Сватба 2018 - XII част

• 42 867
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
G-amore, обстановката и вие изглеждате супер, вярвам, че е било незабравимо моминско парти.
Ох, това с напрежението е много кофти, обмислям да мина на някакви розови хапчета до 16ти. Laughing И ние се занимаваме и с ремонт и с предсватбена подготовка и това наистина още повече нагнетява обстановката. И освен за всички дреболии покрай сватбата, трябва да мисля и за плановете и ангажиментите на мъжа, защото той прави уговорки и планове, за които забравя след 3 секунди и трябва да му напомням по минимум 2 пъти, а после ми казва "Ама защо си изнервена, за какво толкова имаш да мислиш?!". Мъжка му работа.

# 571
хихих, благодаря ви момичета Simple Smile
Да, девейките се бяха уговорили да са в черно, та да изпъква моята бяла премяна Simple Smile   
wastedsunset_аз си я взех от булченската секция на Fashion gallery (така че направо си е тамън на мястото)
ПС: Ние също не сме се карали засега - остава седмица и малко до големия ден Simple Smile))

# 572
Ооо аз вчера дочух разговор, в който се уговаряха 2 дни след сватбата да ходят по мъжки на язовир за риба (за 3 дни). Добре, че бяхме при неговите родители, че щях да избухна като червеното човече от енгри бърдс. Че и най-нагло ми вика "ако искаш ела". Още не си бях затворила вратата на колата като се развиках... Сигурно и аз преигравам, ама няма как да стане да си вземе отпуска и да ми се закотви на майната си, а аз да си седя сама в дните след сватбата.

# 573
dchalova, аз на твое място бих го удушила веднага Grinning
 Момичета, имам спомен, че преди време някоя от вас беше публикувала линк към сватбено клипче на едни сърби (мисля), където се преплитаха предварително заснети кадри и такива от деня на сватбата, за съжаление не мога да го открия - може ли някоя да ме подсети?

# 574
ХАхахахха ох, много се радвам, че не се караме само ние за глупости покрай сватбата. Ама аз съм много смотана - старая се на всеки да угодя и накрая и аз мога да избухна като червеното пиле .... Знам, че няма как ама какво да направя. Последно се изнервих на баща ми, който ми се размрънка защо не сме ги сложили да седят при сватовете, а при нашите роднини. Аз не виждам смисъл да ги изтипосам така. Как иначе щели да се запознаят. Еми да, знам че е сложно - с мъжа ми сме от различни градове, съответно и роднините, баща ми е моряк и е постоянно по корабите, а междувременно ние живеем в чужбина. Няма как да стане да се събираме. А и на мъжа ми родителите са по-стеснителни и няма да им е комфортно - не виждам защо да не са си две отделни маси. Накрая пак се стига до караници, едните искат едно, другите друго и от двете страни се налива върху мен. Накрая се разревах и се затворих в стаята и се развиках, че ще е каквото кажа и точка по въпроса. Не мога да разбера защо трябва винаги да се стига до последния етап - викане, за да кажат - добре, прави каквото искаш. А и аз като не мога да отказвам и става ужас. И мъжа ми ми се кара,че се опитвам да угодя на всеки. А като тръгна на някой друг да кажа,че не мога да угодя на всеки и да ме разберат, любимото ми е да ми кажат - Еее ,ами като ти е толкова неприятно защо се жениш? Rage
Разбирам всички, които казват,че сватбата е голямо напрежение, просто се събират прекалено много различни хора на едно място, трябва да се планира поне година и накрая става мармалад ....
Иначе като ви гледам снимките, виждам, че си заслужава хаоса. Много щастливи изглеждате Simple Smile)) И на моето моминско беше много яко Simple Smile)) Дано и сватбата да е готина, въпреки организационния хаос.

# 575
  • София
Ние затова си направихме сватбата с 24 гости + 8 деца.
Нямахме никакви усложнения и никакви нервни моменти.
А предимството да се жениш на дърти години е, че никой не се опитва да ти дава акъл.
Единственото, което доведе до спор, бе фактът, че сме платили нощувките на родителите ми. Те си имали пари, не можело така.

# 576
Змия, аз те разбирам, но е явно от това, че си по-голяма. Нашите още ме приемат като дете, както и роднините ни и ми е мега трудно да ги накарам да започнат да ме приемат сериозно. И тогава е много по-трудно да ги убедя в нещо, защото аз съм детето, нищо, че след сватбата ще стана на 27...

