Сватба 2018 - XII част

• 42 837
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София, България
Водката от 12 бутилки се бяха изпил точно 2... 2 литра водка. На 90 възрастни човека. Смятайте.... От уискито бяха пийнали някъде към 7 бутилки. Ракията беше изпита към 16-17 литра. И то само от едната повече.(ние имахме два вида).

# 631
  • София
24 човека - 5 литра ракия, остана съвсем малко и зет ми прибра остатъка.
15 литра бяло и 15 литра розе. Половината вино остана.
И много бири, поръчвани на място.

# 632
Здравейте, имате ли представа какви са цените на роклите на Албена Хумбаджиева. Много ми допадат моделите й, но не мога да намеря информация в интернет

# 633
dchalova, можеш да пишеш на Trastena за да си поръчаш ягодовото шампанско директно от тях. Аз също мислех, че е свършило, но по време на Wineweekenda във Варна ги попитах и ми обясниха, че може да се поръчва от него онлайн.

# 634
Както се казва, докато не остане- не е достатъчно, но няма и смисъл да се прекалява с количествата и да се залага едва ли не по литър- два алкохол на човек. Зависи от къде вземате алкохола, може да договорите и неразпечатаните бутилки да се върнат после, освен ако не държите да си ги запазите. Ама някой хора наистина се оливат, кума ни например на своята сватба толкова много беше купил и толкова много му остана, че с въпросния остатък и на брат си сватбата подсигури.
Вчера бях на първа проба в Ла Споса. Консултантката ме предупреди, че е в много суров вид роклята и да не се шашкам, ама тя е толкова далеч още от това, което премерих, когато си избирах модел, че се притесних. Laughing Сигурно 5 пъти ги питах, сигурни ли са, че това е моята рокля, да не са ми дали нечия друга да меря. Казаха ми, че умишлено работят толкова близо до датата, за да няма за кога да свалям или качвам килограми, ама все пак много работа ми се струва, че има още, на нас сватбата ни е след две седмици.

# 635
  • София, България
Lys Bleu, предполагам, че една рокля може спокойно да се ушие от-до за 2-3 дена, така че не се притеснявай.

Факт е, че е по-добре да остане алкохол, отколкото да не стигне, но все пак... тези, които нямат възможност да си върнат бутилките на магазина, от който са ги взели, по-добре да не прекаляват Grinning Ние хем сме в къща и като си върнахме един куп неща от сватбата се чудих къде да ги слагам. Включително и на бутилките търсих място, докато ги върнем на магазина... Rolling Eyes

# 636
Ние също решихме бирите да ги поръчват на място... Не знам дали в ресторанта ще сварят на темпото обаче. В семейството на приятеля ми на вечер изпитат по 5-6 литра за 3ма души... Отделно и кумовете (особено кумата) пият бира вместо вода... Доста бира ще отиде. Сега като ви слушам се замислям, че май на ръба ще ни е алкохола. На мен ми се струваше много, но може би е защото не пия.

# 637
Бях обещала да пиша за Кремка....моята драма с нея очевидно продължава с пълна пара Grinning Сватбата е другата неделя, а аз нямам нищо - тейбълчета, които поръчах преди месец, номера на маси, кутия, закачалки и чехлички...нищо! Изобщо мисля да се гръмна за дето се занимавам с тази жена Simple Smile

# 638
  • Варна
Може ли да попитам какъв бюджет сте отделили за алкохол? Аз оставих управителката да прецени количеството, но по сметката съдя, че не е било малко, а по едно време се оказа, е ракията е свършила. Дадох виното и ракията от нашата маса , ние си пиехме от шампанското за наздраве /и двамата с ММ не пием повече от чашка/ и се учудих, че е свършило пиенето. После май сложиха от тяхната наливна ракия.

# 639
  • София, България
А дава ли ти някакво обяснение за забавянето?  Пита ли я какво се случва?

И моята драма с албума продължава от 24 Юли..., ама аз поне никак не бързам. Последно вчера трябваше да ми го изпрати, за да си го получа днес... питайте ме дали го е изпратила... Направо... после защо не искам да се доверявам на никой и си направих всичко сама за сватбата. Един път се доверих за един албум на страничка с възможно най-много положителни коментари и .... греда!

# 640
  • Варна
Бях обещала да пиша за Кремка....моята драма с нея очевидно продължава с пълна пара Grinning Сватбата е другата неделя, а аз нямам нищо - тейбълчета, които поръчах преди месец, номера на маси, кутия, закачалки и чехлички...нищо! Изобщо мисля да се гръмна за дето се занимавам с тази жена Simple Smile
А платила ли си й? Ако не, на твое място бих потърсила друг. Аз поръчах от Цветна сватба и си дойдоха в срок - едните  за 3 дни, другите за 10, защото беше натоварено момичето. При теб май отива към 2 месеца?!

# 641
  • Варна
Здравейте,

Бих искала да попитам миналите булки, колко алкохол купихте. Ние ще сме на 95 човека мислим да вземем : 50 л. бяло вино, 30 бутилки уиски. 18 бутилки водка , 30 л ракия и 12 бутилки червено вино. Мислите ли ,че ще стигне? Сватбата ще е на 15.09.2018. Извинявайте, ако темата е дискутирана вече, но нямам време да чета.
За 80 човека взехме 25л. ракия и 30 л. бяло вино. И около каса бира си поръчаха гостите. /Имахме и такава опция /
Друг алкохол не сме купували и този стигна, че и остана малко.

# 642
Мислех да поръчвам халати за мен и шаферките от въпросната, значи добре, че не съм.
Закачалки за мен, годеника и кумовете поръчах от Cvetoletta, направи ги бързо, макар да беше предупредила, че може да се забави, тъй като са натоварени и съм много доволна от крайния резултат.

# 643
  • София
За какви закачалки става дума?

# 644
За Цветна сватба и аз имам много положително мнение - беше ми казала 2 седмици за изработка на възглавница за халки и точно на 14-я ден ми звънна да ме пита дали е проблем да я изпрати на следващия ден и я получих точно навреме.
julchence, ако нямаш никакъв контакт с мацката и не си ѝ платила, по-добре да отреагираш още сега, за да има все пак някакво време някой друг да ти изготви нещата

Общи условия

Активация на акаунт