахме да се скараме.

# 567
И ние сме много емоционални и двамата и много викаме... Grinning

# 568
  • София, България
И ние (АЗ) се караме :Satisfied А преди сватбата щях да го убия! Пусто, че вече бяхме дали много пари за сватбата, та се смилих Satisfied

G_amore, страхотно моминско парти! Личи си, че сте били много щастливи Simple Smile Представям си сватбата! Grin

# 569
И ние много викаме. Пълен цирк е покрй нас. Строим къща (собственоръчно), сватба организираме и аз се подготвям за държавни изпити. Вчера от сутринта сме се метнали с избор на плочки и ламинати, после спорихме за медицинските изследвания и вечерта вече беше толкова напрегнато, че реших да си чета в спалнята и да спра всяка комуникация, която може да завърши със бой хахахах.
Не очаквах толкова да се напрегне покрай сватбата. Мислих си, че на мъжете не им пука и просто се явяват когато и където им се каже... Да ама не. Като дама в цикъл е...

Общи условия

Активация на акаунт