# 577
Ааа и мен ме приемат за дете. То много зависи и как се поднася информацията. Нашите например дават съвети. Казват "дай да видим всички възможности и така да вземеш решение", но се случва от някъде да изкочи някой и да каже "що не си вземете оркестър, какъв е хонорара на Тони Стораро" и тн... Акъли всеки знае да дава...

# 578
Да!!! И странното е при мен лично, че идва от всякакви рандъм места. Например да не ви казвам колко ме оплюха, че нама да имаме обща снимка на всички гости като едно време пред ритуалната зала... Еми иди обяснявай, че нямаме ритуална зала, не искаме едновремешна сватба и не сме традиционалисти. Разбирам да държиш на традициите, но и двамата не сме такива - какво ме ръчкат?! Все едно те се женят.... И това е мнение на някакви странични хора, дори не са ми толкова близки... Това е както като си бременна и всеки иска да ти пипа корема все едно е обществена собственост....

# 579
  • Варна
Току-що ми направиха забележка на коя ръка си нося халката. Истината е, че си ги сменям. Като ми се подуе пръста, сменям ръката. Сега от топлото пръстите ми са по-пухкави, а и не нося гривни и пръстени, защото непрекъснато ги махам. Важното е на мен да ми е удобно, а не кой какво ще си помисли. Сега времената са други, има свобода в организирането на сватби.
Не ви се оплаках от едната ми шаферка. Дори не се обади, просто не дойде. Миналата година ми върза тенекия и за една екскурзия. Мисля да я задраскам от листата на приятелките. И без нея се оправихме, но можеше поне да се обади да ми честити. Иначе звънна на един наш общо познат да каже, че е болна...

# 580
Grym4e била си много хубава булка.  Бъди все така щастлива.  Хър твойте снимки съм ги изпуснала . Да ми пратиш някоя или ще чакам като качиш пак . Бъди и ти много щастлива и обичана.  G_amore уникално парти . Много хубаво се е получило.  И аз сега ще имам задачата да организирам на моята приятелка и много ми се иска някакви щури момински дни.... Нищо, че съм омъжена вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 581
Ди, и аз бих викала много, ако моя забегне така. Аз много не си го признавам, но съм много ревнива, но не такава ревност от други жени, а просто, че имам нужда да ми обръща много внимание на мен... и от котката мога да ревнувам, ако си играе с нея, а не ми обръща внимание на мен. Grinning Преди мъжът ми доста е излизал по барове и дискотеки, имало е период, в който всяка вечер е излизал, но, откакто сме заедно, почти не излиза. Аз съм си домошар, рядко ми се излиза, обичам да си стоя у нас, а сега и на него му е приятно така да се прекарваме времето заедно. Няколко пъти се е случило да излезе така вечер и то винаги ме вика с него, но на мен не винаги ми се излиза, та и след сватбата така цяла седмица си изкарахме вкъщи сами. Simple Smile
Друмче, много е неприятно това с шаферката, но пък ти е много показно, че трябва да я отпишеш. Аз така имах една приятелка от гимназията, уж много близки бяхме, но изведнъж усетих, че само аз я търся, тя все е заета и няма време и много учи. Опитах се да ѝ вляза в положението, но след като завърши и нито учеше, нито работеше и пак веднъж не се сети да ме пита как съм, реших че няма смисъл и аз да я търся. Ако случайно се сетеше да звънне да се видим, то се оказваше, че ми е намерила 30-40 мин между други нейни срещи и ангажименти. Когато се сгодихме дори не ми писа да ме поздрави, засякохме се веднъж на улицата и ме поздрави, поиска да види пръстена и ме уведоми, че ми следяла профила сега, за да види дали няма да се издам, че съм бременна и чакала с нетърпение да разбере, когато забременея....... познайте дали беше поканена на сватбата...

# 582
O, това с шаферката е много неприятно. Тя на сватбата ли не е дошла, или на моминското? Определено явно не си и толкова важна... и аз не бих го приела добре.

# 583
Това е много гадно от страна на шаферката (която се предполага да е близка приятелка). На ваше място вероятно щях да прекратя това приятелство и то шумно...
Аз за ревността не съм ревнива (даже никак), но просто се дразня, че брата на приятеля ми постоянно си зарязва семейството и си прави негови си неща и кара и приятеля ми да се влачи с него. Аз искам да си прекарваме заедно. Дори да си мълчим и всеки да си цъка нещо на компютъра или да си четем, просто да сме си заедно.

# 584
Ди, и мен ме радват точно тези моменти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт